Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля помогнете за едно АТВ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Искам да кажа нещо важно на всички, желаещи да си купуват АТV, ама между нас да си остане Не си вземайте разни боклуци, дето утре ще трябва да се чудите какво да правите! Още по-малко пък китайски От тези които карат такива машини знам, че само фирмите с традиции в моторопроизводството вадят надеждни, при това че и то е относително в зависимост от експоатацията.
    За предпочитане е Хонда или Ямаха Другото е хвърлени пари на вяръра.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Жоре недей така бе
      те хората го взимат да се разхождат не да се гонят с руснака
      като за тия пари тва не са лоши моторчета
      като си ги карат нормално няма да имат прекалено много проблеми
      верно ямаха хонда хубаво ама втора употреба в българия ги няма а чисто новите
      на кви цени са
      не се знае точно май но най вероятно ще са поне двойни

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        Искам да кажа нещо важно на всички, желаещи да си купуват АТV, ама между нас да си остане Не си вземайте разни боклуци, дето утре ще трябва да се чудите какво да правите! Още по-малко пък китайски От тези които карат такива машини знам, че само фирмите с традиции в моторопроизводството вадят надеждни, при това че и то е относително в зависимост от експоатацията.
        За предпочитане е Хонда или Ямаха Другото е хвърлени пари на вяръра.
        Абе може и да е хвърляне на пари, но не бих дал 15 000 за някво удоволствие. Не мисля, че си заслужава. За тези пари е по-добре да си вземеш кола.

Коментар

Незнам, на мен ATV-то ми допада, ама не е ли ендуро, не мога някак да си го представя на 4 гуми....просто не знам...за мен най добрата оффроуд машина е ендурото и кросовия мотор...

Коментар

Все ми се струва, че на запад за малко повече пари ще може да се намери нещо добро и фирмено втора употреба
            Стига с тия пътечки, на човек като му причернее и заебава пазене в един момент. Моят съвет е такъв!
            Че аз преди 5 години бях заскачал за китайски чопър!
            -------------

Коментар

Китайците идват
              до някоя друга година и CRF-и ще вземат да правят

Коментар

Жорка прав си,
                Има я логиката, или си купуваш хубаво или по-добре не. Не сме толкова богати за евтини неща, май така викаха евреи ли, англичани ли. Та именно за това целта ми е да разбера, пари на вятъра ли са. Знам че китайците правят най-добрите и най-лошите неща. При тях няма средно положение. Има ли някой такова
                LZ1JJJ

Коментар

Аз поне не познавам такъв
                  Сигурно вече са се счупили
                  -------------

Коментар

виж сека имам известни наблюдения върху китайските моторчета и да ти кажа ,верно е имат разни производствени дефектчета макар че някои са по сполучливи други малко по малко
                    все пак обаче ако не си съвсем неграмотен технически повечето от нещата могат да се оправят
                    често например забравят да завият някой и друг болт
                    или пъкнякои неща се поизносват по ускорено
                    но ако се прегледа внимателно и се поддържа ще върши работа

вярно е че от някъде може и да се внесе нещо западно втора ръка и ще е хубаво
                    но от къде ще е тва
                    даже и на запад не се продават много много такива неща или ако се продават са на никак не малки цени
                    не знам от щатите ако докарва някой може би ще има по изгодни оферти
                    но си е бая разправия
                    ако нямаш големи спортни амбиции и не ти се чака и търси взимай го тва моторче
                    попитай вносителя обаче осигурява ли резервни части и къкъв е срока на доставяне

Коментар

Благодаря Митков за съвета ще помиеля, още едно питане Аз съм приятно закраглен, да не кажа тежичък, дали 150 кубика е достатъчен за 115кг човек
                      LZ1JJJ

Коментар

зависи кво си намислил да правиш
                        ако ще го караш само за удоволствие насам натам не са малко
                        миналата година карах 150кубика атв по плажа и си вървеше много добре даже изненадващо
                        е беше от някакъв по скъпичък модел
                        сега не се сещам как се казваше май AEON
                        та даже бая народ се изпотъркаля с него
                        е ако си свикнал да караш някой 400кубиков кросак тия 150куб с атв то ще ти се стори слабичко
                        но като за нормано каране си е напълно достатъчно
                        най добре е да направиш един пробен тест преди да го вземеш
                        но имай предвид че като са чисто нови по не могат да вървят
                        като се поокарат ще тръгне повече
                        а и изчисли колко коня се падат на килограм тегло и ще видиш че мноого джипове ще са с по лошо съотношение тегло мощтоност от това атв с 150 куб

Коментар

Еми то тежи около 120-130 (не знам дали са много за АТВ) и е около 10коня (150-кубиковото), 7.4киловата.
                          Разбрах,че правели съзтезанията с 110кб.
                          Интересно е дали ще може да върви по пясък или сняг. В сайта който dani даде пише, че могат да катерят наклон до 30 градуса.

Коментар

Някой има ли представа какви права получава АТВ (мотор) което е преминало през технотест И колко струва самия технотест

Коментар

Здравейте.
                              Жоро, сорьки за забавяне но най на края намерих темата

не мога да кажа абсолютно нищо за АТV което има жълтеникаво-зелени чаркове(китайско-корейско-въетнамско-чикиджийско-минетчийско чудо и там подобни)
                              за мен това са пълни боклуци кадето качество спрямо цената не знам как да се изчисли защото отсътства напълно
                              прост пример гуми за АТВ са от 15$ до 150$

който бил на последно състезание видя какво са гуми за по над 100$

състезателно каране минах над 100 километра с 0! атмосфери и в 3-тте
                              защото бяха накълцани направо на решето.
                              ремонта им беше 30 мин. на всякъква лепенки и шлайфането,помпането
                              и аре чао пак в джаза.

също така важи и за другите възели и агрегати на машината.

ако някой си мисли че само ще се научи да кара АТВ на тоз боклук и после... после ще си вземе нещо по...
                              аз лично не виждам никакъв смисъл защото повече ще се ядосва с тоз кенеф и ще бави хората (ако не направи грешката да тръгне сам в гората) защото гаранция 100% машината ще го остави в гората.
                              а да драпаш сам(и да не е сам) в пълна екипировка, с вълшебните ботуши пълни с вода и микроорганизми (ако вообще стигнеш до първи екстрим с корейско-китайса хуйня)..
                              аз му казвам МЕРСИ...

а ако става за по-напреднали
                              наблюденията ни са: машините от сорта на Ямаха 450,650;
                              Бомбандер и Хонда 450 TRX(новата) са водярки соответно са за трасето а не за гората. требва да се тунинговат яко за да не се калят радиаторите,да не се откъсват тръбопроводите, че кипнеш ли-пак си у гората...
                              за сега най непритенциозна машина все пак е Хонда 400 ЕХ
                              освен нея не си представям че нещо ще стигне Ком-Емине

не искам да досаждам ако иска някой нещо по-конкретно да пита и да не се притеснява.
                              мисля че съм бил доста изчерпателен и красноречив за начало.
                              успех бандити аз отивам да гоня малки руски пачички по Москва-рекичка
                              чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

Първоначално публикуван от big_shark
                                Някой има ли представа какви права получава АТВ (мотор) което е преминало през технотест И колко струва самия технотест
                                освен главоболия от Катаджии
                                снимачки и други буклуджии няма да имаш никаква файда
                                подобре не спирай и без това няма кой да се гони след тебе.
                                иначе само актове и фишове ще са ти вместо документи.
                                чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X