Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

И от мен
    Мисля,че за китайче добре се справя. Още не съм усвоил техниката перфектно,но малко ми трябва.

ПП>Немога да му резна 2 ра скорост докато е във въздуха иначе ще карам бая
    Прикачени файлове
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Дигаи го на 2-ра ако няма сила слагаш двата крака отзад трабите така има повече тежест аз права така и карам около 600 метра на задни гуми

Коментар

Аз съм с BRP Rally 200 и ми трудно да го вдигна на задни гуми.Въобще не мога. Стъпвам на задния ролбар,неиска... Трябва ми още тежест.Някакви хитринки???

Коментар

Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнение
          Аз съм с BRP Rally 200 и ми трудно да го вдигна на задни гуми.Въобще не мога. Стъпвам на задния ролбар,неиска... Трябва ми още тежест.Някакви хитринки???
          АТВ-то полуавтоматик ли е или пълен автоматик? Не слагай крака отзад пробвай прав да се изпънеш назад и дай-газ и го задръж малко с предна спирачка. Пускаш рязко спирачката и дърпаш кормилот към тебе, и внимавай
          It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Пълен автоматик. Знам,че това е кофти за такива номера.

Коментар

аз ти казвам че с двата крака отзад е по лесно даже може да завиваш накланяш се мн и завива баwно но завива пък и по лесно пазиш равновесие виш ме на клипа колкото и дулга да е улицата щя я зема
              наи лесно е с краката отзад и тва е наи якия кантар защото пазип равновесие а тия дето си седнал дават само газ тругне да пада дава гас и то като е мощно атв пак се дига и така и си мислят че прават кантар ....

Коментар

Първоначално публикуван от WereWolfBg Преглед на мнение
                аз ти казвам че с двата крака отзад е по лесно даже може да завиваш накланяш се мн и завива баwно но завива пък и по лесно пазиш равновесие виш ме на клипа колкото и дулга да е улицата щя я зема
                наи лесно е с краката отзад и тва е наи якия кантар защото пазип равновесие а тия дето си седнал дават само газ тругне да пада дава гас и то като е мощно атв пак се дига и така и си мислят че прават кантар ....
                Кантара си е кантар кви са тея глупости,аз прав,седнал,стъпал от зад и с краката на курмилото мога,но най-ме кефи седнал така пак мога да завивам и ми е по удобно,а и с двама също мога.

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                  АТВ-то полуавтоматик ли е или пълен автоматик? Не слагай крака отзад пробвай прав да се изпънеш назад и дай-газ и го задръж малко с предна спирачка. Пускаш рязко спирачката и дърпаш кормилот към тебе, и внимавай
                  Точно така се вдига 4х4 най-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                    Точно така се вдига 4х4 най-лесно.
                    Обаче мойто не е 4х4... Но ще пробвам,обличам екипировката и ще неще ще го карам на задни гуми... Малко ме притеснява мощността,но...ще се опитвам,пък каквото стане.

Коментар

Първоначално публикуван от WereWolfBg Преглед на мнение
                      Дигаи го на 2-ра ако няма сила слагаш двата крака отзад трабите така има повече тежест аз права така и карам около 600 метра на задни гуми
                      ДА,ако го дигам на 2 ра с крака отзад на бара може би ще го подкарам по-дълго,обаче трябва да свалям кутията за багаж... Така е много хубости на едно неможе
                      [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Е вие не превключвате ли скорости докато карате на задни?
                        Аз съм стигал и прекасвача на пета на задни.

Коментар

Абе то мойто е 4x4 ама пущината докато се осети ,че съм му дал гас.....малко трудно ще го вдигна

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                            Е вие не превключвате ли скорости докато карате на задни?
                            Аз съм стигал и прекасвача на пета на задни.
                            Николене,аз съм с китайче 200цц, иска ми се да може да се държи във въздуха така лесно,че да си сменям скоростите и да набирам,но уви няма толко сила

Коментар

може да прозвучи тъпо но слови си венец с пожече зъби така набира по бурзо има повече ряз но варви по бавно

Коментар

Искаш да каже да смени задния пинъон,с един или два зъба повече,за да увеличи ускорението,но намалява максималната скорост и скоростите стават по-къси.Може и да смени предната зъбчатка с един зъб по-малко и ще постигне същия ефект.На малката зъбчатка един зъб отговаря на 2-3 задни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X