Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Вчера в петък някой гледа ли какво решиха виликите ни умуве от народното събрание за нашите любими машини. На мен няколко човека ми казаха че са обсъждали на дълго и нашироко за регисрацията и карането по планините, но нищо повече не можах да науча. Ако някой го е гледал да сподели какво са решили.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

От: Oбсъждат атв-тата в народното събрание

И ние тех обсъждаме, така че сме квит.

Коментар

Както винаги само обсъждат,нищо не правят и по-добре за нас.
      Последно редактирано от Росен Колев; 13-06-10, 09:47. Причина: грешка
      Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Абе.... да не викаме дявола , че каквито са гладни току виж измислили няква куха регистрация и от там тех.преглед и куп други тъпни !

Коментар

Аз предпочитам да имам рег и да мога да го оставя за 5 минути на улицата или като излизам на разходка да не бягам като мишка по улиците ... това за гражданските и така нататък ... абе хора кой ви кара да слагате регистрация ?! те да я измислят пък който иска - ще има ... който не - ваша си работа ! Не съм ли прав ?
          Няма кал - Няма кеф !!!
          Suzuki Samurai LJ410 1984
          Suzuki LTZ400 2008
          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
            Аз предпочитам да имам рег и да мога да го оставя за 5 минути на улицата или като излизам на разходка да не бягам като мишка по улиците ... това за гражданските и така нататък ... абе хора кой ви кара да слагате регистрация ?! те да я измислят пък който иска - ще има ... който не - ваша си работа ! Не съм ли прав ?
            Най-доброто ти мнение във форума досега Прав си и съм напълно съгласен с теб.

Коментар

http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/06/...istrirat.93052

То и сега който иска може да си го регистрира
              Китайските се регистрират без проблем
              Другите който иска си ги регистрира с повечко занимавки
              Но има хора които карат единствено в гората не мисля ,че трябва да го регистрирам да плащам данъци,застраховки, винетки и т.н. Да минавам технически преглед фарове спирачки безопасност и какви ли не глупости ще измислят
              Ако се катурна в гората ще дойде КАТ ли ?
              Идеята на АТВ-то не е да се кара по асфалта. Поне аз не съм взел моето с тази цел.
              Щ

Коментар

Спорен уйкенд,на всички!Мина много време,от последния ми пост но сега няма как да не се включа и аз.Днес 19.06.2010г получихме,поредния лъч надежда.Сутринта по едно българско радио/да не правя реклама/г-жа Нона Караджова /настоящ/министър на околната среда и водите потвърди,че в парламента са минали на второ четене поправките на "закона за движение по пътищата".Според дамата,цитирам:...АТВ-тата също ще преминат на регистрационен режим...

п.п:След последните 3 точки написах бая глупости,но истината за мен е регистрацията е необоходимост.И както каза един актъор,в един филм-"има две неизбежни неща данъците и смърта"
                Последно редактирано от xboy; 19-06-10, 16:07. Причина: изпуснал съм л,в думата парламент
                Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

То хубаво ще ги регистрират,ама въпроса е: Какви документи ще изискват за регистрацията,защото и сега ако имаш необходимите докменти можеш да си го регистрираш.

Коментар

Мен ми е интересно като са решили да регистрират всички атв та как ще хващат нарушителите, които не са с регистрация, като си карат в гората?
                    Стоян Стоянов NESSEBARMOTO
                    0887259409

Коментар

И още нещо: Представете си когато масово атв тата евентуално се регистрират и плъзнат по града,то не че се сега ги няма ,но когато всички са регистрирани. Тези машини не са предназначени главно за града и ще стане един мазаляк ПТП с участие на атв-та ще се увеличи и ще е ужас.
                      Мен специално не ме притеснява самата регистрация,ще регистрираме щом се налага ще се ходи по КАТ,по Техно тестове и така нататък,но по ме притеснява въпроса с забраната за каране по горите... Невиждам как може да стане това при положение,че атв-тата и моторите са много и ако има само определени места за каране те ще са пълни постоянно,а след време на човек ще му писне да кара на едно и също място всеки уикенд. То направо всички да се ориентираме към мотокрос,ендурото ще умре.
                      [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Ако дадът право на горските да правят контрол ще стане и по-лошо,по-добре пак да разрешат да се регистрират в КТИ-то като селскостопанска техника и да не се карат в града въобще.

Коментар

А защо не правят глоби на мангалите които изсичат дърветата нелегално или на тия дето постоянно си хвърлят боклуците в гората после ние с атв-тата сме били виновни аиде да си ******** аз лично няма да регистрирам машината си не ми трябва винетка нито пък гражданска в гората
                          Polaris OutLaw 525 KTM racing

Коментар

Първоначално публикуван от predator5454 Преглед на мнение
                            А защо не правят глоби на мангалите които изсичат дърветата нелегално
                            Никой не се занимава с тях,защото няма какво да им вземат и горските нямат келепир от тях,държавата ни е скапана.

Коментар

Не виждам за какво се притеснявате толкова. Ако караш само в гората и не искаш да си го регистрираш, за да има шанс да те хванат горски или полицаи - трябва да са оборудвани с ATV-та или моторетки. ББ едва ли ще им купи скоро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X