Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторни триони Partner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моторни триони Partner

Колеги,предварително се извинявам за темата.Сигурен съм,че във форума има доста писано,а и аз съм чел доста от това,но в случая ще съм конкретен.
    Partner P4-18XT за 324лв.
    Звучи ми добре,но бих помолил,ако някой има конкретни впечатления,да сподели и ме посъветва.
    VENI-VIDI-VICI!

До: Моторни триони Partner

За лични нужди е добра и цената е сносна.
    0(-)

Коментар

Първоначално публикуван от este Преглед на мнение
      За лични нужди е добра и цената е сносна.
      Смятам, че качеството му е точно като на фалшивите Хускварни и Щилове дето ги продават по за 120 лева по пазарите. След лека доработка на механизма закрепящ шината към машината, купуване на качествена шина и верига и готово. Ако се експлоатира нежничко ще работи, но цената не си заслужава.
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Смятам, че качеството му е точно като на фалшивите Хускварни и Щилове дето ги продават по за 120 лева по пазарите. След лека доработка на механизма закрепящ шината към машината, купуване на качествена шина и верига и готово. Ако се експлоатира нежничко ще работи, но цената не си заслужава.
        Греда - все едно да кажеш, че Смарт е скачеството на Полско Фиатче или на Тата. Партнер е собственост на Хускварна, само че е базиран в САЩ. Този модел е малко по-слаб от Хуск 40 и Щил 23, които са си хоби машини - да нарежеш 20-30 кубика годишно, да поокастриш няколко дървета в градината, за в гората не става, слабичка е. Но за помощна машина при дърводобив може да се ползва, да се кастрят клоните след поваляне с по-голяма машина, която пък е тежка за кастрачка.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнение
          Колеги,предварително се извинявам за темата.Сигурен съм,че във форума има доста писано,а и аз съм чел доста от това,но в случая ще съм конкретен.
          Partner P4-18XT за 324лв.
          Звучи ми добре,но бих помолил,ако някой има конкретни впечатления,да сподели и ме посъветва.
          Здравей колега, по добре дай още 90лв. и си вземи щил180 ще си по доволен. Наскоро пазарувах и 180 са на промоция 410лв., гаранция че ще си подоволен успех. п.с.Ползвал съм партнер.
          0898532785-КИКО

Коментар

При еднаква мощност на гореспоменатите машини, еднакво реномирани производители, не е обосновано да се затриват пари с които могат да се купят още 3 вериги и литър масло.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
              Здравей колега, по добре дай още 90лв. и си вземи щил180 ще си по доволен. Наскоро пазарувах и 180 са на промоция 410лв., гаранция че ще си подоволен успех. п.с.Ползвал съм партнер.

За stihl180 съм силно резервиран
              0(-)

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                При еднаква мощност на гореспоменатите машини, еднакво реномирани производители, не е обосновано да се затриват пари с които могат да се купят още 3 вериги и литър масло.
                Нямат нищо общо, вервай ми (само ги погледни). Това е все едно ти да запалиш една свещ а аз да запаля слънцето!
                0898532785-КИКО

Коментар

Не се лъжете да купувате евтини резачки.За да не се каете горчиво че два часа не може да нареже кубик дърва и се измъчите до.Има две марки с които режат в горското Хускварна и Щил.А защо е така помислете самиПлюс това има машини клас хоби евтини стават да срежеш некоя дъска или да отрежеш крушата в градинатаима полупрофесионални има и професионални машини.Такова нещо се купува кажи речи за цял живот.Защо да купиш нещо където ще те мъчи.Моята машина е Хускварна 242 най малката в клас професионален.Купил съм я през1992г. за 960 сегашни лева и оттогава е експлоатирана без жалостно.Реже като змей нищо че изглежда малка.Та затова ви казвам къде с добра машинка ще срежеш дървата за час с някоя измама ще се мъчиш цял ден.Реве дигаш шум а не реже.И питайте ако не ми вярвате някой който е работил в гората има много такива във форума че са само две марките Хускварната оригиналната шведска и Щила немска.Поздрави
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Има и други марки бе Старо ....

През 80-те в горите на Коми са се използвали едни други марки ....

Сега сериозно. Позлвах Партнер това лято .... на сух клон с дебелина около 15 см. въпросното чудо СПИРА!!
                    А като вземеш да режеш .... на пълна газ ... и пак не и достига мощност.
                    Машинката беше на 1 месец и едва ли беше нарязала 1 кубик дърва.
                    Имам Хускварна .... с нея правя сравнение.
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Колеги,явно моторните триони не са ви хоби.Партнер е търговска марка на Хускварна от 1989г,чрез нея се опитват да се преборят с Щил в Америка.Имал съм Партнер о77-което значи 70кубика,носеше в куфар с отделно шината и веригата.Малките модели са си малки не можеш да искаш от тях чудеса.Имал съм и 3 -Хускварни,като в момента имам 2-350,и 371.Няма и модел който да не съм разглобявал и с който да не съм рязал.Пробвали сме 40 куб. Партнер,Хомелит,Щил и Хускварна,коя реже по-бързо,почти няма разлика при еднакви модели и кубици,с еднаква дължина на шините.За дуракоустойчивост от Щил и Хускварна по добри няма.Поне от 25г. се занимавам с моторни триони и немога да кажа коя е по-добра Щил или Хускварна.

Коментар

От: Моторни триони Partner

Здравейте
                        Имам Партнер 351 но е купуван преди може би 13 години. Доколкото си спомням този партнер е копие на хускварна но не знам на кой модел.. До сега работи и реже ли реже.. До скоро сам си заточвах веригите но от скоро ги нося на машина да ми ги точат - ефекта е поразителен.
                        Някой колега спомена че партнера спирал на сух клон. Ами ако натиснеш достатъчно всички ше спрат на сух клон - по рано като не съм заточил веригата добре и ми бягаше отреза встрани а ако е разхлабена се "захапваше" в дървото и спира ..
                        Като цяло на година я режа повече от 20-на кубика я не и за тези ми цели е ИдеалНа!
                        Така че всеки може сам да си прецени за какви цели му трябва дадената машина но определено НЕ на китайските боклуци
                        Сега ми трябва маслена помпа да сменя за Парнера и не мога да намеря никъде? Т.е. намерих в един магазин на Хускварна но определено беше "корабна" сглобка китайска помпа за 36 лева ми предложиха..
                        Някой може ли да помогне от къде да си купя помпа? Може и през интернет но не мога да намеря не знам никакъв интернет магазин?
                        Благодаря предварително

Коментар

Колега а защо не погледнеш и предложенията на Майстора- той имаше хубави промоции за моторни триони по едно време.
                          А за колегата с маслената помпа- звънни ми на телефона в подписа, мога да помогна.
                          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Имам и двата модела и Щила 180 е определено по добра и по лека от Партнера иначе е качественна машинка за 5 г няма проблеми .Аз лично бих взел отново Щил
                            Grand Vitra ddis 2008
                            SEAT Althea XL tsi 2010
                            Mitsubishi Canter

Коментар

аз пък преди една седмица си взех от битака в софия китайска viki5200,2.2 kw-3 конски сили.от начало не искаше да запали и смених свеща,сложих njk и за сега няма никакъв проблем.вчера нарязах 3 кубика дърва без забелешка.много е мощна и се реже много леко.мисля че за 65лв няма какво повече да се желае.препоръча ми я един колега който каза че от три години всяка година режел по 20 тина кобика без проблем кмоето ме удоволетворява напълно,а пък 1000лв няма да дам никога за професионална защото нямам нужда,та така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X