Здравейте. Не знам колко активен е форума тези дни, но все пак да попитам. Наскоро взех китайско атв шинерай xy350st-2e обаче му де счупи двигателя и никъде не мога да намеря части. Трябва ми оборудвана глава. Дочух че с някакъв модел на ямаха били еднакви. Някой може ли да каже дали наистина е така и кой е модела евентуално от който мога да ползвам глава, че китайска няма намиране. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за китайско атв шинерай xy350st-2e
Свий
X
-
Сред първите резултати в гоогле - https://atv-moto.com/%D1%87%D0%B0%D1...50st-2e?page=3
Не пречи да им пишеш или да разрвиш в алиекспрес.
-
Цилиндъра може да се възстанови до номинален размер и не струва скъпо,това при положение,че не се предлага ремонтно бутало.Главата би трябвало да може да се възстанови , освен ако не е сцепена на две.Снимай подробно да разгледам,ремонтирал съм доста на пръв поглед за изхвърляне мотори.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЦилиндъра може да се възстанови до номинален размер и не струва скъпо,това при положение,че не се предлага ремонтно бутало.Главата би трябвало да може да се възстанови , освен ако не е сцепена на две.Снимай подробно да разгледам,ремонтирал съм доста на пръв поглед за изхвърляне мотори.
всичко друго намерих или оправих, само бутало не мога да намеря...там какво да правя.... размерите които са дадени за него са диаметър 83мм
височина 51.3мм
Бутален болт диаметър 19мм
Навсякъде където намерих обява за бутало е изчерпана. Някой ако знае нещо моля да помага...че моето е пробито
Коментар
-
Първоначално публикуван от fahity Преглед на мнение
Писах ти на лично съобщение.
всичко друго намерих или оправих, само бутало не мога да намеря...там какво да правя.... размерите които са дадени за него са диаметър 83мм
височина 51.3мм
Бутален болт диаметър 19мм
Навсякъде където намерих обява за бутало е изчерпана. Някой ако знае нещо моля да помага...че моето е пробито
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеВ Дружба Разград правеха по поръчка по едно време. Пращаш старото и ти правят ново.
ще им пратя запитване, дали още правят по образец...и дали ще ми отрежат главата с цена.
Благодаря много за информацията
Коментар
-
ще им пратя запитване, дали още правят по образец...и дали ще ми отрежат главата с цена.
Благодаря много за информациятаFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
Цените бяха повече от народни. Все пак това е производител. А от магазин минава през 4-5 ръце и всеки слага по нещо. Някои прекаляват.
Коментар
-
Обадих се, но казаха че баш така няма как да стане...трябвало да имат приблизителен размер и евентуално с малка доработка да стане. Все пак им изпратих размерите на имейл да видим, но се съмнявамFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар