Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкрепа за Живко-xboy

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подкрепа за Живко-xboy

Аз как мога да помогна като съм <18 или трябва да помоля родителите ми
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
      Аз как мога да помогна като съм <18 или трябва да помоля родителите ми
      Адмирации за желанието ти!

Бих ти препоръчал да обсъдиш намеренията си с родителите ти и може би те ще те насочат .

Ако те придружат до банката можете да направите превод -без такса ако е в клон на Експресбанк .
      0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Тук темата е малко скрита за тези, които не се интересуват от ATV. Защо не пуснете темата в раздела "Благотворителни акции"? Там ще я видят доста повече хора, които биха помогнали.
        Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Tontonella Преглед на мнение
          Тук темата е малко скрита за тези, които не се интересуват от ATV. Защо не пуснете темата в раздела "Благотворителни акции"? Там ще я видят доста повече хора, които биха помогнали.
          Не мога да създам Нова Тема в този раздел .

Моля някой да създаде такава с link към тази тема ако прецени !

В раздела в който е в момента темата е отваряна почти 2300 пъти досега -внушително число . Предположете колко са се включили в кампанията !
          Последно редактирано от Красимир Найденов; 13-01-10, 09:19.

Коментар

Доколкото разбирам от написаното и в други постове по-горе, не са се включили много хора.

За да пуснете тема в раздел "Благотворителни акции" има определен ред, описан тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=70700. Предполагам, че за този случай не биха ви отказали, стига да спазите изискванията.
            Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Най-висока успеваемост постигаме при директен контакт с хора които познават Живко !

Коментар

Добър и доходен на всички/както казват колеги/.Извинявам се за дългия период на дезинформация.Хиляди благодарности на всички отзовали се до момента и специално на Топтун.

п.п:ако някога,аз мога да бъда полезен,на който и да е от вас/съфорумниците/,не се колебайте./подписа ми казва всичко/
                Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

Живко, пиши кво става, кога е операцията...къде, кой ще я правиКъсмет колега

Коментар

От два дни Живко е по улиците на Варна със своето АТВ и помага на бедстващите хора там!Веднъж като карахме във Варна,счупих преден шарнирен болт на моя "Ренегад"натоварихме предницата на неговото АТВ и той ме прибра обратно в базата на "Крейзи Фокс" в"Джанавара"!
                    Тюркеджиев старши
                    sigpic

Коментар

Аз също успях да заделя малко пари и да ги преведа! Надявам се операцията да мине успешно и скоро пак да практикуваш хобито си!
                      Поздрави!

Коментар

Добре де, някои работи не мога да ги разбера тук.
                        АТВ е скъпо удоволствие, което е изключение да се практикува от хора да кажем на борсата. Г-н Христов е прав - толкова хора пишат и четат тук, толкова ли пък не можа да се събере тая смешна сума. В темата за хвалби - тоя си купил нам какъв си кит, пък лети джанти, пък....
                        На повече от полвината участници във форума джажджите за удоволствие са по-скъпи от необходимата сума. Никога не ме е било срам, че карам АТВ за 3500 лв, но още при първия ми прочит на темата преведох 20 лв, макар че нито съм чувал нито съм виждал човека.
                        Не съм го направил за да търся благодарност или да очаквам, че някой тук ще ме похвали (няма и как Живко да разбере, че дарителя е потрбителя "bulhomes"), но щом като е толкова зор вече почти 2 месеца да се съберат 10 000 лв - направете един списък с никовете и кой колко е дал и да видим дали пък няма да се съберат.
                        Съгласен съм - никой не е длъжен да го направи, но мислех, че тук е пълно с хора с възможности. Евала на момчето, което нямаше годините и питаше как да помгне.

Коментар

В понеделник ще преведа малко ( зарди банките ,не работят събота и неделя, а и сега виждам темата ), не заради ATV-то ( не обичам ATV-та ), или заради Живко ( не го познавам ). А заради Приятелите му ( които са отворили темата ), да види какви приятели има.

Коментар

Ако всички мислеха като вас и мен, парите щяха да са събрани много по-бързо!
                            Познавам се със Живко не от скоро и смея да твърдя, че има в пъти повече воля и сърце от повечето тук и винаги би помогнал с каквото може на когото може.
                            Миналата седмица успях да намеря време, отбихме се с баща ми до Крейзи Фокс за нови дръжки на атв-тата, но главната цел да отидем беше да помогнем на Живко.

Живко поздрави от баща ми Радко и от мен!
                            Надяваме се операцията да мине както трябва!

Коментар

Ако времето не наложи промяна следващата седмица Живко влиза в болница за подготовка и изследвания!
                              Днес отворихме кутиите оставени при Пацо и Ники .
                              Равносметката - малко над 1000 лв .
                              По банковите сметки сумата от България е по-малка (срамно малка).
                              Искам да благодаря още веднъж на Топтун който участва с трицифрена сума !!!

Парите са предадени на Живко но не спираме да събираме - ще има разходи по престоя и възстановяването след това!

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                                По банковите сметки сумата от България е по-малка (срамно малка).
                                Искам да благодаря още веднъж на Топтун който участва с трицифрена сума !!!
                                Искам направо кажа, че сумата постъпила по банка (освен Топтун) е от един член на форума и е 20 лева ( за съжаление не му знам ника на човека, но самия жест означава много )

Не ми се коментира за нищо за ценностната система на АТВ-истите в този форум, все пак не са длъжни по никакъв начин на човек в беда...
                                Аз лично си направих изводите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X