Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ремарке

Има два варианта.Аз имам и двата и не ги ползвам но:
    1.Ремаркето се заключва за теглича ако е оригинално - със патрон под дръжката.
    2.Или със специален "катинар" - държи лапата и теглича.И с двете може да се кара.
    Тълсете ги при Кало Комерс - Краси......0888802665.....а той да почерпи!!!
    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Има и по-лесен начин. Няколко пъти съм го пробвал. Даваш на заден и натискаш леко ремаркето в някое дърво както си е закачено на колата и готово, няма да може да се откопчее. Може и в скала.
      С каквото и да го заключиш ако тоя дето ще ти го краде е подготвен считай че няма да можеш да го спреш.

Коментар

Може и да го заровиш под земята,на сутринта яко газ и тръгваш.......
        За целта ви трябва Муле и здраво въже
        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

2 планки,един катинар ,5 електрода и електрожен и ако има кои да ти го направи
          Може и да не ги спре мангалчетата но поне доста ще ги озориш,а номера наистина е по вероятно да ти го гепат него отколкото цялото ремарке
          Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
            Катерино моме, няма ли възможност с някаква верига като тези за заключване на моторите. Скоро гледах такива с висока защитеност с дължина 1м и не беше скъпо... стига да теглича да има някъде местанце да се мушне ...

Здрасти Жоро и аз затова първо си помислих, но някак си не мога да си го представя добре

Като цяло идеята е че ако някой реши да ми краде ремаркето то е ясно че ще го направи...но поне да го направя малко по-трудно
            outback мерси за телефона на Краси!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
              Има и по-лесен начин. Няколко пъти съм го пробвал. Даваш на заден и натискаш леко ремаркето в някое дърво както си е закачено на колата и готово, няма да може да се откопчее. Може и в скала.
              С каквото и да го заключиш ако тоя дето ще ти го краде е подготвен считай че няма да можеш да го спреш.
              Абсолютно съгласна- нище няма да го спре

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                Може и да го заровиш под земята,на сутринта яко газ и тръгваш.......
                За целта ви трябва Муле и здраво въже
                ех - нема муле - има микра а тя няма да издържи

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                  Има два варианта.Аз имам и двата и не ги ползвам но:
                  1.Ремаркето се заключва за теглича ако е оригинално - със патрон под дръжката.
                  2.Или със специален "катинар" - държи лапата и теглича.И с двете може да се кара.
                  Тълсете ги при Кало Комерс - Краси......0888802665.....а той да почерпи!!!
                  Бе недей съвсем така ... то и мойто е оригинално ама няма ключалка!!! Не всички оригинални имат ключалки ... а и някой неоригинални също имат ключалки ... всичко е според модела.

Иначе ако някой иска да го краде ... и катинар на топката да сложиш и катинар на лапата да сложиш ... той просто ще отвие 2-та болта на които се държи лапата
                  The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

напиши си имеила и ще ти пратя снимка ,за да не сме голословни

Коментар

dakata71 аз не разбрах дали за мен става въпрос но все пак да напиша

katerina.hadjieva.gmail.com

Коментар

имеила нещо не е наред.правилно ли е написан???

Коментар

Умишлено не е написан правилно (и аз така си пиша моите)
                          katerina.hadjieva(тук трябва да е маймунското а - без скобите)gmail.com
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

упс извинявам се - вярно в грешен, но HD го е разконспирирал правилния

Коментар

ха, много интересно /за на4инаещ с компютрите като мен/.някои търси помощ,ниакои друг по-будала ,иска да помогне и в един момент усилиата са напразни.ами вържи си ремаркети за АТВ-то и така никои няма да ти го открадне......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X