Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкрепа за Живко-xboy

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подкрепа за Живко-xboy

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
    Равносметката - малко над 1000 лв .
    Остават му да събере още 1000 лева...

Коментар

Аз като съм на 16 мога ли да ида до някоя банка и да преведа пари? Обяснете ми какво трябва да направя, за да помогна и аз.
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

дайте адреса където се намира кутията във варна за да пратя една скромна сума но в момента тъй важна ... , тъй като нямам собствен доход и нямам и години банката я изключвам затова ще дам точно от мойте си пари предназначени за добавки по АТВ-то ... надявам се замислите каква е смешна тази сума в сравнение да речем ако всеки отдели по 5 лева от учавстващите активно тук ... ?!?? 200х5 = 1000 лева ! остават 198 ...
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
          дайте адреса където се намира кутията във варна за да пратя една скромна сума но в момента тъй важна ... , тъй като нямам собствен доход и нямам и години банката я изключвам затова ще дам точно от мойте си пари предназначени за добавки по АТВ-то ... надявам се замислите каква е смешна тази сума в сравнение да речем ако всеки отдели по 5 лева от учавстващите активно тук ... ?!?? 200х5 = 1000 лева ! остават 198 ...
          Мнение 26 в темата:

гр.Варна
          ул.Прилеп №173
          магазин Crazy Fox
          Николай Гочев
          или
          гр.Варна
          Варна 9009, ул. Младежка №27
          магазин МотоБум
          Пламен Янков

ps.Темата е разгледана над 3000 пъти към момента!
          Последно редактирано от Красимир Найденов; 25-01-10, 09:49.
          0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Г-н Христов, поизтрийте си от личните съобщения, че не мога да Ви пратя ново!

Коментар

Първоначално публикуван от bulhomes Преглед на мнение
              Г-н Христов, поизтрийте си от личните съобщения, че не мога да Ви пратя ново!
              Оправено

Коментар

Искам направо кажа, че сумата постъпила по банка (освен Топтун) е от един член на форума и е 20 лева ( за съжаление не му знам ника на човека, но самия жест означава много )
                Tова не можах да го разбера

Не че искам да се хваля, ама АЗ преведох 20 лв преди около 2- 3 седмици по банка....
                .....да не би да искаш да кажеш, колега, че НИКОЙ ДРУГ, пишещ тук не е превел някой лев
                Дано не е така, а криво да съм разбрал поста ти...иначе просто е ЖАЛКО

Коментар

Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнение
                  Tова не можах да го разбера

Не че искам да се хваля, ама АЗ преведох 20 лв преди около 2- 3 седмици по банка....
                  .....да не би да искаш да кажеш, колега, че НИКОЙ ДРУГ, пишещ тук не е превел някой лев
                  Дано не е така, а криво да съм разбрал поста ти...иначе просто е ЖАЛКО
                  В момента проверяваме, но най-вероятно служителките в банките пишат "захранване на сметка" и името на Живко като подател и затова не се виждат имената...
                  Така е станало с Тони - Tontonela

Коментар

Още преди публикациите на Bulhomes и BajIliya от днес в темата тече кореспонденция по ЛС за изясняване .
                    До този момент знаем от 1-во лице за 3 превода от страната направени от
                    Bulhomes,BajIliya,Tontonela.

По BG сметката за радост има преводи и от хора които не са регистрирани/ активни участници в форума и за да сме максимално точни майката на Живко днес до края на деня ще посети офис на банката за да получи извлечение по сметката от 1.12.2009 (датата на която е открита темата) до сега .

По-късно Живко ще потвърди в темата получените преводи!
                    Последно редактирано от Красимир Найденов; 25-01-10, 14:58.
                    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Поздрави на всички!Зада прекъсна всички въпроси,които възникнаха/около скромната ми персона/и разразилите се недоволства и спорове.Моля темата да бъде затворена.
                      п.п:Информацията е до всички които ме подкрепяха.Да атв-то е скъп спорт/за тези които спортуват/.Аз съм дипломиран агроном/"така си изкарвам хляба"/.50% от средствата необходими за операцията са лични мои/събрани с работа/.Парите необходими за операция са 12000 бг.лв.Ще бъдат изразходвани за корекции,на гръден отдел на гръбначен стълб,титаниеви шини,невро гел,присадки на дурата/нарочно не използвам термини/.Благодарности на всички съфорумници за подкрепата/превели пари по сметките/:Топтун,Весо Монков,Илия Йонков,Аксен Али,Мариела Христова,на Тодор Христов и Ники Гочев,че се застъпиха за мен,на всички които ме познават и ме подкрепиха.Щастлив съм,че/някак/заслужих подкрепата ви.Операцията е планова ще се извърши на 10.02.2010/живот и здраве/.Краси/keeway/надявам се ще ме разбереш,съжалих милион пъти,че се отвори темата.
                      Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Първоначално публикуван от xboy Преглед на мнение
                        съжалих милион пъти,че се отвори темата.
                        Не съжалявай - в такива ситуации виждаш кой колко струва..... А това знание доста често е най-ценото, което има човек. Естествено след здравето.

Стискам палци операцията да мине успешно , и ти отново да стъпиш на краката. И в двата смисъла на изречението.

Успех.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X