Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си АТВ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Взех си АТВ.

След известна доза чудене и крааатко питане във форума (темата ми изчезна много бързо) Както казват старите хора "яко дим" Си взех атевенце.Бях си определил бюджет 5,7х но взех та си го увеличих с5х и в крайна сметка това е резултата.Дано не съм сбъркал в избора си.Щракнал съм го на фона на двамата си батковци.
    Прикачени файлове

До: Взех си АТВ.

Честито , много време да му се кефиш !
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

Да си го караш със здраве.
      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Честито колега.Много безаварийни километри да му въртиш
        Kawasaki KX250F

Коментар

Не си сбъркал , много здрава машинка си взел , да си я караш със здраве !

Коментар

Благодаря ви.Но какъв съм новобранец в тая област има доста неща които не са ми ясни.Ще питам полека лека (пък дано ме не навикват много за това)

Коментар

Нокои няма да те навика Честито за машинката много безаварийни километри

Коментар

много добро атв честито. голям фен съм точно на този модел. имал съм 3бр. и даже имам едно за части
                Seat Alhambra TDI
                Kawasaki KVF650
                Honda CRF250X
                Suzuki Vitara

Коментар

И от мен честито . Много резервоари да изгориш , а масло - хич .
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Честито колега,атв-то е стахотна машина, (с правата ос ли е отзад) иначе, гледам че има джанти, и хубави гуми предпазители за ръцете мигачи... куфар отзад ми се вижда, абе хич не си сбъркал колега

Отново Честито и Поздрави!
                    Калин Величков

Коментар

Много да се кефиш
                      CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Честито. А опита и тренинга ще доиде след доста каране в група. Не се притесняваи да си караш с други колеги, всеки би ти дал различни съвети от който ще имаш голяма полза. УСПЕХ и БЕЗАВАРИИНА езда.
                        ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Brute-Force Преглед на мнение
                          Честито колега,атв-то е стахотна машина, (с правата ос ли е отзад) иначе, гледам че има джанти, и хубави гуми предпазители за ръцете мигачи... куфар отзад ми се вижда, абе хич не си сбъркал колега

Отново Честито и Поздрави!
                          С правата ос е.Понакичили са го днес го покарах държи се добре но с течение на времето ще видим.

Коментар

колеги сме отвсякъде - и аз взех такова атв. да ти е честито и да го караш с много кеф и, не на последно място, безаварийно.

стори ми се, че е с лебедка - каква марка е? много ме интересува да кажеш малко впечатления, че искам да взема и аз една

Коментар

според мен изобщо не си сбъркал в избора аз лично се колебаех между точно това и едно Гризли 700 но Кавазакито ме спечели. Дано да е за добро! времето ще покаже!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X