Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BASHAN 200S 7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BASHAN 200S 7

Някой може ли да каже някоя и друга дума за това АТВ, че не изглежда зле и мисля да го купувам

Пълна дължина1680 ммШирина1115 ммВисочина1120 ммКолесна база1160 ммПросвет80 ммСобствено тегло167 кгМаксимална скорост>80 км/чРазход при мин. скорост4-5л.Тип двигателЕдноцилиндров, четиритактовБрой цилиндри1Размер на цилиндъра63,5 x 62,2 ммРаботен обем 200 куб.смСгъстяване9.2:1Максимална мощност14kW/7500 об/минМаксимален въртящ момент12,1 N.m/6000 об/минФилтърС пенеста сърцевинаВид запалванеCDIСтартиранеЕлектро стартОхлажданеВодноСмазванеПринудителноРама СтоманенаПреден амортисьорВъздушно-маслениЗаден амортисьорЕдиничен въздушно/маслен – регулиращ с настройка на компресията и скоростта на връщанеСпирачкиПредна и задна дискови спирачкиГуми - предни21x7-10Гуми - задни20x10-10Акумулатор12V/9 AhВместимост на резервоара6 л.Маслена вместимост0,9 л.

Благодаря предварително

До: BASHAN 200S 7

Погледни тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53080 И аз имам такъв но до вчера беше в BOX-a за сега съм навъртял 30 минути каране и не мога да кажа нищо. В събота обаче занимавам за село и ще го разтрием там добре После ще спореял. Абе в горната тема виж я там ще намериш някой отговори

Коментар

Аз имам такъв от 2 седмици, миналата седмица го караx от 11 до 17 часа из горите около созопол .Добре се движи , даже с баща ми го закарахме до една поляна ,имаше към 30 санта сняг ,и там го мъчихме към час за 20 километра изгоря към 4 литра ама доста въртеше гуми за сега нямам оплаквания утре ще ходя да го пробвам на плажа само имаше 2 проблема като го взехме като са го сглобявали не бяха регулирали прените гуми и като вдигнех над 60 и предницата се клатеше но баща ми ги оправи и другия проблем беше със задния спирачен диск като натиснеш спирачката и тракаше но и него оправихме като цяло съм доволет от него
      Последно редактирано от milen_b; 27-02-09, 18:45.

Коментар

Здравей колега ! Информация за башан има в официалния форум за германия на башан http://bashan.bg и специално 1 тема за бс200с7 http://www.bashan.de/bashan-kangchao...uberblick.html в нея ще откриеш много полезни неща за модела,само да знаеш немски... Аз карам такъв башан вече повече от година и половина и за парите си е добре. Не съм очарован от здравината на китайските материали,но като се подменят основните консумативи и се поддържа,машинката си е добре! Дано съм ти бил полезен,успех в покупката !
        [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
          Здравей колега ! Информация за башан има в официалния форум за германия на башан http://bashan.bg ...
          Брех тея германци бе

Коментар

бахти германците :О доста неща са обяснили ама даже аз дет уча 4 години само немски не мога да разбера всичко пишат много гадно

Коментар

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
              Брех тея германци бе
              Ами да,германците са практични и башан се кара много при тях,вярно и японци има,но там малко е невъзможно да карат ,така както ние караме примерно по Витоша... Предимно асвалт и много малко черно,не им завиждам изобщо за това ..
              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от milen_b Преглед на мнение
                Аз имам такъв от 2 седмици, миналата седмица го караx от 11 до 17 часа из горите около созопол .Добре се движи , даже с баща ми го закарахме до една поляна ,имаше към 30 санта сняг ,и там го мъчихме към час за 20 километра изгоря към 4 литра ама доста въртеше гуми за сега нямам оплаквания утре ще ходя да го пробвам на плажа само имаше 2 проблема като го взехме като са го сглобявали не бяха регулирали прените гуми и като вдигнех над 60 и предницата се клатеше но баща ми ги оправи и другия проблем беше със задния спирачен диск като натиснеш спирачката и тракаше но и него оправихме като цяло съм доволет от него
                А били казал,как точно оправихте проблемите,че и аз ги имам същите

Коментар

утре или в неделя ще ходя да карам и ще снимам как сме го направили

Коментар

Най-лесния вариант е с точковане с телоподаващо. Иначе остава едно неприятно потракване, но не може да ти коства загуба на спирачките. Обаче всички накрайници, гумени и пластмасови детайли по окачването са ТОТАЛНО скапани още при покупката на нов Башан. Задните мигачи се разпадат при поглеждане, стоповете дефектират на 2-рата седмица. /от два Башана които наблюдавах, и на двата се стопиха конзолите/ Ако човек има мерак и вложи малко пари, машинката може да стане прилична.
                    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Здравейте Колеги,нов съм във този форум и искам да попитам някои неща за Башаните,закупих си и аз такова чудо на китайската техника,подмених му доста неща които сте изредили като приблемни,само не можах да разбера как се настройват амортисьорите,най вече задния,има две врътки,едната от горе,а другата от долу,някой дали ще може да ме усведоми как става тази шашма,кое да какво е!Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от jumbo797 Преглед на мнение
                        Здравейте Колеги,нов съм във този форум и искам да попитам някои неща за Башаните,закупих си и аз такова чудо на китайската техника,подмених му доста неща които сте изредили като приблемни,само не можах да разбера как се настройват амортисьорите,най вече задния,има две врътки,едната от горе,а другата от долу,някой дали ще може да ме усведоми как става тази шашма,кое да какво е!Благодаря предварително!
                        Задния: Отгоре не пипай- това регулира дължината на пружината, демек твърдостта и
                        Врътката отдолу променя сечението на някой отвор- съответния резултат е по-бързо или по-бавно връщане на амортесьора. Пробвай и си избери каква настройка ти допада.

Предните: освен дължината на пружината, май друго не се регулира там. Гледай тя да е еднаква от двете страни !!!
                        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_tinkov Преглед на мнение
                          Някой може ли да каже някоя и друга дума за това АТВ, че не изглежда зле и мисля да го купувам

Пълна дължина1680 ммШирина1115 ммВисочина1120 ммКолесна база1160 ммПросвет80 ммСобствено тегло167 кгМаксимална скорост>80 км/чРазход при мин. скорост4-5л.Тип двигателЕдноцилиндров, четиритактовБрой цилиндри1Размер на цилиндъра63,5 x 62,2 ммРаботен обем 200 куб.смСгъстяване9.2:1Максимална мощност14kW/7500 об/минМаксимален въртящ момент12,1 N.m/6000 об/минФилтърС пенеста сърцевинаВид запалванеCDIСтартиранеЕлектро стартОхлажданеВодноСмазванеПринудителноРама СтоманенаПреден амортисьорВъздушно-маслениЗаден амортисьорЕдиничен въздушно/маслен – регулиращ с настройка на компресията и скоростта на връщанеСпирачкиПредна и задна дискови спирачкиГуми - предни21x7-10Гуми - задни20x10-10Акумулатор12V/9 AhВместимост на резервоара6 л.Маслена вместимост0,9 л.

Благодаря предварително
                          Значи колега аз от личен опит незнам. Един мой приятел има абсолютно същото АТВ и много добре се представя на разходките и той много си го хвали, по неговото АТВ нищо не е сменявано а го кара от 1 година горе долу. Миля че щом си се спрял на китайско АТВ това е може би е един от най-добрите избори. Ако имаш някакви въпроси относно АТВ-то питай тук и ще ти отговарям възможно най бързо (все пак първо трябва да се съветвам с моя приятел.)

Поздрави.
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                            Задния: Отгоре не пипай- това регулира дължината на пружината, демек твърдостта и
                            Врътката отдолу променя сечението на някой отвор- съответния резултат е по-бързо или по-бавно връщане на амортесьора. Пробвай и си избери каква настройка ти допада.

Предните: освен дължината на пружината, май друго не се регулира там. Гледай тя да е еднаква от двете страни !!!
                            Благодаря колега,а да имаш на идея как и по какъв начин да понатегна този гаден оптегач на веригата,дали да не потърся друга прожина по силна или нещо друго да мисля!Благодаря предварително!

Коментар

Добре де.
                              Аз съм 90 кг. Няма ли да е слабичко за човек като мен?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X