Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ремарке за атв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся ремарке за атв.

Ми две фирми рекламират такива ремаркета при нас - Кало комерс (чешки) и Сашо Ковачев/Gladiator (немски). Не знам доколко ще е етично да пусна линкове тук заради рекламата, така че, или някой колега модератор да каже да пускам ли линкове или пишете на ЛС.

Коментар

Момчета вашите съвети ми бяха доста полезни, и реших да си направя сам.Човека от който си купих атв има страхотно ремарке и беше така добър да ми прати снимни и чертежи от неговото така, че запрятам ръкави и започвам. "БЛАГОДАРЯ" ти Нилолай.

Коментар

дай чертежите насам

Коментар

Първоначално публикуван от DragoGT Преглед на мнение
          дай чертежите насам
          +1

Коментар

лесно ще си направите, ама вече не може да се регистрира самоделно ремарке... трябва да е одобрен тип от лицензиран производител... Те затова и цените се качват яко... В Практикер има няколко размера... По-хубавите, дето стават за голямо АТВ са 2000лв имат и спирачка...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Благодаря ви за мненията.Човека от когото си купих атвето има страхотно ремарке и беше така добър да ми прати снимки и чертежи така,че запрятам ракави ище си направя сам.

Коментар

Намерих в "мобилето" един пич който внася от Германия ремаркета за мотори и атв.

Коментар

Аз си продавам моето.Ако някой има интерес да се свърже с мен на Л.С. или на скайпа.
                  [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

кажи цена и ако може снимки
                    немога да намеря откъде се праща л.с. нито да ти видя скайп-а

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19889 Skype: bruteforse
                      [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

Заедно с един съсед си направихме платформа за АТВта. Излезе ми около 1800 лв с регистрацията. На третия опит той го регистрира тоест оформи протокол от технотест и аз си го регистрирах в КАТ. С едно АТВ на магистрала с лекия автомобил поддържах /за проба/ 150 км/ч по автопилот. Височината на платформата е само 35 см. без товар и не ме заклаща. Купихме торсион от Рено 21 нови амортисьари гуми 145/R/13, тампони и джанти.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пичове да ви кажа какво ми се случи. Купих едно ремарке само заради регистрацията, намерих един който прави ремаркета и платформи от с. Тръстеник Русенско, та този продава и части за тях, като ос, стопове, гуми с джанти и други. Оговорих се с него за цени по телефона и отидох, но на място започна да ми говори съвсем други цени, теглих му една и се прибрах. Сега започвам да сабирам части по моргите.

Коментар

Няколко снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalo Преглед на мнение
                              Пичове да ви кажа какво ми се случи. Купих едно ремарке само заради регистрацията, намерих един който прави ремаркета и платформи от с. Тръстеник Русенско, та този продава и части за тях, като ос, стопове, гуми с джанти и други. Оговорих се с него за цени по телефона и отидох, но на място започна да ми говори съвсем други цени, теглих му една и се прибрах. Сега започвам да сабирам части по моргите.
                              И аз си купих частите от него и нямаше никакъв проблем. Прати ми ги човека по куриер с наложено плащане и всичко беше ток и жици. Платформата стана кукла, макар че имам довършителни работи още.

Коментар

Колеги, има ли някой който да разясни следните въпроси:
                                1. какви са в момента условията за минаване на технотест на самоделно ремарке? Приемаме че е сглобено основно от оригинални части (торсионна ос и теглич)

2. има ли разлика / възможности да се мине по-лесно на технотест в провинцията?

3. някаква идея за цена на торсионна ос (напр. KNOTT) с най-малка товароносимост?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X