Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ или КРОС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• АТВ или КРОС

Здравейте!Казвам се Донислав и съм на 14 години.Тежа 45кг и съв висок 160см.Интересува ме кое е по-добре за мен кросов или атеве и каква марка.Защото се колебая.

До: АТВ или КРОС

Всичко е добре, каквото и да се вземеш е добре, само да не е китаец.
    Какво те влече повече?
    Не забравяй, че има и АТВ крос.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не е точно така зависи според финансите а относно атв или крос виж ако искаш да тренираш и имаш писта школа това онова по-добре си вземи крос заащото 125cc ще ти е добре около година а атвто 125cc за половин година ще ти умалее обаче ако изкаш да караш в гората и на пистата кроса не е много подходящ-атв но това си е твой избор това е само моето мнение
      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Абе то си е по твоя преценка , обаче според мен атв ще ти е по добре . Като знам че толкова време си карал само на 2 гуми незнам как ще го караш , защото разликата е голяма . (Пейчев младши)
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Всичко е по твоя преценка.Аз карам АТВ и ми е много удобно.И затова АТВ е по-доброто решение за мен
          Kawasaki KX250F

Коментар

зависи как ги усещаш нещата . аз карам атв и пистов мотор , но като се кача на чист крос се чувствам като на тръба

Коментар

взимай 1 атв и бой в гората .... мани тея кросаци на първите каманаци може да се отрепеш ... мене и те ме кефат обаче предпочитам стабилното ...
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                взимай 1 атв и бой в гората .... мани тея кросаци на първите каманаци може да се отрепеш ... мене и те ме кефат обаче предпочитам стабилното ...
                точно така

Коментар

Първоначално публикуван от Doni_95 Преглед на мнение
                  Здравейте!Казвам се Донислав и съм на 14 години.Тежа 45кг и съв висок 160см.Интересува ме кое е по-добре за мен кросов или атеве и каква марка.Защото се колебая.
                  ако говорим за избора между атв и кросов мотор - просто си избери мотор ли ти се кара или атв. аз лично почнах с мотор и сега карам само атв. но за всеки е различно. ако имаш приятел с мотор - покарай го и прецени сам моето мнение, че атв-то си е неповторимо преживяване, но това не го споделя никой моторджия. каквото и да избереш - безаварийно каране!

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                    И си стабилен като АТВ-то Пич това си е решение на момчето, това че ти предпочиташ "стабилното" не значи че и него го влече точно АТВ офроуда

пП. Колега Doni_95 .. по добре опитай от някой твой приятели и това, и това.. така мисля че ще разбереш кое те радва повече..
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Не искам да се повтарям, ама наистина пробвай и виж кое те влече повече... и аз съм на 14 аз карам атв от 8 годишен и крос съм карал на приятели и лично за мене повече атв-то ме кефи, но имай впредвид, че в момента атв спорта е по-скъп в България от колкото Кроса поздрави
                      [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
                        но имай впредвид, че в момента атв спорта е по-скъп в България от колкото Кроса
                        Да, донякъде и колегата е прав в това изказване. Но то ако всички гледаме парите а не кефа си.. то и офроуда щеше да е мит като фри стайла.. Нали
                        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

ATV-то го карат и жени и деца. Мотор определено се кара по-трудно. Има си места където може да мине само мотор, на други пък само ATV. И аз имам и мотор и АТВ и определено с АТВ-то падам много по-малко и ми е по-приятно да го карам.

Коментар

Първоначално публикуван от bulhomes Преглед на мнение
                            Има си места където може да мине само мотор, на други пък само ATV.
                            И къде ще мине АТВ-то, пък мотора няма да мине? Че ми е много интересно.
                            Най-добре е момчето само да си пресметне какво му се кара и къде най-вече. Ако му се кара крос и има възможност да се занимава, да забравя лагерните колички и да се качва на мотора. Но ако му се кара отвреме навреме в гората - да се мята на едно китайче та да види дали е за него тая работа.
                            А относно 125куб.см. разликата между АТВ и мотор е огромна. При първото вземаш 100% умрял китаец, който не става за нищо, а при мотора си вземаш доста истински мотор.

Темата е много дълга,а като гледам на автора не му пука, така че няма смисъл да се хабим
                            Иво Георгиев
                            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                              И къде ще мине АТВ-то, пък мотора няма да мине? Че ми е много интересно.
                              Най-добре е момчето само да си пресметне какво му се кара и къде най-вече. Ако му се кара крос и има възможност да се занимава, да забравя лагерните колички и да се качва на мотора. Но ако му се кара отвреме навреме в гората - да се мята на едно китайче та да види дали е за него тая работа.
                              А относно 125куб.см. разликата между АТВ и мотор е огромна. При първото вземаш 100% умрял китаец, който не става за нищо, а при мотора си вземаш доста истински мотор.

Темата е много дълга,а като гледам на автора не му пука, така че няма смисъл да се хабим
                              Сняг , кал , хлъзгав терен ... не че няма да мине ама ще стане мазало и падането е гарантирано в първите 2 терена ! и не говорим за 5-10см мазнотия ами за малко повече ... да речем 20-30см и става сеира !
                              Няма кал - Няма кеф !!!
                              Suzuki Samurai LJ410 1984
                              Suzuki LTZ400 2008
                              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X