Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Oбсъждат атв-тата в народното събрание

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение

Не изключвам от схемата и мотористите, даже са по-арогантни и нагли от нас, но мотори има от как свят се помни и ние като "по-нови" и "по-модерни" го отнасяме...
    НИМА...

Коментар

Аааа... Моториститееее... , мръсна дума, бой по канчето. Зарад тях АТВ-истите страдат. Чинел, наведи глава!
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

A бе нали се сещате че подкарат ли едните ще подкарат и другите, давайте да ставаме доброволни(безвъзмездно) патрули към горското пък Аз даже съм решил да си жертвам съботите и неделите да отменям трудовите работни горски милиционери да не ги отделям от семейства и приятели нали и те душа носят.

п.п. Аааа....... само колко съм ларж. Па ако не ме приемат май ще стават кушии, докато не се опознаем и станеме добри познати.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          Хубава работа ама Българска не сте ли разбрали че тука само се лае за да се удовлетвори на европата и всеки си прави каквото пойска в една или друга степен колкото и жалко да звучи това то забраната и сега си я има ако не се лъжа ама някой спазва ли я? Поредният политически шум предизвикан от нечие еко искане много искам да видя горските който ще хванат 80% от каращите атв или мотор дори да имат нужната техника много по-лесно е да гепат камиона с дърва и да вземат сигурен рушвет отколкото да си счупат някоя кост докато ни преследват
          както много пъти съм казвал тоя народ ще почне да се оправя когато дадат на редовите полицай и горски заплати от по 5000лв. и ако вземат рушвет директно затвор минимум година тогава заКОНите ще бъдат за всички ама никой от управляващите няма интерес от това но това е друга тема малко се отплеснах.

та да обобщим и това ще стане някой ден/забраната за каране в горите/ ама за внуците ни.
          Колега,а какво ще правим когато горските наредят повечко шипове по горските пътища,щото и това се забелязва напоследък?щото АТв -тата и моторите стават всяка неделя все повече,това е някаква страшна мода,и само безпаричието спира повече хора да си купят.Поне при нас ,хората които карат джипове,през останалото време освен зимата карат мотори и АТВ.

Коментар

Къде има горски бе колега ако нема далавера, там където карам дървения материал освем за огрев за друго не става, мижава работа, за неколко години един не съм видял от горските, но затова пък шипове, телове, стъкла, резане на дървета из пътеките колко искаш но това е работа на ловджиите, не че има некъв дивеч правят го щот са катили. Питам защото там където са само чукари, тръни,камъняк и голи бърда горски ще видиш ама на куково лято а пък за нас е рай.

Коментар

Не знам ,може и да си прав ,времето ще покаже.

Коментар

Така е, ама нали се сещаш че на една малка планина примерно каквато е Люлин или Лозен я назначат 2-3ма пъдари я не, и при нашта народопсихология точно за месец два сме си станали приятели, поводи за това хиляди.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  НИМА...
                  Чинела калто винаги е изключение...и още много читави и мислещи мотористи, но ако искаш да видиш колегите си,
                  ела през някой уикенд на басейн в Чифлик, из Троянския Балкан до Беклемето, или на Витоша на пикник...черпенето е от мен
                  После пак ще си говорим за мотористи... не казвам, че и ние АТВ-истите сме цвете за мирисане, но вие ни слагате в малкия си джоб

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Къде има горски бе колега ако нема далавера, там където карам дървения материал освем за огрев за друго не става, мижава работа, за неколко години един не съм видял от горските, но затова пък шипове, телове, стъкла, резане на дървета из пътеките колко искаш но това е работа на ловджиите, не че има некъв дивеч правят го щот са катили. Питам защото там където са само чукари, тръни,камъняк и голи бърда горски ще видиш ама на куково лято а пък за нас е рай.
                    Виждаш ли, сам си написал как се създават проблемите, като няма горски, пичку матери на природата, че я поразкопаме с китаецо ама дреме ми, нема дивеч, нема дърве. Ами няма и да има, само голи чукаци ще останат - ебах ти рая на АТВ-иста.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Чинела калто винаги е изключение...и още много читави и мислещи мотористи, но ако искаш да видиш колегите си,
                      ела през някой уикенд на басейн в Чифлик,...черпенето е от мен
                      Тодоре, може ли с колата !?

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Виждаш ли, сам си написал как се създават проблемите, като няма горски, пичку матери на природата, че я поразкопаме с китаецо ама дреме ми, нема дивеч, нема дърве. Ами няма и да има, само голи чукаци ще останат - ебах ти рая на АТВ-иста.
                        Честно казано за всичко това да ни иронизираш и да ни приписваш вината за голите чукаци некакси е несериозно от сериозен мъж.
                        1.Между София и Перник има една камара изоставени мини и кариери. Това е може би защото всички Атевисти са си спрели ТЕЦ-а и са минали на кюмбета с кюмур.
                        2.После сме обезлесили една камара гори щото кюмура остана само на дълбоко и вече ни мързи да го копаме.
                        3.Коловозити дълбоки от по половин метър където са почти навсекъде са от наште ремъркета къде сме влачили кюмуро и дървесината.
                        4.Дивеча сме го изкльопали и вече сметаме да минеме на туристи, криза е.

Преди две години Джипарите си правеха некви Големи войни на пейнтбол над Бухово, това не им попречи да почнат да ни отсрелват нищо че не бехме в играта и минавахме съвсем случайно там, та викам като почне сезона на едрия дивече съвсем спокойно и законно да почнат да си ни отсрелват и ловджиите щото вече сме голема напаст.

Коментар

Това е поредната тъпотия в наща държавица! До каде стигнахме...Преди 2 3 години,кмета на Варна се опита да забрани движението на мотоциклети след 23 часа,щото били шумни!Самолетите,кацащи и излитащи на летище Варна прелитат толкова ниско и така бучат,че не остава незадайствана аларма в целия квартал чак до центъра!Не ми се мисли за по крайните квартали...!Само че никой не се е засили да мести летището извън града или да спира самолетите...!Та сега и АТВ тата взехма да пречат!То не е лъжа за чубанското даване на газ в населени места, или покрай туристи,но чак забрана за каране оффроуд би било грубо!
                          TLC 120 Prado
                          Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Няколко пъти споменавате, че вредим на природата. Как? Една Прага с дърва за 1 курс нанася повече поражения от всички АТВ-та в населеното място за 1 година. Първо - отрязала е 10 кубика дърва. Второ - а направете Вие тези коловози дето ще ги направи тя. Трето - гори 50 на 100. Шума и келешеенето дразни другите.

Коментар

Ехеее какви проблеми имате столичаните ние в нашия край като се возим освем цигани с каруци и виетнамки краднещи дърва друго нямамаме,да не говорим за трактористи камо ли за туристиЩе идвате да карате с нас и готово

Коментар

Така е, засега е остават свободни за каране Гърция ( при определени условия и в определени райони), Албания (абсолютно свободно, но от камънаци нямаш голям избор), остров Сардиния в Италия (далече, скъпо и само камъни), Румъния (все още в Карпатите), Турция е проблем, че еко властите не дават, Сърбия е свободна, но няма хора да се занимават сериозно и да правят организация !
                                Според мен добра дестинация ще бъде Македония, все още е свобидно ( и още 10 години поне, че имат други грижи) !
                                Там е девствено, нямат много ендуристи и оффроудъри, цените са същите и няма езикова бариера...
                                Христов, за много от нас е мечта да си заредим догоре резервоарите и да купим нови гуми /поне задни/, а ти си взел в чужденеция да ни пращаш да караме.
                                Хайде слез на земята, погледни около себе си, прочети темите как искат да си купят мотор до 1 000 лв, предпазна екипировка до 100...
                                Хубава си ни е природата и НИЕ не сме тези, които я унищожаваме, знаеш ли колко пъти съм се замислял като карам защо там където е долу-горе равно мястото, по билата и до пътища гората я няма, само пънове по 1 педя, колкото да откъртиш носач, ако не го видиш в тревата, а в стръмните дерета е пълно с паднали дървета. Защо? И като карам по дълбок коловоз дали следите са от диференциала на АТВ, мотоциклет, или виетнамка?

На против, обичаме да има гора, да има сянка и прохлада, да има почва, а не каменяци, да има дерета и рекички, качи се на "китаецо" и тръгни след Пацо Вожда да видиш за какво думаме...

...
                                А както е казал Тодор Христов, вервайте му, той е в офроуда още по времето, когато сте ходили прави под масата, проблебъмт е създаден изцяло от хората , които карат.
                                На въпроса защо са създадени АТВ-тата и к'во ще ги праим ако забранят да се кара у гората. Те са създадени точно за у гурътъ, но не за юркач и келешлък, а за помощни средства на горските стопани, секачи, дивечовъди и други горски и планински труженици. Това , че после са станали средство да се праим на кой е по келеш е проблем на растежа и сивото.
                                ....
                                Майсторе, Майсторе!!! Хайде да не си мерим ... ЕГН-тата, не се изказвай неподготвен в области, в които не си силен.

Вярното е че всички, които карат джипки, АТВ-та и мотоциклети за кеф са различни от общо приетото, но не мисля, че имаме проблеми с растеж и сивото.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X