Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
    Искаш да каже да смени задния пинъон,с един или два зъба повече,за да увеличи ускорението,но намалява максималната скорост и скоростите стават по-къси.Може и да смени предната зъбчатка с един зъб по-малко и ще постигне същия ефект.На малката зъбчатка един зъб отговаря на 2-3 задни.
    Благодаря за съветите! Бих опитал,но и без това са ми прекалено къси скоростите,а са само 4 Поне 5 да бяха щеше да е добре

ПП > А дали ще е значително по мощно или е нещо минимално ?
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Поднови се пак разискването на кантарите. Вижте трябва си много практика за тази работа. Николен като му е хванал цаката веднъж дай му всякакво атв, след 20-30 мин. свикване с машината, ще я кара както си иска сигурен съм. И аз си изправям хондата, ама още не мога да сменям всички скорости. След 3-та и ми пада, а знам, че може и на 4-та без проблем да се изправи. Но да не говорим само днеска поне 10-тина пъти обърнах кантара. Понеже пробвам по различни начини, а не съм задобрял чак толкова много, ама ме успокоява факта, че задния бар има още доооста да се пили

Коментар

един фр с KFX задния ролл бар е алъминии и се изтърка бързо ... и накрая падна от кантар задния рол бар .... в га*а с извинения

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
          Благодаря за съветите! Бих опитал,но и без това са ми прекалено къси скоростите,а са само 4 Поне 5 да бяха щеше да е добре

ПП > А дали ще е значително по мощно или е нещо минимално ?
          Не то едното ще е за сметка на другото.

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
            Поднови се пак разискването на кантарите. Вижте трябва си много практика за тази работа. Николен като му е хванал цаката веднъж дай му всякакво атв, след 20-30 мин. свикване с машината, ще я кара както си иска сигурен съм. И аз си изправям хондата, ама още не мога да сменям всички скорости. След 3-та и ми пада, а знам, че може и на 4-та без проблем да се изправи. Но да не говорим само днеска поне 10-тина пъти обърнах кантара. Понеже пробвам по различни начини, а не съм задобрял чак толкова много, ама ме успокоява факта, че задния бар има още доооста да се пили
            Мога интересна история да ти разкажа,за задните гуми като се видим,
            от едно каране с Иво и други от Варненската група.(Как се научих да карам много км на задни)

Коментар

Е защо като се видим де, разправяй, че ,ми стана интересно сега. Днеска пак правих разни изпълнения, ама рекорд, без да се прекантаря

Коментар

Бяхме тръгнали да караме към сухата река и малко преди сухата река,на бащами АТВто му се разбиха задните лагери на оста и стигнахме до едно кафе на главния път и се разбрахме тои да вземе мойто АТВ и да доиде с колата,с ремаркето и да ме вземе.
                Като замина пих една кола и ми писна и излязох с АТВто му и почнах да кантаря на асвалта,там имаше към 3км права и след един час я карах цялата и след това лагерите като ги вадихме бяха намляни.Даже и се научих да завивам.Полицията мина един път покраи мен,но бяха с лада нива и явно са имали друга работа.

Коментар

Аха ясно, от скука знчи си се научил. И аз задобрям бавно, но славно.

Коментар

Откакто си сложих якя опашка си карам спокойно. Иначе още първия ден като си зех KFX го подкарах на задни гуми и естественно прекантарих и погръб. И така поне 10 пъти. Сега искам да се науча да го карам само на едната задна но съм без сериозен напредък. Самоче от тренировките на асвалта гумите се стопиха на сликове.
                    Велосипед, кракомобил.

Коментар

еми асфалта го хапва като вафли което е много е*ано

Коментар

аз съм с 150cc и мисля,че карам добре.На 12 године съм,и мога и на странични,мога и на задни.
                        ALIM1820.jpg

ALIM1756.jpg

ALIM1774.jpg

ALIM1825.jpg
                        Прикачени файлове

Коментар

Ето и още от мойте способности!
                          Прикачени файлове

Коментар

Колега я кажи каква опашка си сложил, че моята се изкриви
                            M.Minassian

Коментар

здравейте аз имам 2 атв-та и двете са китайчета ама какво да се прави за толкова стигат финансите.така по темата малкото атв което е на сестра ми е 90 куб. и само като стъпя на задния бар без да го дърпам се вдига (много му е малко междуосието) а моето (200 куб.) пак стъпвам отзад на бара и този път хем издърпвам кормилото хем "скачам" на бара смисъл сецвам го един вид. и се вдига. на 90 куб. мога с километри да го карам в права линия на странични а на задни около километър най-много някой път ще накарам някой да ме снима да не ме нарочите за лъжец
                              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Еми колега аз още съм си с оригиналната,а пък и гледам много-много да не се подпирам на нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X