Здравейте, малко прибързано се зарадвах на ефтинджос снимките. Последната партида, която направих беше от 190 снимки и всичките бяха изкарани с ужасно качество или по-скоро цветовете бяха ненаситени. От нормалните цветове и сатурация 6 примерно, те са ги искарали с сатурация 4. Та това беше с онлайн снимките. Крайно време е да се сдобия с принтер. Крайно очарован бях от някакъв старовремски лексмарк, на незнайно колко години с незнайно какви глави. Човека, който го ползваше за принтиране на обложки за компакт дискове ми показа шишета с мастило по 1л. на цена от окло 15-20лв за литър.
Та нещо такова си търся,максимално просто, мастило струйно и най-вече да може да се пълни без проблем вкъщи.
- термосублимационните отпадат, най-вече заради изключително бавното печатане

Поздрави Ч
п.п. имам проблем с монитора - ASUS VE228D, а и не само с него, а и с всички lED монитори. Цветовете които предават са нереални, особено червеното и жълтото. Подвеждат ме крайно в софтуерната обработка, затова и работя на един CRT монитор от панти века, който дава много реални цветове. Та сега съм на вълна подмяна на лаптопа. Та при лаптопите наблюдава ли се пак това явление, като при обикновените LED монитори ?
Остави коментар: