Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪТКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТРЪТКА

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Тая работа с алъш-вериша, дето ти е в кръвчицата още от една друга темица, нема я бъде.
    И от кокоши задник лев искаш да правиш, със святи помисли, естествено - не знам дали си народен любимец, ама за народен избраник си тужур, че дрънкаш.
    Остави трътките на кокошките, пък като им дойде сетния час, на нас, чревоугодниците.

п.п.стърчи като мачта не, ами като на ветроходна голяма яхта/за каквато май се облизваш, с благите лачени приказки по-горе/.
    Ау, разбиваш ми сърцето с тез приказки тежки в тоз труден момент! Ако беше ме попитал внимателно и със респект щях да споделя, че бих лансирал орден "Кавалер на печената Трътка с лентички" за чийто пръв носител бих предложил теб. Но след тази злостна атака не ми остава нищо друго освен да те анатемосам Трътка да не видиш и да не вкусиш нивга веч!
    Бай дъ уей, на яхтата ще има специален плейс за барбекю където ти ще печеш, а аз ще ям и ще те бъзикам колко вкусни са препеченките трътки с карамел:

Карамелизирани пилешки трътки

• 500 г пилешки трътки
    • 4 с.л. мед
    • 1-2 бр. портокали
    • 1 бр. лимон
    • 1 с.л. мащерка
    • 1 с.л. риган
    • 50 г масло

Трътките се почистват, ако е необходимо, и се измиват. Поставят се в дълбок съд, добавят се медът, сокът от портокалите и лимона и подправките. Всичко се разбърква добре и се оставя да престои 3-4 часа в хладилник, като от време на време се разбърква. Трътките се отцеждат и се запържват в мазнината.
    П.П. Но тъй като съм с широко сърце мога да ти дам една малка трътчица да си опиташ да не би случайно да получиш подуване на онуй що наричаш "мачта" твърде съмнително обаче само по своята същност...
    П.П.2 Новият ми аватар:

Ха, пукнете се от яд!
    Последно редактирано от Тихомир; 26-05-11, 11:17.

Коментар

И кво се оказа накрая , че модераторите са най-големите спамаджии

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
        И кво се оказа накрая , че модераторите са най-големите спамаджии
        Да бе да, вие си спамите където искате(ако не ви забележат), а ние да не можем да се поотпуснем дори и в "Спам-а..." тъй ли? Няма начин!

Венсеремос патриа модератори!

Айде да бягам да си пия хапчетата, хаха...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Ау, разбиваш ми сърцето с тез приказки тежки в тоз труден момент! Ако беше ме попитал внимателно и със респект щях да споделя, че бих лансирал орден "Кавалер на печената Трътка с лентички" за чийто пръв носител бих предложил теб. Но след тази злостна атака не ми остава нищо друго освен да те анатемосам Трътка да не видиш и да не вкусиш нивга веч!
          Бай дъ уей, на яхтата ще има специален плейс за барбекю където ти ще печеш, а аз ще ям и ще те бъзикам колко вкусни са препеченките трътки с карамел:

П.П. Но тъй като съм с широко сърце мога да ти дам една малка трътчица да си опиташ да не би случайно да получиш подуване на онуй що наричаш "мачта" твърде съмнително обаче само по своята същност...
          Ха, пукнете се от яд!
          Отде да те почна, че да не те гризна кат' препечена трътка, чак не се усещам.
          Туй за трътка да не видя беше жива гавра със светла личност, следствие на което няма да ме в видиш в пясъчника поне седмица!!!
          А за коритото - ти го вземи и да отплаваме, нататък кой пекъл, кой ял, ...само натовари бира, че ще трябва и за двете страни в начинанието.
          ...не забрявяй нещо за загъване вечер, че захлажда.За мен черно със средни в "+" еърбеци и дълги копани, без ярко изразена трътка.

п.п. за аватара, аранжирай го с два бели бъбрека, че да падне някоя миФка, комплект с три квадрата плочки.

Коментар

Ако трътката е жлеза за импрегнация , означава ли че ако оритам една кокошка качествено ще си направя чепиците непромокаеми ??
            Разполагам с въпросната фауна , макар запасите да са ограничени , но пък ареала който обитават раполага с квадратура и мисля че ще каталясам да ги гоня докато поне деснячката поомажа . Ако обаче хвана някоя и почна да я ползвам като гъба за обувки ще пусне ли достатъчно или ще се изисква по голям брой динозавъроподобни за изпълнение на нормата и постигане на ефекта ???
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

п.п. за аватара, аранжирай го с два бели бъбрека, че да падне някоя миФка, комплект с три квадрата плочки.
              Аватара си е ок. Дори става за байряк на Клуб "Трътка", който надявам се скоро ще бъде учреден.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                Ако трътката е жлеза за импрегнация , означава ли че ако оритам една кокошка качествено ще си направя чепиците непромокаеми ??
                Разполагам с въпросната фауна , макар запасите да са ограничени , но пък ареала който обитават раполага с квадратура и мисля че ще каталясам да ги гоня докато поне деснячката поомажа . Ако обаче хвана някоя и почна да я ползвам като гъба за обувки ще пусне ли достатъчно или ще се изисква по голям брой динозавъроподобни за изпълнение на нормата и постигане на ефекта ???
                Какъв ценен съвет да ти дам в тегобите ти, ...?
                Вариантите са два - или коли и мажи патъка, или се мятай върху кокошката да й стопиш лагерите, тя ще си пусне всичко мазно и полезно за твоите нужди.

п.п.майтапа у лево, чепика се маже с патешка мас - кремчета, аерозолчета и прочее продаваеми разфасовки ряпа да ядат, еле за снежна вода.
                Последно редактирано от maxxx; 26-05-11, 13:15.

Коментар

А за коритото - ти го вземи и да отплаваме, нататък кой пекъл, кой ял, ...само натовари бира, че ще трябва и за двете страни в начинанието.
                  ...не забрявяй нещо за загъване вечер, че захлажда.За мен черно със средни в "+" еърбеци и дълги копани, без ярко изразена трътка.
                  Тцтцтцтцтцтц ... , модератористите взехте да се делите нещо !?! И нии " пием уиски и дъвчем бомбонки "тик - так " " , пък за завиването не сме махнаджии ( и на манекенки кандисваме) , само ме вземете на яхтичката .

За патешката мас го знам и съм го ползвал , по-добро е , пък и по бавно бягат ...
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Тцтцтцтцтцтц ... , модератористите взехте да се делите нещо !?! И нии " пием уиски и дъвчем бомбонки "тик - так " " , пък за завиването не сме махнаджии ( и на манекенки кандисваме) , само ме вземете на яхтичката .

За патешката мас го знам и съм го ползвал , по-добро е , пък и по бавно бягат ...
                    Ти имаш челяд за отглеждане, с оня заядливия от Горна какво беше сме се поотчели по въпроса, сега се почваме на коритото, и да потънем нейде, голямо важно.
                    Макар че, според един Супермод, модераторите са с положителна плаваемост, следствие на дървените си глави.
                    Теб да те мислим, докато се загъваме - нтц, юрганите и да потънат/още по-трудна работа/, ще вземем две/пет завивки на следващото пристанище.

Оставаш "На брега"/много готин филм, Арманд Асанте и Рейчъл Уордс са феноменални/, втората персона може да се отбие за питие на коритото/преди двайсетина години по-добре, ама може да се е понаучила пък да пече трътки/, ...

Коментар

Трътката у ФейЦбука с лична страница! хахаааа!

http://de-de.facebook.com/pages/%D0%...05334919496888

Коментар

Имало по-изпращяли и от нас.
                        Олекна ми.

Коментар

Дано не чуят дзверозащитниците, но по-добре патица или гъска да използваш за целта. Лошото е, че първо ще трябва да се намокриш.
                          Но тук се натъкваме на ново потвърждение на моята теза за гресьорката - при водоплаващите трътката е по-добре развита, сиреч резервоарите й са по-големи. Това се обяснява с повишената нужда от смазване, предвид средата на обитаване.
                          Не знам кулинарите дали ще посегнат и към тези трътки, ще влязат в преразход на салфетки

Коментар

Някой опитвал ли е от патка,гъска?
                            Последно редактирано от Тихомир; 26-05-11, 19:24. Причина: пр.гр.
                            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                            Grand 3.1TD
                            0898 620 306 Стоян

Коментар

Стига с тва едини бря. Неслучайно темата не е във "вкусотии в чинии" а в доста по-сериозен раздел. Виждам явно разделение между тръткоеди, трътковъди и трътковисти. Като буден член на последните ви моля за по-сериозно отношение към тоя свещен символ.
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ми забий една на подходящо място да се види отдалеч, ако чакаш Тихомир да се натутка - много поздрави.
                                Понеже съм явно полутрътковист, може да е пекната на шишче, може да са и повечко, че една да остане за видим и разпознаваем символ.

п.п.като не щеш да я аранжираме с бели бъбреци, да я сложим на фона на едно "Бекс"-че?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X