Знаете ли дали ще имам някакви проблеми от срана на полицията ако тегля атв то с едно приспособление, само задните гуми ще са на асфалт, преднитеще са във възздуха /приспособлението ще е закачено на теглича, него като го направя ще ви го покажа/? Атв-то не е регистрирано а приспособлението няма да има допир с пътя и няма да е нищо сложно. До колкото знам и колесарите на които се качват само предните гуми не се регистрират/като на пътна помощ/. Днес на бул."България" видях един човек да си тегли така мотора, предната гума му беше закачена а задната си въртеше.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за теглене на АТВ/Мотор по пътната мрежа
Свий
X
-
До: въпрос за теглене на АТВ/Мотор по пътната мрежа
Според мен няма да имаш проблем с полицията,но щом това приспособление е самоделка,може да се заядът,че не е безопасно и че се откачи,който е отзаде просто и ткаива работи,зависи от полицая може да се заядЪт за много работи,но проблем,че не е регистрирано няам да имаш,все пак го транспортираш а не го караш!
Успех с изобритението и ще чакаме снимкиZongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеКакто казваш, че атв-то не е регистрирано, ще имаш проблеми. Аз така мислех да си влача бъгито, но неможекато се рарових повече, май проблема ще е че атв-то няма гражданска и не е регистрирано, ти говорил ли си с някой от КАТ
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениемоята идея е почти идентичнакато се рарових повече, май проблема ще е че атв-то няма гражданска и не е регистрирано, ти говорил ли си с някой от КАТ
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеНа колесар сме влачили НЕ регистрирана кола от Варна до Търново и не са ни правили проблем , но искат ли да се заядат винаги има какво да намерят ! И за най-малкото нещо ... колкото да земат 10-20-30 лева . На корупция го удрят малко и се оправя май май работата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеа спряха ли ви?) и не ни спряха . Само да не стане да тръгнеш и да те спрат макар , че както каза някой по-нагоре за приспособлението няма как - за колата си е (част от нея) , а за тегленето ако не се лъжа , все едно да теглиш нерегистрирана кола с въже (тогава полицията ... абе не е позволено) та така де може и с това да е така щом няма гражданска и регистрация .
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
1. Не е задължително колата да е регистрирана ако е на колесар!
2. Какво си мислиш че ще остане от това АТВ ако го теглиш със 100км. на разстояние 200км.?
3. Колкото и надежно да го направиш променяш тежест, геометрия всичко на колата!
пп. невярвах че ще питаш подобна глупост!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение1. Не е задължително колата да е регистрирана ако е на колесар!
2. Какво си мислиш че ще остане от това АТВ ако го теглиш със 100км. на разстояние 200км.?
3. Колкото и надежно да го направиш променяш тежест, геометрия всичко на колата!
пп. невярвах че ще питаш подобна глупост!!!Последно редактирано от kvv; 24-02-10, 21:26.
Коментар
-
Мисля че от нормално ремаркер с флекса и СО-то и малко техн.познания ще се справиш и цената ще е наполовина поне
20 км. на отиване и толкова на връщане не е малко,особенно ако пътя не е асфалт/нормален/,можеш да си представиш какво лашкане и подскачане ще е
А за полицаите много е относителноSUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
И аз ползвам теглич за мотора , но това има редица неудобства които може би ще са валидни и за АТВ . А именно :
- понеже Атв е по тясно от автомобила то винаги ще влиза в дупките които пускаш между колетата
- понеже на мотора ХТ 600 е със сух картер при загасен двг няма смазване на ск.кутия махах и веригата не знам как при атв
- да се предвиди добра видимост на контролен номер и светлинна сигнализация
- и на последно място за мен винаги някой полицай така може да ти развали планираното удоволствие че може да намразиш всичко живо
Имай и на предвид че винаги евтиното може да ти излез и по скъпо . УспехПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнениеМисля че от нормално ремаркер с флекса и СО-то и малко техн.познания ще се справиш и цената ще е наполовина поне
20 км. на отиване и толкова на връщане не е малко,особенно ако пътя не е асфалт/нормален/,можеш да си представиш какво лашкане и подскачане ще е
А за полицаите много е относително
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение....все пак когато е закачено ремарке/особено ако е за две атв-та оста е посредата и има едно качено атв-само отпред натоварването няма да е по-малко/. Геометрията ако имаш предвид ъгъла между "ремаркето" и теглича няма да е по-различен от този при нормално ремарке, това знам как да стане.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар