Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Вече не само Десо може да кара Брут Форс на задни и аз мога на Иво машината днес и свикнах

http://zazz.bg/play:d6267491
    [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Ето Фото едната снимка нещо се прецака при прехвърлянето
      Прикачени файлове
      [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

И аз мога Имам го от 3 седмици , ама съм го карал 3ни общо, мисля че за толкова време направо съм супер

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195706&photo=6

Ей тука е снимката

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          виждал съм кава брут форс 750 да изкарва около 300 метра на заднипред очите ми не на филмче

Ако не се лъжа Ники тва май бях аз на правата в бояна.
          Та относно задните гуми Аз и един приятел Спас с КФХ 700 карахме много на правата в бояна и смея да трърдя че ни бива много Изкарваме цялата права и двамата върху един мотор и то по всевъзможни начини на стоене който му е чудно да дойде на правата като се стопли. Иначе моя Раптор 700 го изправям на трета и мога да ги включвам във въздуха до 5-та. Дори преди да се пребия лятото на 2007 и да смелям мотора от падане със 60 на задна(оттогава почти несъм го карал) бях почнал да свиквам и да завивам на задни. Общо взето веднъж хване6 ли му кантара може да караш до като не се умориш. Аз лично на старото околовръстно съм карал на задни от там където ставаше две ленти малко преди MC Donalds до OMV на резиденцията незнам колко е в разстояние но е повече от 1 км със сигурност. Ако някой го интересъва за рекорда на задна гума ще пусна друг отговор че е много дълго
          It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

добре де аз на 2 го изправям моя раптор само с газ,а на трета със съеденител ли го дигаш или как?

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
              добре де аз на 2 го изправям моя раптор само с газ,а на трета със съеденител ли го дигаш или как?
              Ми попринцип го изправям само с газ и ако се налага и леко дръпване на кормилото. Но твоя раптор ако е 660 се изправя трудно на 3-та. Карах един 660 тунингован даже и пак беше трудно. Все пак опитай така: По добре стой изправен върху мотора а не седнал и стой изпънат по назад.Карай си на трета засили се рязко до някаде половината или 3/4 от максималните обороти пусни рязко газта, раптора би трябвало леко да се спъне и да се наведе леко предницата и тогава бързо и рязко пълна гази едновременно с това дръпни и кормилото към тебе. Предницата би трябвало да тръгне, ако тръгне малко но не се изправи напълно пусни пак рязко газта докато предницата е във въздуха този път като пада ще клекне повече и пак в момента в който клекне рязко газ.Гледай да не го изправяш от много високи обороти - трябва ти въртящ момент, не кс. И имай впредвид че колкото е по висока скоростта толкова е кантара по ниско. Това е, успех и внимавай щото си е опасно, десния крак винаги да е на задната спирачка кофти е като се изтърсиш особено на асфалт, а и мотора отнася яко damage

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
                Ми попринцип го изправям само с газ и ако се налага и леко дръпване на кормилото. Но твоя раптор ако е 660 се изправя трудно на 3-та. Карах един 660 тунингован даже и пак беше трудно. Все пак опитай така: По добре стой изправен върху мотора а не седнал и стой изпънат по назад.Карай си на трета засили се рязко до някаде половината или 3/4 от максималните обороти пусни рязко газта, раптора би трябвало леко да се спъне и да се наведе леко предницата и тогава бързо и рязко пълна гази едновременно с това дръпни и кормилото към тебе. Предницата би трябвало да тръгне, ако тръгне малко но не се изправи напълно пусни пак рязко газта докато предницата е във въздуха този път като пада ще клекне повече и пак в момента в който клекне рязко газ.Гледай да не го изправяш от много високи обороти - трябва ти въртящ момент, не кс. И имай впредвид че колкото е по висока скоростта толкова е кантара по ниско. Това е, успех и внимавай щото си е опасно, десния крак винаги да е на задната спирачка кофти е като се изтърсиш особено на асфалт, а и мотора отнася яко damage

Коментар

мда ,мерси за инфото ,защото аз точно така го изправям самоче на 2-ра и съм прав както казваш,нещо като съм седнал не се чуствам удобно,а това за задната спирачка нещо немога да я свикна,а иначе ако си сложа крака на задния бар карад доста повече,а моторетката е 660 ама е барната на gytr e

Коментар

Хора дайте идея как да подкарам SUZUKI KINGQUAD 750 на задни гуми?? Имам багажник....опитвам се да изнесе цялата тежест назад ама нестава....и със тоя прекъсвач също....като го натисна и дам гас до край се дига малко ама имам чувството ,че ще се пребия ???Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
                      Хора дайте идея как да подкарам SUZUKI KINGQUAD 750 на задни гуми?? Имам багажник....опитвам се да изнесе цялата тежест назад ама нестава....и със тоя прекъсвач също....като го натисна и дам гас до край се дига малко ама имам чувството ,че ще се пребия ???Благодаря предварително!

Ми значи пробвай от место. Изправи се на мотора и от место дай газ докрай и същия момент дръпни кормилото и се изнеси назад. На асфалт ще имаш по голям успех. И ако пак неиска което се съмнявам дай леко газ да кажем 10 кмч стисни здраво предната спирачка и го натисни напред в момента в който предницата ти клекне пак газ до дупка и се дръпни назад. Но да го изправиш е лесно по трудното е да го задържиш горе особено с автоматика. Така че гледаш от место да го изправиш яко нагоре че после да ти е по лесно да го караш.Трудно ще ти е според мене да се научиш кога да отпускаш газта като се изправя ти сигурно я пускаш твърде рано. Чувството че ще се пребиеш е съвсем нормално но с МНОГО опити ще се оправиш. И да паднеш с по малка скорост не толкова фрапиращо никой не се е научил без да опре отзад желязото, така че по добре махни тоя багажник. Това е и слагай екипа и с много опити ще стане.

Коментар

Като излезе от бокса ще пробвам мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                          Изкарваме цялата права и двамата върху един мотор
                          за това ли говориш добре ,че на Новачене дадохте идея
                          Прикачени файлове

Коментар

Ето фото и от мен..
                            Прикачени файлове

Коментар

ето малко и от мене
                              http://files.filefront.com/MOV00976M.../fileinfo.html
                              сваляте го и го отваряте с windows media player
                              Код:
                              Classic

Коментар

ето малко и от мене
                                http://files.filefront.com/MOV00976M.../fileinfo.html
                                ако не ви го отвори пвобваите с windows media player classic
                                ако я нямате я изтеглете от дата.бг теглите xp codec pack 1.2.2
                                след което давате отвори с избирате тази дериктория
                                C:\Program Files\XP Codec Pack\mpc\mplayerc.exe този плаиер отваря сички формати ! дано филмчето ви хареса

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X