Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля помогнете за едно АТВ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ето, пичове, от този по изчерпателен и цветущ отговор никъде няма да ви дадат Избирайте, аз съм лесен
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

колега, не се занимавай с китайски мотори, това са пари хвърлени на вятъра, по - добре виж колко си решил да похарчиш и се обади на близнаците да ти донесат нещо, пък дори и ползвано но да е с ясен произход. това китайско нещо как ще го ремонтираш, като се строши, че чакаш частите да дойдат по пътя на коприната с камила

а пък ако си решил да се пуснеш на някое състезание изобщо забрави за тия кубици.

освен това трябва да мислиш и за добра екипировка, защото с тия неща се пада гадно. аз имам една ямаха гризли 600СС и си я карам из ливадите, усещането страхотно, но за състезания нестава, това е почти трактор 4х4 е с кардани, полуоски и тежи 350кг. за състезания трябва нещо леко и мощно, нещо точно, като това на руснака
      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от big_shark
        Някой има ли представа какви права получава АТВ (мотор) което е преминало през технотест И колко струва самия технотест
        През технотест дават някакъв документ с който може да го регистриращ като трактор. Но нали се сещаш трябра Т категория да имаш за да го караш

Руснак мерси за мнението, съвсем ме отказа
        LZ1JJJ

Коментар

Не се лъжете по китайските и други джинджифаиски ментета АТВто е доста по сложна техника от мотоциклета ако бяха толкова добри първо при моторите щяха да пробият а и май цените говорят достатъчно Дори доказали се Японски фирми се дънят при нашият тип каране когато говорим за добри модели нещата вече стават още по сложни За съжеление все още АТВ държат високи цени в БГ може би след няколко години няма да е така

КИТАИСКИТЕ И ДР ТАЗМАНЙИСКИ АТВ ИЗНОСВАТ ВАЖНИ И СКЪПИ ЧАСТИ КАТО АГРЕГАТ И РАМА КОЙТО СЛЕД ТОВА НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОПРАВЯНЕ ТОВА СТАВА МНОГО БЪРЗО

Лошото е че при покупка на такова возило собственика се розочарова от АТВ като спорт въобще

За кубатурата най добре за БГ ГОВОРИМЕ ЗА ОФ-РОУД Е 400 -450 ЧЕТИРИТАКТА всичко друго е отавна пробвано и гарантирам че не е най доброто за подръжка проходимост и експоатация

За плажа кубатура от 500 нагоре най добре

За трасе 250 двутактов е добре

Коментар

Мерси за изчерпателния отговор. Можеш ли да ми препоръчаш някое АТВ окло 200кб. (втора уп.) за по-малко пари Че направо се влюбих в тези машинки и много искам да си взема.

Коментар

Някой знае ли колко струва транспорта и митата при закупуване на АТВ <мотор> от Америка???? Много е важно.

Коментар

Пак Близнаците
                -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  Пак Близнаците
                  Близнаците АТВ-та ли продават...........или

Кажете защо ме насочвате към тях (да влезна малко по-навътре в нещата. ) Все пак съм нов.

Коментар

Първоначално публикуван от big_shark
                    Близнаците АТВ-та ли продават...........или

всичко продават
                    и някое скромно камионче като dodge ram стига да искаш
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

близнаците могат да ти докарват от америка каквото си поискаш, а в америка има всичко, затова избери си модел, избери си година, приготви парите и им се обади те ще ти свършат работа
                      drive alive

Коментар

zdraveite ot obzor.
                        dneska si pekog zadnika na slynceto
                        vidqh edna YAMAHA , ATV s registraciq model `99
                        za 5000 lv.

pozdravi na vsi4ki

Коментар

колега, с пари в КАТ може и летяща чиния да регистрираш, ще ти пише в талона примерно, машина за балиране на слама
                          drive alive

Коментар

момчета тия дни на морето тествах едно китайско атв-енце
                            125кубика май беше
                            огледах го много добре
                            има някои неща по него които бива да се подобрят което е напълно възможно
                            иначе да ви кажа качих му се малко с насмешка като не очаквах въобще да върви
                            Но да ви кажа останах приятно изненадан
                            понеже е доста леко даже и с това двигателче моторчето е неочаквано нервно и забавно за каране
                            даже да ви кажа върви повече от 180кубикувите които бях карал преди това
                            освен това чух че можели да се намерят за 1500лв чисто нови
                            митака ми направи и една две снимки тия дни ще гледам да ги пусна
                            даже и на задни гуми тръгва да се изправя моторчето
                            а ауспуха му е много заглушен,сигурен съм че ако се поотпуши малко щи качи поне още два коня

Коментар

Като за 5 минути каране сигурно е добре. Въпросът е дали ще издържи повече!
                              Аз вчера пък видях един мераклия с китайско скутерче да дреме по пътя Стара Загора - Бургас на 9 км от града и спрях да видя що така. Оказа се, че човекът решил да си иде на село с него (15км), но му беше затегнало двигателчето. Иначе моторчето от далеч добре изглеждаше!
                              Имаше и нещо като роубари.
                              -------------

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                                колега, с пари в КАТ може и летяща чиния да регистрираш, ще ти пише в талона примерно, машина за балиране на слама
                                Ако познаваш правилен човек дай координати
                                LZ1JJJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X