Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ремарке за атв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ремарке за атв.

Търся си ремарке за атв, може втора употреба. Някой да помогне.

До: Търся ремарке за атв.

Е то и аз си търся ама.....

Коментар

ми то в метро и практикер има едни такива малки мисля че ще са подходящи маи бяха полски изглеждаха доста леки
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

0898421107, не помня как се казваше героя. Прави основно трейлъри за лодки. На мен ми направи ремарке за АТВ-то.
        Според мен е добро....
        Nissan Patrol Y61

Коментар

съжалявам разбрал съм ремарке което да се тегли от атв а не да се транспортира атв на него тези от метро и практикер определено не са подходящи моито ремарке е също от там 0888542723- ицо много е точен номалко бавен с изработката защото ти го прави според индивидуалните изисквания иначе готови имаше в капитолия около 2 и нещо хиляди лева
          Прикачени файлове
          Николай Гогов 0898676912

Коментар

Аз също имах проблеми за намирането най-вече бързо на ремърке преди време. Купих си го от Еди някакво чешко - много съм доволен от него тегля го с 200км. изобщо не сеее. С обща площадка, има къде да въжеш мотора. няма спирачки но не е проблем. А и се регистрира много лесно.
            Другя вариант е от Русе, бях попаднал на един човек там от мобиле.бг Иво мисля че се казваше и тои имаше в наличност. Стори ми се сериозен.
            Гледам има и в Капитолия на околовръстното но незнам цени и наличности.
            Тези от практикер нестават за нищо гледал съм ги доста. Трябва да се преработват доста за да станат това което трябва.

Коментар

А на каква цена вървят?

Коментар

В едно село близо да Русе правят по поръчка. Аз от там си купих мост, теглич, калници и си спретнах едно.
                Преди да си купя част от материалите ми казаха че ако си поръчам при тях ще ми легне около 1 800 лв. На мен ми се сториха много тия пари и реших да си го спретна сам.

П.П. Селото се казва Тръстеник. Някъде в нета им намерих координати.

Коментар

Еми то и сам да си го спретнеш ще ти излезе толкова

Коментар

Първоначално публикуван от The saint
                    Колко пари ти излезе че тук в Варна един хубавец ни предлага да ни направи за по 2К лева ама не е в час според мен.... те немски, оригинални на торсион са толкова ... работата отива да си търсим някой да ни направи...
                    На мен ми го даде за 1700. Моето също е с немски торсионен мост. Аз съм доволен. Единствено няма място за резервна гума , та си я возя на багажника на джипа
                    Nissan Patrol Y61

Коментар

на мен ми излезе 1600лв като му дадох гуми и джанти /просто имах в мазето/но тогава обикновенните с плазовети ги даваше 1400лв. сега те са по 1800лв
                      Николай Гогов 0898676912

Коментар

Върти ми се в главата една идея...
                        Купувам едно за 200-500 лв туристическо, с товароносимост поне 500 кг, регистрирам си го в КАТ и после го давам на един майстор да го претвори по предназначенив за още 200-300 лв.
                        След като веднъж вече е регистрирано, прегледите могат да се правят и без присъствие на ремаркето.
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
                          Еми то и сам да си го спретнеш ще ти излезе толкова
                          Абе не е баш същото.
                          Предимството е, че ще си го направиш така както ти си искаш. Няма да имаш проблем с резервната гума, туби с бензин и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                            Върти ми се в главата една идея...
                            Купувам едно за 200-500 лв туристическо, с товароносимост поне 500 кг, регистрирам си го в КАТ и после го давам на един майстор да го претвори по предназначенив за още 200-300 лв.
                            След като веднъж вече е регистрирано, прегледите могат да се правят и без присъствие на ремаркето.
                            +1. а мен това е най-добрия вариант/ финансово/.
                            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от The saint
                              колко струваше това чешкото при еди?
                              Ами 1850лв. а има и едни по евтини мисля за 1500-1600лв.
                              Нестават тия туристическите и аз съм ги гледал преди това! А пък и регистрация и после преправяне малко ми се струва криво. Най-добре или си сглоби сам, или си купи готово.
                              А иначе адаша говори за същия човек от Русенско, тои продава части и готови ремъркета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X