Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Можете ли да карате АТВ на задни гуми

Ха вече мога Свикнах му на китарца, е вярно за сега изкарвам едвам 5 метра (че и по-малко), но го изправям без да стъпвам отзаде на бара

Коментар

Аз като карах ДЖЕКИ-ЧАН на времето, по-дълго на задни гуми, ми изтичаше бензина от карбуратора и сам падаше , изгаснал.
      Беше ЛОНЧИН 200СС , имаше и хубави страни, като напълнех резервоара и после забравях . А сега пустия му ПОЛАРИС нема нахранване, ама нема и спиранеееее .
      ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Днес реших и аз да се пробвам да карам на задни,оказа се че не било толкова трудно,само трябва да преодолееш страха от прекантарване Ето и малко клипове.

http://www.youtube.com/watch?v=nSasi3Re_UQ

http://www.youtube.com/watch?v=XpCIiwWgPiQ

http://www.youtube.com/watch?v=nMjEBRWl3io
        sigpic

Коментар

Един съвет... когато подпреш на опашката не се пускаи от кормилото, а се помъчи да натиснеш задна спирачка!

Коментар

и гледаите задните гуми да са балансирани по равно зaщото дърпа на кадето гумата е по мека

Коментар

Също добре ще е преди да натиснеш задната спирачка, да натиснесш и съединителя за да не изгасне мотора.Случвало ми се е и приземяването не е от най приятните..
              Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Първоначално публикуван от KFX7oo Преглед на мнение
                Също добре ще е преди да натиснеш задната спирачка, да натиснесш и съединителя за да не изгасне мотора.Случвало ми се е и приземяването не е от най приятните..
                Освен съединителя има ли още нещо да се "натиска",че не се сещам?А колкото до приземяването,случвало ми се е от много по високо и то встрани от АТV-то. Благодаря за съвета и ако някъде се срешнем ще ми покажеш как го правиш с твоето АТV.Ако имаш клип пусни го в тази тема.
                sigpic

Коментар

Човек, не искам да се заяждам с теб, просто исках да ти кажа, но ок.Иначе специално ще ти направя клип, на следващото каране.
                  Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Айде бе кво стана 3 месеца не си карал или какво?!
                    [B]Honda 450R
                    Kawasaki 450R -продава се!
                    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

eто така се прави :
                      http://vbox7.com/play:add2e9f9&al=1&vid=4433067

Коментар

и тука още малко:
                        http://vbox7.com/play:2cff151f&al=1&vid=1254005

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
                          по темата неразбирам дали е стара и активна но мога на задни с моя башан 100 до 200 метра не съм усъвършенствал скоростите,но иначе при мен има поларис и раптор с тям ми е по лесно имат сила и не е нужно да стъпвам отзад а за странични това беше пържото нещо което научих

Коментар

Днеска пробвах да вдигна едно китайче 200 кубика...ама някой да вземе дане завие опашката добре и китаеца ме сумира...отървах се с охлузвания така,че си проверявайте отвреме на време болтовете за "китайците" по специялно ги преягайте
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Вече и аз се научих да карам китаеца на задни,обаче почва да ми тече бензин от карба,ама си го вдигам 2-3 метра
                              Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Не е трудно , дори и със слабо атв да караш на задна , много е важно даже да се научиш да караш първо слабо , независимо АТВ или Мотор, после всяко друго ти е лесно да го изправиш . Аз започнах с кавазаки КМХ 125сс 2т , много трудно се изправяше в началото дори и на 1-ва , след като му свикнах за 6 месеца каране и лудории го дигах на 3-та и го карах близо по 1 км.

Сега мога да изправя почти всеки мотор . Наскоро научих че и АТВ-то се изправя лесно , че дори било то и китаец . Най важното е да не те е страх да уцелиш кантара и да може да контролираш мотора с тяло . На АТВ-то много му е лошо, че не може да завиваш с изнасяне на тялото ,защото е с 2 гуми от зад , но сега като прочетох темата има колеги който са обяснили как става ...
                                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X