Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си АТВ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взех си АТВ.

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
    колеги сме отвсякъде - и аз взех такова атв. да ти е честито и да го караш с много кеф и, не на последно място, безаварийно.

стори ми се, че е с лебедка - каква марка е? много ме интересува да кажеш малко впечатления, че искам да взема и аз една
    Марката е Worn 3000 либри има ръчно и дистанционно управление със синтетично въже е.Като смятам една либра около 0,450гр.спрямо теглото на АТВто мисля че е предостатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
      Марката е Worn 3000 либри има ръчно и дистанционно управление със синтетично въже е.Като смятам една либра около 0,450гр.спрямо теглото на АТВто мисля че е предостатъчно.
      мерси, ще потърся и сигурно ще взема такава, че е добре да има лебедка човек из гората

Коментар

мерси, ще потърся и сигурно ще взема такава, че е добре да има лебедка човек из гората
        2500lbs на Warn е предостатъчна за тези машини, но вие си знаете!

Колега Atanas Atanasov и на теб честито и безаварийно, доста корава и добра машина е брута
        Калин Величков

Коментар

Първоначално публикуван от Brute-Force Преглед на мнение
          2500lbs на Warn е предостатъчна за тези машини, но вие си знаете!

Колега Atanas Atanasov и на теб честито и безаварийно, доста корава и добра машина е брута
          Мерси, мерси, сега остана само да се тест-ва сериозно по гори, калища и плажове

Коментар

Мерси, мерси, сега остана само да се тест-ва сериозно по гори, калища и плажове
            Е аз свърших тази работа.(без плажовете)Определено останах приятно изненадан от възможностите му.

Коментар

Да ти е честито и да си го караш с много здраве

Коментар

И от мен честито колега и хиляди безавариини километри.
                Поздрави!
                Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Честито колега,да си го караш с кеф.Много добра машина си взел

Коментар

От: Взех си АТВ.

Честито много ми харесва немога да кажа нищо за нея ама гледам другите доста е хвалят а те разбират значи ще е добра нещо подобно искам и аз да си взема на по късен етап

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X