Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Четвъртия клип "Борбата на две мечки" - http://livadeto.com/video.php

Коментар

• От: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Здравейте Карам на задна гума от 2 дни. Имам в предвид от 2 дни по - сериозно се занимавам с това. Карам Yamaha Raptor 350cc. Карам около 10 - 15 метра, но проблемът ми е, че кракът ми който трябва да е на спирачката е отзад на седалката - все още нямам 12 o'clock bar. Кракът ми е при скоростният лост, защото го изправям на втора с съединител и превключам до 4-та или 5-та скорост. Въпросът ми е : Проблем ли е, че десният ми крак е отзад, а не е на спирачката? Има ли голяма вероятност да се преобърна и какви са последствията?

Коментар

Тренирай повече и ще се научиш да го караш седнал и с двата крака на стъпенките. Така ще можеш да превклшчваш и да натискаш спирачка. Ако обаче при задна прекантариш АТВ-то винаги се завърта на една страна и последиците са кофти както за теб така и за АТВ-то. Старай се да го караш с баланс, а не да го влачиш по земята на опашка.

пп Такъв бар не ти трябва.

Коментар

Точно 1-2 пъти съм се заигравал .... http://www.youtube.com/watch?v=Uv4Rxg1AVdY
          Няма кал - Няма кеф !!!
          Suzuki Samurai LJ410 1984
          Suzuki LTZ400 2008
          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Опитвам се от време на време без да качвам крака отзад, но ми е доста трудно. Вече карам около 60-тина метра, напредвам много бързо според мен. На 13 години съм и мисля, че е достатъчно за мен. Сега се опитвам да завивам, защото когато тръгне към бордюра, да мога да се свивам. На ляво завивам,но на дясно не мога все още. Кажете вие как завивате(който може разбира се) . Благодаря ви предварително за отговора

Коментар

Здравейте отново, вече се научих както и седнал така и изправен. Карам около 3,5 км(засечено с кола). Напредвам доста бързо, но продължавам да се уча все повече и повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X