Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Polaris Sportsman 850 EFI XP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Polaris Sportsman 850 EFI XP

Sportsman 850 XP несъмнено притежава спортен дух и отлични офроуд показатели.През февруари официалният дилър предлага и специални условия само за XP-машините.

Коментар

Първоначално публикуван от geriood Преглед на мнение
      Преди 1 Месец ми пратиха оферта от поларис БГ за 850 най скъпия с хидравлика е 29000 лв. Но ми се видя много скъп и си купих Ренегат 800Х
      Много интересна цена са направили пак нашите дилъри,вчера бях при дилър на поларис но в Англия и ми го предложиха абсолютно с всички екстри вкл. и EPS за 10998 паунда но не е road legal,ако искаш обаче да стане доплащаш 800 паунда,говоря за SPORTSMAN 850XP
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

"Тhe Factory Polaris/Rath Sportsman 850 XP's will not be RED this year at the GNCC Races."

Заводския Polaris/Rath Sportsman 850 XP няма да бъде червен тази година в GNCC сериите.
        А какъв ли ще бъде?

А това са два концептуални проекта на Polaris/Rath Racing...

Polaris CORE motorcycle и REVOLVER
        Прикачени файлове
        Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Едно единственно нещо не ми харесва в Поларис 4*4 - тази квадратна форма..... (тип кубче)
          Иначе като окачване, двигател - биват
          0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
            Едно единственно нещо не ми харесва в Поларис 4*4 - тази квадратна форма..... (тип кубче)
            Иначе като окачване, двигател - биват
            А на мен пък точно това ми харесва,въпрос на вкус е все пак,абе хубава машинка направиха а и сега определено изглежда и леко спортен-особено ако е червен
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Май май пак е със общ кръг спирачки, накуп предна и задна, като на задната е само на едното колело и чрез полуоските блокира и другото и със тая маса която има недай си боже да ти се налага да спираш супер агресивно, а долната спирачната помпа все едно е взета от някое 50с.с. скутерче. Има още една камара кусури и за да се остранят си требва още една торба пари, при тая цена на която се предлага дори и във Англия си е чисто финансово самоубийство.

п.п. Определено е само за ценители(мазохисти)
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Май май пак е със общ кръг спирачки, накуп предна и задна, като на задната е само на едното колело и чрез полуоските блокира и другото и със тая маса която има недай си боже да ти се налага да спираш супер агресивно, а долната спирачната помпа все едно е взета от някое 50с.с. скутерче. Има още една камара кусури и за да се остранят си требва още една торба пари, при тая цена на която се предлага дори и във Англия си е чисто финансово самоубийство.

С цялото ми уважение колегата показва много общи и непълни познания по темата.Sportsman 850 е една от най-добре спиращите машини.Имам предложение към всички колеги-нека да обсъждаме плюсовете и минусите на отделните марки АРГУМЕНТИРАНО.Прилагам и схема на спирачната система на Sportsman 850 XP.
                А за всички истински ценители на този чистокръвен Polaris до края на февруари имаме и специални условия-преференциална цена,регистрация като четириколесно(управлява се с категория В) и две години гаранция.
                Прикачени файлове

Коментар

Спокойно Пацо ! Спирачните дискове са четери и са с по-голям диаметър

http://www.polarisindustries.com/en-.../Features.aspx

Ако не виждаш задни дискове то поне спирачните им маркучи ще видиш!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                    Спокойно Пацо ! Спирачните дискове са четери и са с по-голям диаметър

http://www.polarisindustries.com/en-.../Features.aspx

Ако не виждаш задни дискове то поне спирачните им маркучи ще видиш!
                    800 EFI си е пълен бъг(в гаража си имам такъв паметник), гледах го из нета новото 850 из нета и не видях да са го остранили, но щом казваш значи е така, а имало линк ама кой да гледа.

Коментар

800 EFI си е пълен бъг(в гаража си имам такъв паметник), гледах го из нета новото 850 из нета и не видях да са го остранили, но щом казваш значи е така, а имало линк ама кой да гледа.
                      Много критично си настроен спрямо поларисите колега,явно нещо си им ядосан,аз пък съм склонен да вярвам на други източници най вече в интернет пространството,който не са толкова крайно настроени,но все пак сигурно си прав-поне за себе си.
                      Нищо лично
                      Kawasaki GTR 1400

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                        Много критично си настроен спрямо поларисите колега,явно нещо си им ядосан,аз пък съм склонен да вярвам на други източници най вече в интернет пространството,който не са толкова крайно настроени,но все пак сигурно си прав-поне за себе си.
                        Нищо лично
                        E, ако всички само ги фалим темата бързо бързо ще умре. А и нали не очакваш всички да се подмокряме като чуем за Поларис, щото Аз се подмокрям ама от рев и слъзи покрай опита ми със две машинки от марката, от едното се отървах ама другото още си виси. Ма както и да е "За всеки влак си има пътници", товарния определено не е моя, предпочитам експреса.

Коментар

E, ако всички само ги фалим темата бързо бързо ще умре. А и нали не очакваш всички да се подмокряме като чуем за Поларис, щото Аз се подмокрям ама от рев и слъзи покрай опита ми със две машинки от марката, от едното се отървах ама другото още си виси. Ма както и да е "За всеки влак си има пътници", товарния определено не е моя, предпочитам експреса.

Първо продай твоя Поларис, после ги оплювай. На мен спортсман-а ми изглежда като моторизирана РК1К.

Всеки си има право на грешен избор, но това не означава, че има добър вкус.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А отзиви за Поларис 600 модел 2006г

Коментар

Покарах малко Спортсман 850 ЕПС
                              На асфалт спира и завива фамозно
                              Само че аз си имам кола за асфалта.
                              Изкарах го на един сипей и се указа че спирачките спират злобно и поотделно задна и предна и при динамична езда особено ако караш прав няма да ти се размине повличане.Представете си един налкон от 200 метра покрит с пясък и чакъл. При опит за динамично спускане може да приплъзне заради резките спирачки, действащи само на предната или само на задната ос.
                              Резките движения при динамична езда в гора от рода тръгваш с форца , чукваш спирачка , завиваш рязко и пак ускоряваш яко .... не са неговата дисциплина.
                              Тежко е и във фазата на спирането подминава с плъзгане точката за завиване. Щеш нещеш спираш или заобикаляш.
                              Изобщо за мен това е един висококачествен..... ПАРКЕТЕН ЛЪВ
                              Карайте си ги на пикник и по асфалта
                              Успех

Коментар

Ще кажете : А кое работно атеве ги може тези неща
                                Отговорът е - По-леките от рода на старите модели работни с цяла задна ос ( сузуки, кава ...) и разбира се спортните
                                Не знам хибридите дето изглеждат като спортно ма са с трансмисия и окачване на работно как са в динамична езда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X