Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Регистрация на АТВ

2 000 лв за фирмата на околоръстното /на южната дъга/ сертификат по VIN. Парите за самата регистрация не ги слагам, тях при всички случай ги има. Това с бягането също не си е работа. В Сф може да е трудно да те хванат, но в Пз максимум на третия път са ме сгащили. Заради което изпитвам и някакъв страх да бягам.

Коментар

E хубаво де, регистрираш го а после след година като трябва да минеш техн.преглед какво правиш? Кой ще е тоя пункт и по коя методика, и кой ще си рискува лиценза и да си утепа бизнеса. Некак си за една година не си струва или сменяш машината и пак напреде с едни нови 2000лв. Виж при мен има такъв случай Нисана ми е взет нов 06г. от представителството нов и чак сега му изтича прегледа, как са го прекарали за цели 5 години и идея си нямам, ако ти се случи нещо подобно тогава си заслужава.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Абе, кофти е без регистрация, в малко населено място си се знаеме. Два пъти ме чакат пред гаража и се разхождам с тях, не, че ще ми направят нещо, но при подаден сигнал трябва да реагират. Пък така, виси си табела, и не пречи на дребните душички наоколо.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
          Като те спре полиция с ферарито и в талона пише жигули с VIN номер еди кой си, какво ли ще обясняваш после?! Фалшификацията на документи е доста по тежко от липсата на регистрация. Некви глупости пишете.
          Аз не мисля че са писани глупости,тук всеки може да си каже мнението. Може би не си прочел цялата тема?! Колега,добре е да се кликне на / "отговори с цитат"/ та... да се даде конкретен отговор на всеки пост,а не да се отговаря като цяло по темата. Дано не засегна някой но темата съм я пуснал за съвет, и то не само за мен а за всички заинтересовани да направят регистрация на своите машини. От тази година при ЗГО има графа и тарифа АТВ.
          ПП. Питам за това което не знам.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Колега, знаеш ли колко е тарифата за АТВ в тая графа, че на мен мъдруваха и ми измислиха 130 лв.?
            VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Колеги някои знае ли нещо този този сайт http://www.eurococ.eu/en/, какви сертификати за регистрация в EU издава?

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
                Колега, знаеш ли колко е тарифата за АТВ в тая графа, че на мен мъдруваха и ми измислиха 130 лв.?
                Цената на ЗГО в "лев инс" е 99.76лв. годишна /без значение от мощноста/
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Здравейте колеги, нов съм във форума преди 5 дена си взех yamaha raptor 660 cc имам митническа декларация договор кАКВо друго ми трябва или се изисква за да го регистрирам.
                  Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                    Аз не мисля че са писани глупости,тук всеки може да си каже мнението. Може би не си прочел цялата тема?! Колега,добре е да се кликне на / "отговори с цитат"/ та... да се даде конкретен отговор на всеки пост,а не да се отговаря като цяло по темата. Дано не засегна някой но темата съм я пуснал за съвет, и то не само за мен а за всички заинтересовани да направят регистрация на своите машини. От тази година при ЗГО има графа и тарифа АТВ.
                    ПП. Питам за това което не знам.
                    Колега, без да се заяждам, в момента в който прочетеш мнението ми, става ясно за кое иде реч, напъни се малко. Без издаден типов сертификат за съотвествие, няма как законно да се регистрира атв в България. Незаконните не мисля че трябва да се обсъждат и то във форум.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                      Колега, без да се заяждам, в момента в който прочетеш мнението ми, става ясно за кое иде реч, напъни се малко. Без издаден типов сертификат за съотвествие, няма как законно да се регистрира атв в България. Незаконните не мисля че трябва да се обсъждат и то във форум.
                      Ами нали във форум обсъждаме точно тези, незаконните...Те не са крадени а закупени.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Има и друг вариант, има една организация викат и ДЕКРА, европейски аналог на нашия Технотест, хората идват периодично в България и издават нужните документи които се уважават от КАТ за да може да се регистрират, имах преди време доста ядове с едни гондоли за превоз на строителна техника закупени от Ирландия без нужния сертификат за Евросъюза хората от Декра наприха техническия преглед и дадоха документи с които минах в КАТ без никви ядове на общо основание. Но техниката трябва да е обурудвана и напълно изправна гледат всичко под лупа иначе няма минаване, но за машини които и производителя забранява "онроуд" ако може така да се изкажа няма шанс. Днеска си минах мотора Скорпата през тази организация и живот и здраве другия вторник със табела, сега му остава едни джантета със гумета за супермото да му намерим и сметам да си фиркам вече из градо с него.
                        Последно редактирано от Tpunep; 16-03-11, 19:42.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За да не отварям нова тема , искъм да попитам тук, когато се сменят номерата на мотора от една област на друга , номера може ли да го дадеш в областа в която го регистрирваш или трябва да го варнеш в КАТ от кадето си го закупел.
                          И мотора трябва ли да пресъства на при пререгестрирването.
                          Мерси предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            Има и друг вариант, има една организация викат и ДЕКРА, европейски аналог на нашия Технотест, хората идват периодично в България и издават нужните документи които се уважават от КАТ за да може да се регистрират, имах преди време доста ядове с едни гондоли за превоз на строителна техника закупени от Ирландия без нужния сертификат за Евросъюза хората от Декра наприха техническия преглед и дадоха документи с които минах в КАТ без никви ядове на общо основание. Но техниката трябва да е обурудвана и напълно изправна гледат всичко под лупа иначе няма минаване, но за машини които и производителя забранява "онроуд" ако може така да се изкажа няма шанс. Днеска си минах мотора Скорпата през тази организация и живот и здраве другия вторник със табела, сега му остава едни джантета със гумета за супермото да му намерим и сметам да си фиркам вече из градо с него.
                            Здравей, би ли описал по подробно тази възможност... Например кога и къде са в БГ, колко струва примерно за мотора ти това...
                            Имам Раптор 660 2004 г., от Америка с митнически документи и фактура за покупка, ще му сложа мигачи и гуми за асфалт... Дали ще стане така... В Англия има регнати такива... Предварително ти благодаря...

Коментар

Първоначално публикуван от asdimar Преглед на мнение
                              Здравей, би ли описал по подробно тази възможност... Например кога и къде са в БГ, колко струва примерно за мотора ти това...
                              Имам Раптор 660 2004 г., от Америка с митнически документи и фактура за покупка, ще му сложа мигачи и гуми за асфалт... Дали ще стане така... В Англия има регнати такива... Предварително ти благодаря...
                              Трябват и огледала, също и обединена задна и предна спирачка, иначе в разговори с познати съм чувал и за варианта сам да си го прекараш през технотест, до колкото знам всеки вносител на регистрирани атв-та го минава, за да може да се рег не модела в КАТ. Не съм сигурен колко точна е тази информация. Най неприятно при липсата на регистрация ако дори и неволно си намесен в птп, автоматично си виновен и от там става лошо.

Коментар

Освен, мигачи, огледала, обединена спирачка, габарити, светлини, децибели в нормата и знам ли още какво, няма ли изискване да е под еди колко си конски сили и кубици? Защото иначе не може да влезе в изискването за L7. А истинските атв-та с големите кубици не знам въобще как се вписват там. За мен беше и си остава много важна регистрацията.
                                VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X