Обява
Свий
Няма добавени обяви.
POLARIS RANGER RZR XP 900 - Официално!
Свий
X
-
От: POLARIS RANGER RZR XP 900 - Официално!
Имаш право, да. Откровено казано, дори базовия RZR 800 от 2008-ма, има предостатъчно резерв от мощност за горско каране. Този нов модел е по-скоро насочен към хората, които искат да притежават най-доброто на пазара; искат power на всяка цена и са готови да пожертват малко от проходимостта.Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнениеМодела е напълно неподходящ за гората заради задното му окачване.
Дори, не бих казал, че задното окачване е пречката, а по-скоро големите размери.
Но вече има цели три модел RZR, тоест за всеки по нещо…
Коментар
-
RZR S или обикновения RZR би трябвало да са най подходящите машини за спортно каране по нашите терени.Първоначално публикуван от Boyko23 Преглед на мнениеИмаш право, да. Откровено казано, дори базовия RZR 800 от 2008-ма, има предостатъчно резерв от мощност за горско каране. Този нов модел е по-скоро насочен към хората, които искат да притежават най-доброто на пазара; искат power на всяка цена и са готови да пожертват малко от проходимостта.
Дори, не бих казал, че задното окачване е пречката, а по-скоро големите размери.
Но вече има цели три модел RZR, тоест за всеки по нещо…
Най леките, с най ниско разположен център на тежеста и най мощни двигатели.
RZR е единственото легално по щатските стандарти ЮТВ за горски пътеки с 50 инча ширина, демек колкото кросово АТВ.
RZR S е по щирок, по дълъг но окачването му е на състезателно ниво и 22кс повече (ако не се бъркам).
Виждал съм от близо какво може много по тежкия и немощен Teryx с твърдо решен собственик и си представям какво ще постигне много по способния RZR.
Ако не бях 1.95м няй вероятно щах да взема RZR S за втора машина.
Commander-a на Can-Am беше много обещаващ с 1000сс и 85кс но се оказа много по тежка конструкция за по мирни намерения.
Поздрави.
Коментар
-
Много си прав за това си мнение.Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнениеRZR S или обикновения RZR би трябвало да са най подходящите машини за спортно каране по нашите терени.
RZR е единственото легално по щатските стандарти ЮТВ за горски пътеки с 50 инча ширина, демек колкото кросово АТВ.
RZR S е по щирок, по дълъг но окачването му е на състезателно ниво и 22кс повече (ако не се бъркам).
Виждал съм от близо какво може много по тежкия и немощен Teryx с твърдо решен собственик и си представям какво ще постигне много по способния RZR.
Commander-a на Can-Am беше много обещаващ с 1000сс и 85кс но се оказа много по тежка конструкция за по мирни намерения.
Поздрави.
Новият модел ХР е създаден просто за да може Полариса да е със 3 к.с. повече от КАН АМ и нищо повече. Кан Ам 85 к.с. Полариса 88 к.с.
Като цяло обаче всеки RZR е по-добър от Командера.Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Ако говорим единствено за нашите терени - да. RZR е оптималния избор, следван от RZR S, заради по-високия център, масата и размерите. Мощността на тези две машини е абсолютно еднаква - 53к.с.
Идеята за създаването на RZR S е по-скоро за спортно каране по открити терени, дюни и т.н. RZR900 е продължение на точно тази идея, изпълнена по безапелационен начин.
Между другото, аз съм 1,93м и няма никакви проблеми, както в RZR, така и в S-ката...
Commander-а за мен е странен хибрид, който трябва да бъде добър както за работа, така и за спорт. Което никога не води добри резултати и в двете дисциплини.
Поздрави!
Коментар
-
Със сигурност, това че си 1,95 см. няма да ти е проблем. Ако не си се пробвал можеш да опиташ!Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнениеRZR S или обикновения RZR би трябвало да са най подходящите машини за спортно каране по нашите терени.
Поздрави.
Коментар
-
Бих казал, че е най-доброто решение за състезания с формат рали рейд. Всъщност, вероятно няма да има реална конкуренция. Вече има доста по-висока максимална скорост и относително много ниска собствена маса, което го прави много бърз при всички терени. Широко приложение ще има и в пустинните терени, дюни и други подобни.Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнениеМного си прав за това си мнение.
Новият модел ХР е създаден просто за да може Полариса да е със 3 к.с. повече от КАН АМ и нищо повече. Кан Ам 85 к.с. Полариса 88 к.с.
Като цяло обаче всеки RZR е по-добър от Командера.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар