Намерих я. Шибаното радио беше.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Утечка
Свий
X
-
Ха, пайнер... китаец някакъв смотан за 50 евро!Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Китаец ли ??? Най вероятно е изправен ами просто не е свързан правилно?? В смисъл че има 2 плюса и те са вързани като един - с директно и постоянен плюс.
При това положение има постоянна консумация. Обикновенно силовия плюс се връзва към плюса от ключа а плюса за паметта към постоянния...
И тогава консумацията изчезва
-
-
Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнениеНамерих я. Шибаното радио беше.
Коментар
-
Пайнер, правилно вързан си сваля акумулатор 64 амперчаса за две до три седмици ако не се кара колата - собствен опит с няколко чисто нови.Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
Коментар
-
Абсурд !!!
Има някакъв проблем на 100 % . Не съм велик спец и съм монтирал много бройки - но преди десетина години...
Авторадио в режим на покой (памет) правилно свързано трябва да дърпа 1-5 милиампера... На лаболаторния захранващ блок не може да се отчете...
Върти ми се в главата 2-3-4 милиампера . Това е нищожна консумация...
Имаш някакъв проблем - може и самия модел (серията) да е проблемна?!
-
Дообре...
Ти като си монтирал много бройки , колко си наблюдавал дълго време? Аз с три различни пайнера монтирани по правилата в ретрокабриолет който не се кара по 6 месеца и стои в гараж го играя 15та година. Като откача радиото и след 4 месеца пали.
-
-
Така, в кратце. Радиото е вързано през бушон, ама си има нарочна верига само за него и бушонът не е при другите, така че го бях забравил. Незнам защо не се включи като правих пробата.
Вързани са двата плюса заедно, и на старото беше така, ама десет години не е имало проблем. И на другата ми кола е така, и на предишната беше така, и на по-предишната...
В събота ще го свържа както пише в книгите и да видим дали радиото е кидерлия или има по голяма консумация щото е "модерно".Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнение…
Вързани са двата плюса заедно.
Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар