Имаш право. Аз преди 15-тина години като бачках в Western Europe, повечето там мислеха,че сме някъде в Турция
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИЖ - мото-вседеход САМПСОН
Свий
X
-
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

-
До: ИЖ - мото-вседеход САМПСОН
Абе сега като видях тоя ИЖ и се сетих, че бащата в къщи си е направил нещо много подобно на това, само че отпред е Бакан 250 кубика, от предния пиньон направо отива на редуктор, който посредством кардан предава движението назад на мост от Варшава - отзад е винкелна конструкция с малка каросерийка - гумите отзад са рибя кост и трябва да ви кажа, че е страшно проходимо, минава почти отвсякъде - е, в блато още не сме го пробвали, ама и не ми се иска нещо
Но само трябва да му се сложат от тея балонните гуми със синджирите и ще става и за там
Нооо, трябва да ви кажа, че работата с кормилото е зле
- преди като го закарам до старата къща (3 км черен път) и направо после една седмица не могат да ми се оправят ръцете - много ги натоварва просто 
После работата стана още по-зле, защото бащата го беше преобърнал на един баир (натоварено с тор отзад
) и сега рамата е малко крива, та още повече "сее" кормилото 
Като си ходя сега декември ще го снимам, дано само да не забравя
П.П. Сега като се замисля, тогава татко го направи в гаража за няколко дни само (е, набавянето на необходимите части и материали отне малко повече
). Двигателя гори малко, хубав е и е здрав - имаме го вече от бая години, нито бутало сме му гледали, нито нищо. Даже динамото не зарежда акумулатора (не го е донаправил, уж го остави временно така, ама то стана постоянно) - просто го кара с един 12 волтов стар акумулатор, т.е. кара САМО на акумулатор, който без проблем издържа няколко карания, така че работата е добре
Спирачки има само отзад (мързела е голяма работа) - като от помпичка от Москвич, посредством с един по-дълъг педал натискаш отпред с крак и то спира на задните колела.
Абе като го снимам ще има подробни обяснения
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
По-добре да не бе казвал нищо ,отколкото да дадеш тоя отговор!Този ИЖ даже е много лачен сравнен с показания по-доло.Тези машини са направени за да вършат работа-с една дума да са ефективни.Ефективноста е най-важното нещо.Тя няма нищо общо с кефа(приятен бонус) ,но има много общо с практичноста.Предпочитам да вържда ауспуха с тел от колкото да зимам некви сглобки ,защото тел имам и тя върши същата работа като сглобките.Смятам ,че където е нужно-трябва ,а където не ,доста неща ще могат да я свършат тая работа и като нормално мислещ човек аз избирам най-евтиния вариант.Другото е мода.Първоначално публикуван от Dragon310 Преглед на мнениеЕми с плуване

или с лодка това руско творение е последното което ще пробвам за да мина през блато
много преди старта...
Коментар
-
Мда. С тая мъдрост ти няма и да стигнеш до блатото. А с тая надменност хората които имат работа там, така и ще те оставят да го преплуваш. За назидание на другите умници. А в тундрата ще те оставят да ходиш пеш. Нищо чудно и да живееш десет минути.Първоначално публикуван от Dragon310 Преглед на мнениеЕми с плуване

или с лодка това руско творение е последното което ще пробвам за да мина през блато

Тия работи едно време се учеха в четвърти - пети клас.
Коментар
-
Карай ...
Тия работи живеят където има тресавища. Там просто няма друг транспорт. Никакъв. Или в тундрата. Там пък има само елени. Ако можеш да се оправиш с тях
Следващите са Треколите. Ниви, УАЗове на гуми Трекол. 600 долара едната. Гума. Искаш - не искаш - няма за всички. Гъсеничните съсипват мъха и потъват в блатата. Въртолетите където могат - кацат. А на повечето места не могат. Нито да долетят до тях, понеже далече. Самолетите могат, обаче летищата са малко, и хората ги правят всеки път на ръка от едни железни дъски.
Така си и живеят ония хора. От техните ръце идва нефта, газа, диамантите и златото. А като им покажеш лъскавите хонди и ямахи се хващат от смях за коремите. Понеже не живеят там и един сезон. А през зимата и един ден.
Такива ми ти работи по иначе малката ни планета.
Коментар
-
На тези хора не може да се завижда сега чак разбрах че това грозновато на вид нещо е много пракитично и отселява там.А примерно ако имат пари да си купят некакво работно АТВ няма ли пак да им върши някаква рабора не за блатата за превоз през разни рунгри и тем подобни места,а за отселяването на атв-то незнам защо няма да издържи?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.А за училището знаете сега колко ни учат мога да се похваля даже че ни отмениха часа по физкултура"бил много ненужен на нищо не ни учили"
Коментар