Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ или КРОС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТВ или КРОС

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    И къде ще мине АТВ-то, пък мотора няма да мине? Че ми е много интересно.
    Например на прикачената снимка в кално време ! Следващият път като излезем да покараме ще щракна някой снимка нагоре за да видите какво значи страничен наклон с почти отвес ! В калното време моторджиите се дърпат да минават по този път , макар че моторите им не са от най-китайските (хонда,ктм и т.н) . Единия замалко да го сабират с лопатата ... от горе се търкаля до долу . спам

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Според мен ако искаш за писта си земи крос , а ако искаш в гората най-добре е 1 ендуренце

Коментар

Първоначално публикуван от Sp1r17_br3ak3r Преглед на мнение
        Според мен ако искаш за писта си земи крос , а ако искаш в гората най-добре е 1 ендуренце
        Пък ти ако искаш вземи се научи да пишеш
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

Няколко пъти ми се случва да мина покрай моторджии, които не могат да качат кален баир

Коментар

Ами толкова са моторджии тогава
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Ами толкова са моторджии тогава
              А ти всички баири от раз и без газ ги качваш сигурно ... даже и без ръце ... айде моля ти се не коментирай конкретния случай без да си го видял ! !!!! знаеш ли каква гнусотия е там че да говориш !?
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

И на идея си нямам какво е там, но скромният ми опит показва, че няма място където ATV ще се качи а мотор не
                Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

И на идея си нямам какво е там, но скромният ми опит показва, че няма място където ATV ще се качи а мотор не
                  Доколкото съм чувал снега по Хасково е мираж, днес снега окончателно изфиряса по нашия край, но за сметка на това сега в събота и неделя ще е голяма гьоч слагай една лебедка и идвай, вземи и резервни ботуши че големо бутане ще има, и то на незначителни качвания където лятото сигурно ще си на прекъсвач.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Доколкото съм чувал снега по Хасково е мираж, днес снега окончателно изфиряса по нашия край, но за сметка на това сега в събота и неделя ще е голяма гьоч слагай една лебедка и идвай, вземи и резервни ботуши че големо бутане ще има, и то на незначителни качвания където лятото сигурно ще си на прекъсвач.
                    Местоположение: роден съм в Ямбол, живея в Люлин и работя в Русе
                    Къде от всички тези местоположения да идвам
                    Иво Георгиев
                    Gworkshop

Коментар

Абе питай Десо преди да дойдеш иначе бирата и кюфтетата от мене за всички добре дошли гости.

Коментар

Най-добре е момчето само да си пресметне какво му се кара и къде най-вече. Ако му се кара крос и има възможност да се занимава, да забравя лагерните колички и да се качва на мотора. Но ако му се кара отвреме навреме в гората - да се мята на едно китайче та да види дали е за него тая работа.
                        А относно 125куб.см. разликата между АТВ и мотор е огромна. При първото вземаш 100% умрял китаец, който не става за нищо, а при мотора си вземаш доста истински мотор.

Темата е много дълга,а като гледам на автора не му пука, така че няма смисъл да се хабим
                        През река,която е дълбока около 1м.и има средно течение,примерно.
                        С АТВ-то става като стъпиш на седалката,разбира се ще трябва и шнорхел да има АТВ-то! Мое мнение,от опит го знам.
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                          През река,която е дълбока около 1м.и има средно течение,примерно.
                          С АТВ-то става като стъпиш на седалката,разбира се ще трябва и шнорхел да има АТВ-то! Мое мнение,от опит го знам.
                          Що не се сещам да съм те виждал прав на седалка на АТВ със шнорхел?

Ако ги мерите по проходимост вземи си нещо на вериги.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                            Абе питай Десо преди да дойдеш иначе бирата и кюфтетата от мене за всички добре дошли гости.
                            Хубаво е при Вас, чудесни места за каране, много приятни. Предния път отчитам някои проблеми заради гумата която беше за сухо и топло време. Но като цяло се изкефих на всичко. Намерили сте добри места и карате стила които ми хареса (цял ден 20км.). Немога да се оплача от разходката, а напротив.
                            Незнам защо си мислите че мотора е по трудно да се кара от АТВ и е по проходим! Това са безпочвени изказвания и доста не на място и то за хора които се състезават или карат всяка седмица. С мотор от където ще минеш с 200 с АТВ ще отседиш часове. Почети никаде не се сещам къде АТВ-то има тотално превъзходство. Ако визирате моя случай когато бях при "Jam & Triper" АТВ-тата бяха с агресивни гуми за кал и нови, докато при мен ви обясних как е.
                            Това е безмислена тема за обсъждане кое е по проходимо и бързо! Повече от ясно е!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Що не се сещам да съм те виждал прав на седалка на АТВ със шнорхел?

Ако ги мерите по проходимост вземи си нещо на вериги.
                              Aми защото нямам такова Генчев,колкото до шнорхела имам предвид,че ако го няма АТВ-то ще глътне водичка! Спомни си последно като карахме в Шумен и Цанко като остана в реката.Ако тази река е по дълбока и както и течението е силно,то прави подсечка на мотора и неможеш да се задържиш на него.
                              Иначе и ти добре се справи с Морковчето!
                              Тюркеджиев старши
                              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                                Няма проблеми, аз обичам предизвикателствата. И без това Десо има да черпи бира още от супермотото в Хасково, така че да я пием при Вас
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X