Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смъртен случай с АТВ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смъртен случай с АТВ

Моите съболезнования на близките ,горкото момче ,а ми е набор...а пък аз се ядосвам че са ударих в един бор и съм с изваден и спукан палец ,какви по-лоши работи стават както виждаме

Коментар

Съболезнования на близките ! Жалко за момчето- за огромно съжаление то няма никаква вина за случилото се- виновни са хората, които с безразсъдството и лекомислието си са му позволили да се качи на подобна мощна машина, при това без дори да има екипировка и каска .
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Съболезнования за роднините и приятелите на младежа.

Нелепа смърт. А статистиката направо е стряскаща - 8104 Американци са намерили смъртта си от 1982 до 2006 година. При управление на АТВ. Докато са изготвяли статистиката, още 916 случая на смърт, за периода 2002-2006 година свързана с АТВ са станали известни.
        29 процента /или точно 2349/ от случаите са с деца под 16 години, а
        987 е броя на децата под 12 години, намерили смъртта си. С АТВ. Чета, превеждам и направо не вярвам.

http://www.cpsc.gov/LIBRARY/atv2006.pdf

А родителите къде са ? Тези, същите, които са дали на неправоспособния младеж да се качи на машината без никакви предпазни средства и без подготовка. А собственика на злополучната машина... абе направо нямам думи.
        "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Здравейте на всички, които посещавате този форум! Аз съм първа братовчедка на въпросното момче /Ники/ и искам да благодаря на всички, които изказаха своята съпричастност към мъката на цялото ни семейство! Ако пожелаете ще Ви разкажа цялата история каквато беше, защото това което се изписа и каза не е напълно вярно! Ще Ви помоля да не оставяте подобни коментари за това кой е виновен, защото в случая виновни няма, още по-малко родителите му! Те са едни от най-добрите родители и го направиха щастлив като му позволиха да се качи, защото моторите и подобните машинарийки му бяха в кръвта и неговата най-голяма страст!
          Нека да почива в мир!

Коментар

Към тези които коментират действията на бащата и майката и чиито мнения бяха изтрити - моля оставете родителите да се борят с демоните си и имайте елементарно уважение към живите, ако не към умрелите.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мир на праха му и вечен покой!
              Съболезнования на семейството и близките.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Веселина Преглед на мнение
                Здравейте на всички, които посещавате този форум! Аз съм първа братовчедка на въпросното момче /Ники/ и искам да благодаря на всички, които изказаха своята съпричастност към мъката на цялото ни семейство! Ако пожелаете ще Ви разкажа цялата история каквато беше, защото това което се изписа и каза не е напълно вярно! Ще Ви помоля да не оставяте подобни коментари за това кой е виновен, защото в случая виновни няма, още по-малко родителите му! Те са едни от най-добрите родители и го направиха щастлив като му позволиха да се качи, защото моторите и подобните машинарийки му бяха в кръвта и неговата най-голяма страст!
                Нека да почива в мир!
                Моля разкажете, какво в действителност се е случило!
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Съболезнования и да почива в мир.
                  KTM 300 2T '96 :twisted:
                  KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

мойте съболезнования
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Лошо решение. Това с триенето. Не бива да помагаш на мечтите на хората, ако те ще ги убият.
                      Офроуда е същото като войната, сбиването, хирургията, комара, парашутизма, какво да е друго запределно. Ако не умееш - не бива да го правиш. Може, ама като се научиш. Иначе плачат други хора. Ако държиш на тях, не е хубаво да го правиш. Чия е отговорността е тъп въпрос. Преди много години един старши лейтенант от разузнавачите ми каза че му е все тая. Собствената му смърт може да натъжи кого да е, само не него. Когато той е тук - нея я няма. Като дойде - него няма да го има. Повярвах му, мината му беше откъснала и двата крака.

Коментар

Това е просто кошмар.Прочетох статията и ми се искаше да е измислена.
                        Съчувствам на родителите.Повечето от нас тук сме родители и знаем какво е.Тези рани не заздравяват.
                        Съболезнования и от мен.
                        Към всички останали и мен включително:НЯМА ЗАСТРАХОВАНИ

Коментар

Мойте съболезнования към семейството.Наистина голяма трагедия. Трябва да се замислим и да не допускаме подобни случай.

Коментар

Мойте съболезнования.
                            И аз съм родител на две момчета.Големият ми (който е на 8г) до скоро изпъваше АТВ, но след последния инцидент които се случи с мен това право му бе отнето!Подобре "лош" родител,отколкото член на семейството по-малко(не го казвам с упрек към никого)!
                            Живота е кратък и труден не е необходимо допълнително да си го услужняваме.
                            "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                            "LZ1WAN"

Коментар

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
                              Мойте съболезнования.
                              И аз съм родител на две момчета.Големият ми (който е на 8г) до скоро изпъваше АТВ, но след последния инцидент които се случи с мен това право му бе отнето!Подобре "лош" родител,отколкото член на семейството по-малко(не го казвам с упрек към никого)!
                              Живота е кратък и труден не е необходимо допълнително да си го услужняваме.
                              Какво се е случило с теб ВладоНадявам се да си добре

Коментар

Ето и цялата история за тази трагедия: Неговата мечта беше да кара въпросната машина поне за малко и клиента на майка му е позволил да се повози. Качил се е за едно кръгче и където са му казали да обърне го е засекла една кола, затова той продължава по-нагоре по улицата и обръща там, веднага слез завоя попада на участък с пясък, но не го е видял. В този момент негов приятел го поздравява и той вдига ръка и губи контрол над машината, изхвърча от нея, удря главата в един стълб и загива след няколко минути! На мястото пристига и майка му и баща му, започват да му правят изкуствено дишане, но той не успява да се стабилизира и загива в ръцете им!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X