Какво не му харесвате на дизайна, на кафе ли ще ходите с него или в горите?
Хем е нежно, хем е агресивно, дано само да е здраво и пригодено да се кара в горите, че в България малко се карат АТВ-та по писти.
Ка
[COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
[COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]
Браво на КТМ. Мисля че е по добор не само от кфх 450 ми и от останалите (това времето ше го покаже де) само сузуки лтр 450 идва по Race Ready. Само като му вида предните амортисйори Охлинс напълно регулируеми с тройни пружини и 10.2 инча ход . Ми само те струват близо 2000$ отделно в САЩ само предните. Отделно гумите максис Razr2 отделно кормилото степенките дори. Даже гледах ревю в което показват как възд. филтър се сменя за 20 сек. и как фабричния предпазител за веригата е достатъчно здрав и нама нужда от смяна и фабричната задна ос може да се настройва на ширина. Отделно е и вече доказалия се двигател на ктм 450 и 525. А и даже всичкото това тежи само 163кг. Единственото което ме отблъсква е рамката на Поларис(да ме прощават собствениците на поларис обаче от тях нищо хубаво не съм видял и чул)Така че дизайна отпред верно е малко куц но като махнеш фара за състезание и сложих голям ролбар пък дори и без тях не мисля че е голям проблем. Доста ме грабна това атв КТм казват че е специално проектирано за GNCC. Така че понеже много си обичам раптора сигурно ше го дам на брат ми да го кара и от догодина надявам се ако се стане работта с мотокроса за АТВ да съм с един такъв КТМ или сузуки. Тамън ще мине малко време да видим дали има някакви проблеми с надежността. А който иска мога да публикувам линковете на писано и видео ревю на КТМа
И аз съм го харесал КТМа,ама няма да си го купя,защото няма задна,карбуратор е и е с желязна рама и са му много щироки сполерите.
Влез в сайта на КТМ и виж че задна скорост има. Това че е желязна рама е само в плюс тя е по здрава по евтина за ремонт ако нещо стане и незнам дали знаеш че алуминиева рамка като се огъне е почти невъзможно да се изправи докато с желязото няма проблем. Плюс това само основната рамка е желязо(по скоро стомана) а Суб рамта е алуминиева. Единствения минус е че така е по тежко но и със металната рама тoвa ATВ e 2.5 кг по леко от кавазакито ти. Това че няма инжекция наистина е в минус но е накакъв незначителен проблем. А ето и за който разбира английски ревю на ктм и видео
КТМа е невероятен,надявам се,че скоро и аз ще се здобия с един КТМ 525.
А защо трябва всяка година да си сменяш АТВто от голямо значение ли е Според мен каквото може кавазакито това може и КТМа това е мое мнение иначе атвто като гледам клуповете и характеристиката е супер ,но единственото което ме дразни е предницата
А защо трябва всяка година да си сменяш АТВто от голямо значение ли е Според мен каквото може кавазакито това може и КТМа това е мое мнение иначе атвто като гледам клуповете и характеристиката е супер ,но единственото което ме дразни е предницата
Ми това,че го сменям сяка година е защото се ми попада,някоя супер оферта,а искам КТМа,защото е с различен дизаин,КФХа ми умръзна и КТМа като го гледах има много предимства и е 525,с бутало с голяма степен на сгастяване.
Коментар