Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GNCC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GNCC

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
    ..за атв да се разделят на 4х4 и спортни .. вече е отделен въпрос атв вистите тр да се съберат и да си го решат ..лично на мен ми се струва че има много участници с атв и няма да е проблем да се разделят ..не знам как е решен проблема в GNCC сериите..колегата дето даде превод от правилника ..ако може да потърси ще сме му благодарни

В "Про" не делят АТВ-тата всичките са в един клас - 0-525 кубика. През 2009-та щели да ограничат до 450. Забранени са промени по окачването.
    При аматьорите има повече класове:
    1. Production - Разрешени са проемни по двигателя, укрепване на рамката и афтърмаркет А-рамена.
    2. Sport(15+) - 201-400 кубика, 2WD. модификации са разрешени.
    3. 4x4 Open - 501-840 кубика, 4x4 или 2WD, задвижване с верига или вал, автоматична трансмисия/съединител. Трябва да имат "rack", което незнам какво е, стандартно или като опция.
    4. 4x4 Lite - 201-500 кубика, 4x4 или 2WD, задвижване с верига или вал, автоматична трансмисия/съединител. Трябва да имат "rack", стандартно или като опция.
    5. 4x4 Limited - 201-840 кубика, 4x4 или 2WD, задвижване с верига или вал, автоматична трансмисия/съединител. Трябва да имат "rack", стандартно или като опция.
    6. U2 -201-840 кубика, 4x4 или 2WD, задвижване с верига или вал, автоматична трансмисия/съединител. "Rack" не трябва да се предлага, например Wolverine, Renegade, Scrambler, V-force.

Има и по-малки класове за деца (13-15 годишни), до 90 кубика за двутактови или 125 за четиритактови, както и клас за машини с вариатор.
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

е сега видях че по моторс тв ще дават тия дни немския крос кънтри GNCC тип шампионат
      Fri. 25.04 19:25
      GERMAN CROSS COUNTRY CHAMPIONSHIP RD 1 : TOLLWITZ SANDKESSEL
      Sat. 26.04 12:30
      Sun. 27.04 23:20
      Mon. 28.04 12:20
      Tue. 29.04 20:20
      GERMAN CROSS COUNTRY CHAMPIONSHIP RD 1 :

-това е "моторс тв" а не "аб моторс"

Коментар

не знам гледахте ли го но аз го гледах
        -имаше клас атв и клас мотори както и детски клас
        -част от трасето минаваше по крос трасе но друга през ендуро участъци имаше и участък с камъни подобен на хисаря както бе направен но с повечко камъни ..имаше и един участък с с яка кал и вода нарочно направен не знам колко километра беше но не беше съвсем кратко трасето стана яко състезание много участници имаше

Коментар

Ще се опитаме и ние да си направим такова състезание

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
            Ще се опитаме и ние да си направим такова състезание

Тодоре, ако идва от английски се пише "challenge".
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
              Тодоре, ако идва от английски се пише "challenge".
              Благодаря ти, "грешника" (разбирай рекламната агенция) е наказан На истинския плакат ще е вярно

Коментар

..айде ако може да включите и мотори все пак
                и в щатите и в европа крос кънтри шампионатите са и за мотори и за атв мисля че само могат да спечелят всички от този микс ..бях ви писал в темата за чалинджа но се сетих че тук бе всъщтност разисквана темата..иначе много интересно сте го измислили
                гледам обаче че ще е на обиколки състезателното време..горе долу как го замисляте каква продължителност да има..щом ще има презареждане предполагам..няма да е малко но и едва ли ще е като в щатите 2 часа..интересно ми е как сте го замислили ..аз също замислям да организирам подобно мероприятие..вече преговаряме с общината за земята за трасето ..малко кофти е статута на мястото което сме избрали в момента ..но.. има светлина в тунела

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  ..айде ако може да включите и мотори все пак
                  и в щатите и в европа крос кънтри шампионатите са и за мотори и за атв мисля че само могат да спечелят всички от този микс ..бях ви писал в темата за чалинджа но се сетих че тук бе всъщтност разисквана темата..иначе много интересно сте го измислили
                  гледам обаче че ще е на обиколки състезателното време..горе долу как го замисляте каква продължителност да има..щом ще има презареждане предполагам..няма да е малко но и едва ли ще е като в щатите 2 часа..интересно ми е как сте го замислили ..аз също замислям да организирам подобно мероприятие..вече преговаряме с общината за земята за трасето ..малко кофти е статута на мястото което сме избрали в момента ..но.. има светлина в тунела
                  В сериите на малките и жените обиколките са 8 или 1 час, което настъпи първо, а за "големите" е 2 часа или 20 обиколки ! Смятам, че на този етап не мога да се справя с организацията и на мотори, а и пак АТВ-тата ще бъдат ощетени...вечно чакаме мотористите За публиката към настоящия момент АТВ-та са по-атрактивни, а и очаквам около 60 четириколки в различните класове ( до тук записаните общо са 20 ) и няма да има време за мотори...
                  Във Варна в момента готвят състезание за август месец, мотори и АТВ-та, обиколки от 4 километра около плажа или нещо такова ! Когато имам точно инфо, ще го публикувам !

Коментар

а примерно ако моторите са само в единият ден ..когато е например квалификацията или нещо такова за атв тата примерно ..дали няма да стане..хем и за този ден пак ще интерес от публиката да гледат моторите състезанието..а другите за атв тата..примерно де казвам го като идея..вие знаете най добре

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                      В сериите на малките и жените обиколките са 8 или 1 час, което настъпи първо, а за "големите" е 2 часа или 20 обиколки ! Смятам, че на този етап не мога да се справя с организацията и на мотори, а и пак АТВ-тата ще бъдат ощетени...вечно чакаме мотористите За публиката към настоящия момент АТВ-та са по-атрактивни, а и очаквам около 60 четириколки в различните класове ( до тук записаните общо са 20 ) и няма да има време за мотори...
                      Във Варна в момента готвят състезание за август месец, мотори и АТВ-та, обиколки от 4 километра около плажа или нещо такова ! Когато имам точно инфо, ще го публикувам !
                      А нещо повече за състезанието във Варна откъде мога да науча?
                      Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                      Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                        А нещо повече за състезанието във Варна откъде мога да науча?
                        Не прочете ли поста, който си цитирал...

Коментар

ето един линк може и да сте го гледали но за тези които не са
                          http://www.gnccracing.com/video/
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Така като гледам репортажите от GNCC,ми прови впечатление,че при моторите двутактовите са си на мода.Очаквах да са изместени вече от виертактовите ама не.Класиката е вечна.
                            Сори за спама но не се здържах.Винаги ще съм фен на миризмата от 2т масло.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X