От: ТРЪТКА
Ау, разбиваш ми сърцето с тез приказки тежки в тоз труден момент!
Ако беше ме попитал внимателно и със респект
щях да споделя, че бих лансирал орден "Кавалер на печената Трътка с лентички" за чийто пръв носител бих предложил теб.
Но след тази злостна атака не ми остава нищо друго освен да те анатемосам Трътка да не видиш и да не вкусиш нивга веч!

Бай дъ уей, на яхтата ще има специален плейс за барбекю където ти ще печеш, а аз ще ям и ще те бъзикам колко вкусни са препеченките трътки с карамел:

Трътките се почистват, ако е необходимо, и се измиват. Поставят се в дълбок съд, добавят се медът, сокът от портокалите и лимона и подправките. Всичко се разбърква добре и се оставя да престои 3-4 часа в хладилник, като от време на време се разбърква. Трътките се отцеждат и се запържват в мазнината.
П.П. Но тъй като съм с широко сърце мога да ти дам една малка трътчица да си опиташ да не би случайно да получиш подуване на онуй що наричаш "мачта"
твърде съмнително обаче само по своята същност...

П.П.2 Новият ми аватар:

Ха, пукнете се от яд!

Първоначално публикуван от maxxx
Преглед на мнение

Бай дъ уей, на яхтата ще има специален плейс за барбекю където ти ще печеш, а аз ще ям и ще те бъзикам колко вкусни са препеченките трътки с карамел:

Карамелизирани пилешки трътки

- 500 г пилешки трътки
- 4 с.л. мед
- 1-2 бр. портокали
- 1 бр. лимон
- 1 с.л. мащерка
- 1 с.л. риган
- 50 г масло

Трътките се почистват, ако е необходимо, и се измиват. Поставят се в дълбок съд, добавят се медът, сокът от портокалите и лимона и подправките. Всичко се разбърква добре и се оставя да престои 3-4 часа в хладилник, като от време на време се разбърква. Трътките се отцеждат и се запържват в мазнината.

П.П.2 Новият ми аватар:

Ха, пукнете се от яд!

Коментар