Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се запалихте по ATV спорта ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се запалихте по ATV спорта ?

Ами ето я и моята история ...

Прибира се баща ми гледам го дънките му изгорени и му викам ко си прай бре и той почна да ми разправя как един негов приятел му показал неговото атв (HONDA TRX 250) и му дал да покара.На баща ми много му харесала о от там и той ме зариби по тия машинки.След около седмица в гаража имаше червен китаец 200cc Аз тогава не разбирах много и много се кефех.Покарах аз и от там тръгна всичко ... Сега съм на POLARIS PREDATOR
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Само не разбрах защо дънките са му изгорени?

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Ами ето я и моята история ...

Прибира се баща ми гледам го дънките му изгорени и му викам ко си прай бре и той почна да ми разправя как един негов приятел му показал неговото атв (HONDA TRX 250) и му дал да покара.На баща ми много му харесала о от там и той ме зариби по тия машинки.След около седмица в гаража имаше червен китаец 200cc Аз тогава не разбирах много и много се кефех.Покарах аз и от там тръгна всичко ... Сега съм на POLARIS PREDATOR
        Само не разбрах защо дънките са му изгорени?

Коментар

Може да се е изгорил на ауспухa кои знае .

Коментар

Първоначално публикуван от milen_b Преглед на мнение
            Може да се е изгорил на ауспухa кои знае .
            Позна
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Баща ми взе едно 90 кубика.Покарах го и ми хареса много.Първия почти не можех да завивам и въобще не подавах газ ,но с напредъка на времето взех да му свиквам и така се запалих
              Kawasaki KX250F

Коментар

Еми подобно на вас ;]] чичо ми е запален моторист от малък е че той караше на вилата ни кросови мотори и АТВ-та .. еидн път седим си вкъщи и на татко му пристига ММС снимка атв и кросов мотор ... еми хареса ми АТВ-то веднага почнах да гледам други атв-та ама само картинки след седмица две отидохме на вилата ни и взехме хонда50 под наем .. първоначално много му се кефех на правите вървеше 30 ама кво да направя на 12 съм бил ;]] така де неможеше 1 баир да качи ама много се кефех ... след седмица две непрекъснато говорене колко било яко и темподобни убедих баща ми да ми вземе някакво атв ... намерих 1 сайт за китайски естествено аз пред 2год хал хабер си нямам че тва е самоубийство и му предложих някъф модел 200 кубика ... много ме беше страх исках автоматик и постоянно му го натяквах ама той не и не ... взе ми със 4 скорости и задна изпаднах в ужас ! много ми се караше ама като за пръв път хващам съединител ?!?! така де минаха се точно 2 седмици откакто го имах а вече редях първа - четвърта докрай и се кефех много .. сега разбирам колко съм бил глупав ни каска ни нищо ... после като се претрепах 2-3 пъти и цялото лице одрано от клони ми взеха каска че и от тогава си карам ама сега съм каде каде по-луд ... а същото място кадете първо си наехме това 50 кубиковото миналата седмица за пореден път наехме 2 полариса 300 кубика HawkEye и едничко гризли 700 и едничко сузукенце250 с полу-гъзарията ;]]
                Няма кал - Няма кеф !!!
                Suzuki Samurai LJ410 1984
                Suzuki LTZ400 2008
                Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

При мен - много ме дърпаше и към ендуротата и към АТВ-та. Почнах с моторите, но май много се изсилих с един чист крос 450 на Ямаха за първи мотор. Падане, падане, падане и пак падане. Понаучих се да го карам, но след като си взех АТВ се родих - и баирите и коловозите, и калта, всичко си дойде на мястото . Сега се оглеждам за второ АТВ даже, защото вече съм "заразен" и връщане назад няма иначе как се запалих - не си спомням точно, но едно е сигурно - или те човърка отвътре и не ти дава мира да се качиш и на следващия баир, или изобщо не си за това!!!

Безаварийно на всички колеги!

Коментар

Първоначално публикуван от Atanas Atanasov Преглед на мнение
                    ...но едно е сигурно - или те човърка отвътре и не ти дава мира да се качиш и на следващия баир, или изобщо не си за това!!!...
                    Абсолютно съм съгласен с теб колега... аз от както се помня съм по машини и все в нещо се ръчкам да гледам и да пипам(това беше като по-малък) сега вече съм "заразен" от този "грип" атв-то и няма отърване с тея симптоми.... дано повече хора ги прихване атв-исткия грип, а не свинския Безаварийно на всички карачи !
                    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Преда да се кача на атв изобщо не ме кефеха мотоспортовете. За първи път една зима качих с приятели на един къс преход в Пампорово ..... и тогава няма слизане

Коментар

ето и моята история.
                        един ден (лятото ) на село стоим пред магазина и си говорим и поедно време се чува някав рев. И идва един наш приятел с АТВ и оттогава много се заребих но чак сега ми зеха.Оня ден гледам приятеля си зел ново атв

Коментар

Здравейте ! Моето запалване беше преди една година ,когато взехме поднаем от ето това място ,което Емо Трайков отразява http://extube.org/watch_video.php?v=33af2d6fac04561 два wolverina вечерта преди събитието заваля сняг.

Коментар

От: Как се запалихте по ATV спорта ?

При мен историята е много странна .Преди време си бях счупил крака, бях паднал с колело, та тогава бях на 8 годинки и то баш през лятната ваканцията.Всички навън играят а аз вкъщи седя и тогава тате реши да ми купи 150 кубиково атв. Яко возене беше ма с счупен крак и после тате по-голямо и така.
                            Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 07-04-14, 16:26. Причина: Правопис - структуриране на изреченията

Коментар

Моето заразяване беше от един приятел с $ и с времето си взех първо 100цц после 250 и така ама сега е криза и сме на ефтинджоз и си карам колелото с 80цц китайски двигател. Няма ядове какво се кара всеки се простира според 4ергата важното е данесе ходи пеш.

Коментар

Здравейте колеги.И аз да разкажа моята истирийка . Както се казва "родил съм се с бензин в кръвта" и още в първи клас започнах да врънкам за мотор.Отидохме до един магазин за китайски мотори,НО в последствие си тръгнахме с атв 110кубика.Това се случи много интересно . Влизаме в магазина и подминавам атв-тата и тръгвам към моторите обаче имаше само по 250кубика ,но след това продавача ни предложи атв и ми показа клипче как някои върти атв-то иииииии понеже съм ентусиаст веднага казах че и аз го мога това и го искам . Покарах го доста време това атв,падах ставах,но започна да ми става малко и ми умаля.След това си купих shineray 250st-8 защото ми изглежда много яко и голямо! Още докато се уча малко със скоростите и бях решил да правя дрифт на 3-та е изигра ми лоша шега .За радост нито на мен ми имаше нещо,нито на атв-то.Карам правя,карам правя,карам правя и дойде границата в която просто реших да спра да правя ... и взех решение че е време за японец . И продадох шинерая и се сдобих с арктик кат който го карам от 1 год и половина и не съм пипнал нищо "пу да не го уручасъм" ,само бензин и 3 пъти масло .

Поздрави на всички и безаварийно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X