Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух за KFX-700 какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся ауспух за KFX-700

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
    доколкото знам 2ния ауспух е само за газария но май не е толкова полезен за двигателя отколкото единичния .

Защо да не е полезен?Поправете ме ако греша, но не се ли отпушва повече двигателя така?
    KTM 300 2T '96 :twisted:
    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
      Защо да не е полезен?Поправете ме ако греша, но не се ли отпушва повече двигателя така?
      Поправи ме и ти ако греша като го отпушиш дали ще държи същата работна температура или по ниска, дали така да се каже няма да изсушава двигателя, дали няма да изпуска по бързо изгорелите газове и т.н. и т.н. а бе май си е само за гъзария и гюролнтия ако пък си толкова мераклия имам една двойна Йошимура карано е няколко пъти ще ти я дам на половин цена например от на Еди магазина
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

във другия форум по едно време се беше зародила тая тема с отпушването на двигателите изписани бяха 5-10 страници плюсове минуси и сякавди други работи така че греди погледни там
        Калин Величков

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          Поправи ме и ти ако греша като го отпушиш дали ще държи същата работна температура или по ниска, дали така да се каже няма да изсушава двигателя, дали няма да изпуска по бързо изгорелите газове и т.н. и т.н. а бе май си е само за гъзария и гюролнтия ако пък си толкова мераклия имам една двойна Йошимура карано е няколко пъти ще ти я дам на половин цена например от на Еди магазина

Абе аз гледам де максимално евтино, и не е МНОГО за гъзария, ами просто искам да имам варианти за след фабричния.Йошимура не искам, защото двойно по евтина от при ЕДИ пак е 1000лв.За отпушването изглежда не съм бил прав,благодаря за поправката, и ще проверя при ЕДИ, както каза Десислав,за единичната, ако е 400лв - Супер.
          KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Тея кавазакита още ли ги карат

Коментар

Ееее ся , то и ти още не си се качил на ямахата Данеказвам ко караш и ти

Коментар

Аз говоря за КФХ 700
                Ама тая година няма да има толкова Кавазакита

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                  Ееее ся , то и ти още не си се качил на ямахата Данеказвам ко караш и ти

Колега говорим за КФХ700, а не КФХ450
                  KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Колега говорим за КФХ700, а не КФХ450
                    Остави го тоз танк бе греди...Нз аз не бих си взел такоа чудо повече...Атв-то трябва да е спортно ....Ама не месено , ами спортно...
                    И реактивен двигател да му сложиш....Си е танк

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                      Остави го тоз танк бе греди...Нз аз не бих си взел такоа чудо повече...Атв-то трябва да е спортно ....Ама не месено , ами спортно...
                      И реактивен двигател да му сложиш....Си е танк
                      Ами какво да ти кажа, КФХ700 може да не е напълно спортен модел, но пак е добър колкото тях, че и по-добър от някои.Четох тук или в другия форум, че КФХа можеш да си го направиш и 4х4 само трябва да имаш излишни парички (Мисля, че АНТИМ го беше казал това за 4х4).Така че
                      като се замислиш може да стане добро колкото твоя Брут Форс и пак да струва толкова, че може би и по-малко от него.
                      И какво имаш предвид под това, че не би си взел такова чудо повече??

П.П. Николене какво имаш и ти предвид, че тази година няма да има толкова Кавазакита.
                      KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Защото вече има крос,супермото клас 450 в ендурото и тоя КФХ ще става вече само за туризам,а 450 на кавазаки не е толкова добра за крос и супермото като останалите 450ки.

Коментар

Ами какво да ти кажа, КФХ700 може да не е напълно спортен модел, но пак е добър колкото тях, че и по-добър от някои.Четох тук или в другия форум, че КФХа можеш да си го направиш и 4х4 само трябва да имаш излишни парички (Мисля, че АНТИМ го беше казал това за 4х4).Така че
                          като се замислиш може да стане добро колкото твоя Брут Форс и пак да струва толкова, че може би и по-малко от него.
                          И какво имаш предвид под това, че не би си взел такова чудо повече??

П.П. Николене какво имаш и ти предвид, че тази година няма да има толкова Кавазакита.
                          По ефтино че няма да е няма да е то ама , аз не съм доволен от атв-то...Нз човек за мене това е пенсионерска машина....Замисли се дядо на 60 годинки да седне брммм брммм да не стиска съединители и тем подобни , да сменя скорости....За нас трябва нещо по щуро с скорости...Да има по голяма тръпка , по голям адреналин....Иначе аз повече 4х4 не бих взел... А замисли се цените им са едни и същи , обаче да го направиш 4х4 ще е голяма играчка...Абее не си заслужават такива глупости....

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                            Защото вече има крос,супермото клас 450 в ендурото и тоя КФХ ще става вече само за туризам,а 450 на кавазаки не е толкова добра за крос и супермото като останалите 450ки.

Е може, но не всички мислят по един и същи начин.Все още ще има хора, които ще си харесват КФХа и ще са си с него (Като мен).
                            Колкото до КФХ450 може да е малко по-бавен от другите в този клас, но с малко доработки няма ли да стане?
                            KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Просто до миналата година нямаше толкова много модели...Всега наизлязоха много атв-та и вече не могат да се правят компромиси....За да си на 1-во място всичко трябва да ти е най-доброто...

Коментар

Е може, но не всички мислят по един и същи начин.Все още ще има хора, които ще си харесват КФХа и ще са си с него (Като мен).
                                Колкото до КФХ450 може да е малко по-бавен от друите в този клас, но с малко доработки няма ли да стане?
                                Това че е бавен е най-малкия проблем,лошото е,че е много тежак за кросово АТВ.
                                Примерно да земем YFZ 450 и KFX 450 сток ямахата е много по добра,ако кавазакито се тунингова ще стане по-добро,но ако и ямахата се тунингова,а и за ямаха има много повече тунинг,защото модела е от 2003 и цените са по надолу,аз ще си взема една тунингована YFZка и една от Америка (за 11 000лв.)нея аз ще си я тунинговам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X