Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремарке

Споделете мнение как защитавате ремаркето си от кражба. В къщи е ясно - в гаража, но като идеш да караш някъде и трябва по пътя да зарежеш колата с ремаркето...

До: Ремарке

Аз лично гледам да има хора наоколо ... и се надявам че няма да изчезне!
    The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Аз досега не съм виждал жена да ''дърпа'' ремрке. Ако някой колега знае нека сподели

Коментар

аз съм виждал жена с мерцедес 190 дизел да дърпа шкода европа празна.в априлци.както и въпросната жена да кара европата.и то не бавно

Коментар

Скоро ще видиш не само жена да дърпа ремарке а да го дърпа с Микра
          Пуснах темата защото един човек ми разпряваше за заключване на ремарке към теглича...но някак не мога да си го представя - какво точно се използва за това заключване? От къде може да се купи?

Коментар

Защита-поне засега вече година действа-
            катинар на закопчалката за колата, и номерът на болтчета и в багажника че вижте за номера много явно се търсят.
            ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
            Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              аз съм виждал жена с мерцедес 190 дизел да дърпа шкода европа празна.в априлци.както и въпросната жена да кара европата.и то не бавно

Въпросната жена да не би да е от Острец?
              Ако е тази дето си мисля - те и за мъжа й викат, че бил супероткачен моторджия (а и не само), ама той човека просто така си кара
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнение
                Скоро ще видиш не само жена да дърпа ремарке а да го дърпа с Микра
                Пуснах темата защото един човек ми разпряваше за заключване на ремарке към теглича...но някак не мога да си го представя - какво точно се използва за това заключване? От къде може да се купи?
                В Германия съм ги виждал: нещо като кутия и се слага в/у лапата на ремаркето и се заключва с катинар. идеята е че не можеш да го закачиш на друга кола без да разбиеш катинара. Обаче това не пречи на циганите да го отбутат.

Коментар

същия чубрика мина през центъра с мерцедеса който тегли шкодата.това е нищо миналата година щкодата качена на ботев.с гуми от джуган.тая пътека как беше на гандалф ли

Коментар

Извинявам се предварително за офтопика:
                    Коко, ти знаеш ли, че Чубрика честичко превозва с Шкодата верижния трактор на баща ми (има няма към 8-9 тона е трактора) и кара с тая Шкода със 100-120 км/ч и по завои и т.н.
                    Един път за малко да загубят трактора по пътя, щото те веригите в металната каросерия се пързалят сравнително лесно ....
                    Иначе в някоя от темите съм споменавал, как редовно ходи с KLR 650 до Ботев бос
                    Със същото това Кавазаки ме е возил на мотокрос пистата на Горна Росица (но тогава още не беше пригодена за световни шампионати, беше преди години) - на скоковете подскачам по 1 метър от мотора, и добре че е отзад куфара, иначе едва ли щях да се задържа много ..., ма и той не му пука особено де. Точно тогава едно Сузуки от компанията, която бяхме на един скок се раздели на две и Чубриков и баща ми с Кавата "набързо" отидоха да Априлци да вземат нашта Жигулка комби, та да извозим маторя - през Душево със 140 км/ч, то циганя по пътя (то там други почти няма де) ма той кат надул тромбите (присадени пак от Шкода) и натиска още на газта
                    А тоя Мерцедес в началото като го беше купил беше леко ударен отпред и му беше малко променена геометрията, обаче той кат го закачил за един стълб и кат го дръпнал с Шкодата и се пооправил, и както виждаш още си го кара

Айде стига толкоз (има много още), че то за него трябва отделна тема да се отвори

Пак се извинявам за офтопика.
                    Hristo Draganov

Коментар

тя златна тая шкода бе
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

ами дарактоя има няколко

Коментар

Мдааа, той надделява с количество, не толкова с качество
                          Hristo Draganov

Коментар

не бе имах предвид че каквото и да става се със шкодата/те/ оправя
                            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Катерино моме, няма ли възможност с някаква верига като тези за заключване на моторите. Скоро гледах такива с висока защитеност с дължина 1м и не беше скъпо... стига да теглича да има някъде местанце да се мушне ...
                              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X