Споделете мнение как защитавате ремаркето си от кражба. В къщи е ясно - в гаража, но като идеш да караш някъде и трябва по пътя да зарежеш колата с ремаркето...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремарке
Свий
X
-
До: Ремарке
Скоро ще видиш не само жена да дърпа ремарке а да го дърпа с Микра
Пуснах темата защото един човек ми разпряваше за заключване на ремарке към теглича...но някак не мога да си го представя - какво точно се използва за това заключване? От къде може да се купи?
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеаз съм виждал жена с мерцедес 190 дизел да дърпа шкода европа празна.в априлци.както и въпросната жена да кара европата.и то не бавно
Въпросната жена да не би да е от Острец?
Ако е тази дето си мисля - те и за мъжа й викат, че бил супероткачен моторджия (а и не само), ама той човека просто така си кара
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
В Германия съм ги виждал: нещо като кутия и се слага в/у лапата на ремаркето и се заключва с катинар. идеята е че не можеш да го закачиш на друга кола без да разбиеш катинара. Обаче това не пречи на циганите да го отбутат.Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнениеСкоро ще видиш не само жена да дърпа ремарке а да го дърпа с Микра
Пуснах темата защото един човек ми разпряваше за заключване на ремарке към теглича...но някак не мога да си го представя - какво точно се използва за това заключване? От къде може да се купи?
Коментар
-
Извинявам се предварително за офтопика:
Коко, ти знаеш ли, че Чубрика честичко превозва с Шкодата верижния трактор на баща ми (има няма към 8-9 тона е трактора) и кара с тая Шкода със 100-120 км/ч и по завои и т.н.
Един път за малко да загубят трактора по пътя, щото те веригите в металната каросерия се пързалят сравнително лесно ....
Иначе в някоя от темите съм споменавал, как редовно ходи с KLR 650 до Ботев бос
Със същото това Кавазаки ме е возил на мотокрос пистата на Горна Росица (но тогава още не беше пригодена за световни шампионати, беше преди години) - на скоковете подскачам по 1 метър от мотора, и добре че е отзад куфара, иначе едва ли щях да се задържа много ..., ма и той не му пука особено де. Точно тогава едно Сузуки от компанията, която бяхме на един скок се раздели на две и Чубриков и баща ми с Кавата "набързо" отидоха да Априлци да вземат нашта Жигулка комби, та да извозим маторя - през Душево със 140 км/ч, то циганя по пътя (то там други почти няма де) ма той кат надул тромбите (присадени пак от Шкода) и натиска още на газта
А тоя Мерцедес в началото като го беше купил беше леко ударен отпред и му беше малко променена геометрията, обаче той кат го закачил за един стълб и кат го дръпнал с Шкодата и се пооправил, и както виждаш още си го кара
Айде стига толкоз (има много още), че то за него трябва отделна тема да се отвори
Пак се извинявам за офтопика.Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар