Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Изводи и заключения от темата:

Керкелов се гласи за депутат а се прави че е от добрите като ги топи какво си шушнат.

АТВиста е гордо животно и не бяга като мишка.

Караджова отбива вниманието от разпродажбата на нац-паркове, изсичането и застрояването им с петокласен проблем.

Некои не разбират разликата между регистрация и забрана за каране по горите.

Други се сещат за негри с файтони и бизнеса им да преместват боклук от дворове в градинки на 200-300м.

г.Христов е изкарал на власт правителството за му се кара на пистата.

г.Десо му е партия.. (имам 400 декара гора наследство, познай дали ще ви стана конкуренция)

Единственна надежда за алтернатива остава Албания (тооолко зле..)

Антим не се плаши от куче дето лае.

Майстора е в схемата, ако че не кара, само не каза новите цени на пистите.

Чинела е арогантен, всеки знае за мотористите.

Трипера мечтае да стане горски милиционер.

Кратко сравнение с шумъ и замърсяването от самолетите и дървоизвозващата техника .. (единствено на Кмета харчеше колкото Боинг и приличаше на камион)

Генчев не обича да чете глупости.

пп. Та нещо се питам телета ли сме какво сме, преди още да е решено,
    падаме по гръб и расъждаваме че е може и да е за наше добро.
    Немали некой да организира разходка на мотори и атв-та до пред парламента ?!

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
      ......
      Това вече е правено, масовката беше "внушителна".

П.П. АТЕВИСТ нЕмаше ни един. ЕТО ВИЖ.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        И като карам по дълбок коловоз дали следите са от диференциала на АТВ, мотоциклет, или виетнамка?
        Много те подкрепям в това изказване. Като забранят камионите с дърва да ходят в гората тогава ще спра и аз да ходя там. Пътеките са вече създадени и просто се отъпкват. Аз поне не съм виждал групи от АТВ, да се движат в редица по някоя ливада, опустошавайки всичко в радиус от 30 метра примерно. Винаги се кара един зад друг по пътека

Коментар

Следя темата и ще си позволя да споделя и моето мнение.

Очевидно е дошло време да се въведат някои ограничения .
          Нашият избор е в това дали да бъдем част от този процес или просто коментатори спорещи помежду си !
          Във форума има хора с много опит , представители на спортни клубове клубовете които биха могли да участват под раличини форми в обсъждането на промените.

Личното ми мнение :
          Природните паркове и защитените територии трябва да останат такива .За съжаление това няма да стане ако се допускат в тях каквито и да било машини!!!
          Проблемите се решават с Регулацуия а не с Забрани!
          Последно редактирано от Красимир Найденов; 23-06-10, 14:09.
          0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Искат да не ходиме в гората и да не ги гледаме как секът , че им секваме работата , иначе кой ще види че след 10км навътре в гората са и разказали играта от сечене и има по 20,30 циганина в палатки и подобни колиби , кво толкова изорахме на гората че немоа са сетя ?

Коментар

http://www.btv.bg/videos/smiah/video...dno_vreme.html първо да оправят това след това нас да ни мислят
              Polaris OutLaw 525 KTM racing

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                Изводи и заключения от темата:
                ...
                г.Христов е изкарал на власт правителството за му се кара на пистата.
                ...
                пп. Та нещо се питам телета ли сме какво сме, преди още да е решено,
                падаме по гръб и расъждаваме че е може и да е за наше добро.
                Яно не съм разбран правилно...аз просто анализирах ситуацията и смятам, че е по-добре сега да се замислим отколкото по-късно
                И не се мятайте в крайности и оригиналничене за горски, полицаи, камиони, дърва и всякакви щуротии, а се замислете !
                И нещо важно, аз съм от страната на тези, които желаят да карат и да няма забрана, но пак казвам, това зависи само от нас
                Не искам да пращам никого в чужбина, но много чужденци вече не могат да карат в страните си...и затова ходят в България, Албания, Гърция и Румъния

П.П.

За пистата в Дълбок Дол никой не е плащал до сега за ползването й и не се очертава, освен таксите за участие на състезанията.
                Този довод е леко смешен...особено за хората, които ме познават...

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Майсторе, Майсторе!!! Хайде да не си мерим ... ЕГН-тата, не се изказвай неподготвен в области, в които не си силен.

Вярното е че всички, които карат джипки, АТВ-та и мотоциклети за кеф са различни от общо приетото, но не мисля, че имаме проблеми с растеж и сивото.
                  Това, че ти, Пацо (Трипер) и Тодор сте с по-големи ЕГН-та не означава "всички" или масата АТВ-исти, не иронизирам никого. Някой спомена за мините - ами май по чужденеция точно тях и ползват за офф. Не искам да засягам никой. А дали съм неподготвен за да се изказвам - вижте малко снимки от състезанията 2001 , 2002, може и да ме разпознаете.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не трябва да се ръга мотора със спортен ауспух през резервата и нац. парк. Това е! Нормално е да има някакво ограничение...
                    Съвсем друг е въпроса кой колко уврежда природата, ние или дървосекачите...Съвсем друг е въпроса с поставянето на шипове по горските пътища от ЛОВДЖИИТЕ...И както имах реплика наскоро, че само плашим животните с тея машини, на която отговорих, че поне не ги убиваме, става ясно кой слага шипове и кой дърва реже на пътеките
                    А относно има ли властта ресурс да регулира спазването на един такъв закон?....ми няма...това не означава, че ние не трябва да се самоконтролираме, като едни образовани, разумни и нормални хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      Това вече е правено, масовката беше "внушителна".
                      Честно казано за това разбирам за сефте. Виноват, при това гузен.

п.п. Оттук нататък кой квото и да напише по този повод без да е бил там само ще доразмаже повече лайното за аромат.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X