Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BASHAN 200S 7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BASHAN 200S 7

Колега,аз съм 120 литра,а жена ми е 50кг,и се вожиме двамата понякога и няма проблем,а когато го карам сам на макадам и съм сам,нямам никакви проблеми!

Коментар

Първоначално публикуван от jumbo797 Преглед на мнение
      Благодаря колега,а да имаш на идея как и по какъв начин да понатегна този гаден оптегач на веригата,дали да не потърся друга прожина по силна или нещо друго да мисля!Благодаря предварително!
      Ако ти пада веригата, има два болта с гайки (около 8-10см.) най отзад на носача които трябва да ги разхлабиш, след това като погледнеш през задния венец има дупки на него и на желязотов през което минава задната ос. Пъхаш някво желязо с диам. ококо 4-5мм през зъбака, трябва да оцелиш и дупките и тикваш АТВ-то нанякъде. това нещо вътре е на ексцентрик и като говрътнеш мало веригата се изпъва.

p.s. Ама да не се олееш с опъването

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_tinkov Преглед на мнение
        Ако ти пада веригата, има два болта с гайки (около 8-10см.) най отзад на носача които трябва да ги разхлабиш, след това като погледнеш през задния венец има дупки на него и на желязотов през което минава задната ос. Пъхаш някво желязо с диам. ококо 4-5мм през зъбака, трябва да оцелиш и дупките и тикваш АТВ-то нанякъде. това нещо вътре е на ексцентрик и като говрътнеш мало веригата се изпъва.

p.s. Ама да не се олееш с опъването
        ми колега не ми пада веригата ,ама много ми тропа гадния оптегач,и като натегна малко прожината и не тропа толкова,но ми се струва че е слаба!

Коментар

Колеги здравейте,някой може ли да ми каже какви са накладките на башана,по точно някакви дани за тях и как да ги търся,че трябва да сменям предни,евентуално задни!Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от jumbo797 Преглед на мнение
            Колеги здравейте,някой може ли да ми каже какви са накладките на башана,по точно някакви дани за тях и как да ги търся,че трябва да сменям предни,евентуално задни!Благодаря предварително!
            Мога да помогна само за задни! Прединете не са ми изнесени изобщо,и не ми се е налагала смяна,задните ми ги трие доста по-бързо.
            Размерите са в милиметри,а самите накладки са стандартни,ако не се лъжа дори са и при някои от моделите на yamaha.
            Тук: http://www.motorco.biz/catalog/index...ath=173_84_162 трябва да ги има,аз от там съм си и копувал,също в http://motobg.net трябва да ги има.

ПП>Сега се загледах в сайта и като гледам ги няма в него,но предполагам ги имат в наличност.
            Прикачени файлове
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Ако искаш накладки за Bashan tel.0899971410

Коментар

Благодаря Колеги за изчерпателните отговори,ще звъна и на телефона който е оставил колегата!

Коментар

Здравейте Колеги,малко помощ,искам да си взема алуминиеви джанти и гуми за асвалт,повечето време съм на него! И този комплект със железните джанти да си го оставя за офроуд! Благодаря предварително!

Коментар

Здравейте Колеги, да попитам нещо, някой знае ли какво е разтоянието на полтовете на джантите? Благодаря предварително!

Коментар

Доколкото знам размера на предните е 4х88, а на задните 4х110.........

Коментар

От: BASHAN 200S 7

Някой знаели къде във българия мога да си купя чисто ново ATV BASHAN.
                        Благодаря предварително.

Коментар

Ето това е сайта на магазина колега http://www.bike-house.eu/atv-bs200s-7.html понеделник и аз ще ходя да разглеждам и може би и аз ще се присъедия към отбора на ATV BASHAN

Коментар

Гуми

Проверете в Диана, Варна. Също може да проверите и тук stuntmoto.bg/katalog

Коментар

Колеги Здравейте,одавна не съм се включвал тук,ама сега ми се налага,преди време питах за алуминиеви джанти,ама сега ми се налага да търся железни,ама по здрави,че тези оригиналните са нещо като ламарина и им е... мамата по офролда!малко помощ от къде да си купя!Благодаря предварително!А башана го спуквам от каране и никакви проблеми за сега,само смяна на масло и накладки,иначе всичко е ОК!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X