Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се регистрира АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    според новите европейски разпоредби вече е напълно възможно да се регистрира атв
    само че ние още не сме в евросъюза
    и май още по тая точка не е съгласувано законодателството
    Току що бях в Импас да гледам АТВ-та и хората казаха че ако имаш връзки в КАТ ги регистрират, иначе - не. Пристигат си с хомологация (май-така го казаха) за движение .... и един куп евро документи. В технотест процедурата била лесна!
    LZ1JJJ

Коментар

atv

има регистрирано atv. регистрираное като каруца савсем законно.може да се провери в приморско HONDA 450.спирали са ме куки и изпадат в размисал но е савсем законно.

Коментар

Всичко става с пари. В слънчев бряг има над 50 ATV-та 125 куб/см регистрирани като мотапеди и се дават по наем.
        А това че в кат си нямат идея за какво става въпрос си е така има ATV-та които са си направо троктори с прикачния му инвентар и там другите му селскостопански глупости А има и ATV-та които наистина не се допускат за регистрация това са спортните модели без диференциал те нямат мигачи и стоп светлина
        КЪДЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ СТАВА С МНОГО ПАРИ

Коментар

Виждал съм регострирано АТВ в Женева, което препускаше поне с 60 по най-главната улица на града!Но това е в евросъюза!Може догодина и при нас да е така Поне може да се надяваме
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

`

Принципно не може,наистина в КАТ са "умните глави".Можело е с доста дебели връзки,наистина има уволнени.Моят АТВ е с номер,регистриран е като мотоциклет и единственото нещо от което се чувствам по добре е ,че зареждам на бензиностанция а не с туба.Пробвах да си сменя талона,казаха ,че ще ми свалят номера!!!Вече ме спираха полицай,искаха ми даже Г.О.?!?Питах ги как да имам като самите те са извадили АТВ-то от закона.Казаха ми че ако те хванат с АТВ на улицата,взимали книжка.Изгодно за тях,по 10 лв. на АТВ........ехеееееее.....за какво им е да им слагат номера.
            IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Не се решава в КАТ, а в Технотест - ако те ти издадат протокол, полицаите нямат голям избор... би трябвало да се регистрира като /четириколесен/мотоциклет... и да се иска А категория...

мен за един колесар за лодка ме въртяха, въртяха в КАТ, дори се обаждаха в Технотест да им потвърдят... в крайна сметка го регистрираха - просто нямат избор... не съм им дал и един лев...

те по принцип /ако/ правят въртели, ги правят за пари... обаче като имаш протокол и всичко си отговаря, няма как да ти откажат...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

`

Щом казваш,разликата е че едното е ремарке и се влачи а другото е сомоходно.Нали ти казах ,че искат да ми свалят номера!!!Аз освен технотест имам и номер!?Абе сбъркана работа.Аз ходих в Технотест,няма проблеми там.В КАТ на канала става интересното.....
                IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Аз до сега съм ргистрирал 6 броя без проблеми.
                  много разбирам !!!

Коментар

При нас в Зарата всички са регистрирани
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

аз имам ямаха гризли и е регистрирана като трактор с общински номер. от КТИ /селския технотест/ гледаха умно много дълго време, после казаха "трактор е"

единствения зор е че ти трябва книжка за трактор, но аз така и така имам, имам си граждаска отговорност, даже му купувам винетки, когато минавам по някой по важен път.

спираха ме веднъж, дъпрах едно ремарке, проблемите бяха с ремаркето /нямаше ГТП/ иначе за моторетката нищо не казаха.
                      drive alive

Коментар

щом минават за трактори, в Автооказион имаше някакви бутафорни ремаркенца за АТВ по 150лв - купувате си по едно, довеждате дядо си или баба си в КАТ и си го регистрирате като тракторче...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

[quote="Тедо /LJ73/"]Не се решава в КАТ, а в Технотест - ако те ти издадат протокол, полицаите нямат голям избор... би трябвало да се регистрира като /четириколесен/мотоциклет... и да се иска А категория...

да де ама по закон за мотоциклет има 2 категорий L2 и L3 което означава мотоциклет с 2 и 3 колела няма с 4 единствеххата вратичка засега е технотест и регистрация като самоходна машина или трактор поне в софия е така нали знаете всеки шеф си е цар в губернията и не го интересува нищо "бог високо цар далеко" но при такава регистрация има ограничение в движението по пътищата единственият компромис е че имаш номер и не ти взимат директно книжката
                          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

аз тука в софия съм виждал регистрирани АТВ ,и кросаци с номера съм виждал които са си чист крос.
                            от кал не се пази:)

Коментар

За какво са ви тия номера,само да си изпилвате гумите по асфалта
                              а с номера намалява и екстрийма,на мене адреналина ми е по висок като знам че всеки момент може да налета на некоя патрулка.
                              Един път ни гониха 3ма с BMW ендуро и то 2 пъти за 1 ден /на 11 септември имаше неква акция/ нямат никви шансове да ни хванат,
                              лошото е че ако действието се развива както при нас в квартала
                              се някога ще те гепят
                              и кво
                              Става въпрос за 5-10лв .
                              Най гадно е да те накацат истински катаджии
                              другите не са в час какво е АТВ и даже може да ги подкупиш с 1 кръгче.Пак няма да видат че няма номер.

Коментар

тракторите могат да се движат навсякаде, когато имат гражданска отговорност и винетка, с изключение на магистралите и улиците в градовете, които са забранени за товани автомобили над 5т., но последното не важи защото машината има много малко общо тегло

другото хубаво, е че понеже е трактор не ти трябва каска, ако си решил да се размазваш някаде

и най - хубавото, е че не се знаимаваш с КАТ, номера се взима от общината и прегледа ти е пред КТИ, а те са свикнали да виждат най различни странни возила и не са толкова алчни като онези в технотест

но съм напълно съгласен, че на АТВто не му трябват номера, аз на мойто му го сложих на инат, щото всички ми казваха, че неможело .... може
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X