Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda разработи електрическа кормилна система за ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Honda разработи електрическа кормилна система за ATV

на времето карах кола с елементарна ел система и я палех с един кабел от + към бобината и карах а преди време на сегашната ми кола ,нали е по нова се прецака нещо по компютъра и кво хаиде да се теглим до бокса
    Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от kritars Преглед на мнение
      ами ако две атв-та си карат из гората едното е с механична кормилна система а другото е с електронна кое от двете е с по голям риск да се прецака и ако се прецака с подръчни инструменти кое ще се прибере на ход. визирам за машини за тежък offroad
      Първо АТВ-тата нямат механична кормилна кутия както и електронна а ел. серво и то на един два модела.
      А ако се прецака нещо не виждам как що го оправиш дори и да мъкнеш инструмент за един автосервиз при положение че си нямаш хал-хабер за какво става на въпрос.

Иначе естественно че ел. сервото е по добре за каране дори и да се скапе нещо по електриката ще ти стане по тежко кормилото все ще изтраеш некой друг километър докато се прибереш
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

всеки си има право на мнения ама българина е открил телта и клещите а лично аз съм закърпвал положението в гората с тел за да мога да се прибера

може да несъм се изразил правилно но как се нарича кормилна система от корм. прът,корм. щанги и 4 бр. накрайници
        Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X