Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита на дисплея на ГПС от кал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Защита на дисплея на ГПС от кал

Пичове, сериозно, на моят екрана не се надра за една година никак.
    Може да е бил от някоя нулева серия специално за Того ?!
    Сега остава Гармин да произведат и за Жасмин.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Едно резервоарче за стъкломиещото у-во на кола от някоя морга и готово. Едно буточе на удобно място и проблема е решен.

Коментар

Хехехее вие още малко и чистачка ще му сложите
        The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
          Хехехее вие още малко и чистачка ще му сложите
          Ми аз кат ви казвам
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

В такъв случаи ако се спреш на решение измиване с вода по добре използвай у-во за измиване на предни фарове от съвременна кола... /тези със скритите миещи у-ва/мие под налягане...виждал ли си как се отваря клапата и как мие ? ако не си помоли някои с такава кола да ти покаже...има ги такива у-ва от катастрофирали коли при Тони и Жоро в моргата в Горна Баня...вероятно я знаеш ? Миенето ще става лесно с натискане на бутонче и ще си атракция
            S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
            или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
            пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

на старите москвичи има механична такава помпа
              ..по сигурна е механиката дърпаш ръчката и точно всички мислят че палиш двигателя ..а то вода хвърчи

..между другото ..надявам се съби или някой да каже..продават ли се отделно нови стъкла за екранчето..кутии знам че се продават..Жоро пред мен е унищожил няколко

Коментар

Абе, няма ли GPS, който да ти диктува трака, като навигатор- тогава ще е супер.
                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Има, само че не са проектирани за офроуд ..., т.е. вземаш един какъв да е покет (стига да има гпс приемник - цена грубо към 1000 лв и кусур), инсталираш му Том Том навигатор - той е с гласова навигация - само дето не знам с офроуд картите как ще се справи, защото на онроуд (тествано е неколкократно) дава отклонение от 50-ина метра може би, казва ти да завиеш на дясно веднага, пък тя пресечката е малко по-нататък примерно , или пък ти казва, че вече си достигнал целта на своето пътуване, път ти дефакто още не си влезнал в града дори , ейтакива работи.

Иначе би било супер ако някоя мадама с нежен глас ти говори на слушалката да завиваш насам-натам и т.н., и то пък ако ти го казва точно навреме ..., само че от нежния глас може пилота да се разсея и да стане зле .., я по-добре гласа да си е дрезгав и мъжки
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнение
                    Абе, няма ли GPS, който да ти диктува трака, като навигатор- тогава ще е супер.
                    И какво ще ти вика?

"След дебелото дърво завийте в дясно"

"Прескочете дупката"

"След завоя задминете Митков"

Коментар

Дупката ще я прескочиш ако ти диктува,а ако гледаш GPS-a може и да не я прескочиш. Предполагам, че щом никой не ползва такива опции - няма добър такъв вариант.
                      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Искам да кажа че навигирането е спрямо нещо. Няма как да работи в гората, защото гпс-а няма информация за нея, още повече когато гледаме за избягваме пътищата от трасетата.

Коментар

решението според мен е това ...лепи се директно на екрана. не му влиае вода, кал, слънце ... може да се сменя не е скъпо...драска се относително трудно
                          Животът е объдно кратък, трябва да се живее бързо .... бръм бърм...

Коментар

До: Защита на дисплея на ГПС от кал

един безцветен презерватив и сте готови !
                            [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
                            [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от douglas Преглед на мнение
                              един безцветен презерватив и сте готови !
                              Пробвал съм и това(преди 3-4 години когато ГПС-а ми не беше водоустойчив), но презерватива се къса при най малкото клонче

Отделно ГПС-а ти става целият мазен - много неприятно

Коментар

А дисплея неможе ли да се намаже със нещо ,като стъклата на колите зада пада водата и данесе задържа и като го чистиш със ракавицата данесе замазва и калта да пада
                                [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X