Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух за KFX-700 какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся ауспух за KFX-700

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
    Просто до миналата година нямаше толкова много модели...Всега наизлязоха много атв-та и вече не могат да се правят компромиси....За да си на 1-во място всичко трябва да ти е най-доброто...
    Времената на масовия КФХ 700 отлитат

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
      Просто до миналата година нямаше толкова много модели...Всега наизлязоха много атв-та и вече не могат да се правят компромиси....За да си на 1-во място всичко трябва да ти е най-доброто...
      На мен ни ми трябва АТВто да ми е на първо място.Искам просто да ми върши работа т.е. да си права кефа с него, нали за това са направени.
      КФХ700 за мен сега е перфектната машина, защото не карам на кросови писти, а само в гората и има резерни части в изобилие.
      KTM 300 2T '96 :twisted:
      KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
        На мен ни ми трябва АТВто да ми е на първо място.Искам просто да ми върши работа т.е. да си права кефа с него, нали за това са направени.
        КФХ700 за мен сега е перфектната машина, защото не карам на кросови писти, а само в гората и има резерни части в изобилие.
        А знаеш ли защо е перфектния????Защото не си се качвал на други машини от класа....Примерно ТРХ700 , Раптор.....
        И за мене брута беше перфектен докат не се качих на друго атв ...Не ти говоря за китаичета....

Коментар

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
          Ако избираш между YFZ 450 и КФХ 700 съм сигрен,че ще избереш ямахата

Коментар

Абе братле можеш ли да ми намериш по ефтиничка YFZ450?

Коментар

Мда нова стара каквато инскаш,таман да се запълни контеинера,ще ти пратя снимки и цени +-500-600лв. ще доидат най-късно срадата на следващия месец.

Коментар

Не ти трябва двойна, взми си само гърне - 400лв. без отстъпка!
                Ако ти трябва нещо от магазин "Еди мото център" можеш да си ги питаш лично във тяхната тема : Еди мото център

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Не ти трябва двойна, взми си само гърне - 400лв. без отстъпка!
                  Ако ти трябва нещо от магазин "Еди мото център" можеш да си ги питаш лично във тяхната тема : Еди мото център

Благодаря отново.

man1a откъде знаеш, че не съм се качвал на други АТВта от класа?Пак казвам, че ЗА СЕГА КФХа ми е супер.

Иначе Николене не съм сигурен дали ще избера Ямахата, защото няма задна, а аз карам само в гората и из квартала и я използвам много.Иначе преди мислех точно YFZтка да взимам, но се отказах заради задната.
                  KTM 300 2T '96 :twisted:
                  KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X