Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разрешително за носене и употреба

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • ivo-police
  коментира - отговор
  Даааа тая година се поизложихме Росенееее ....звънкай бе няма да сме вечни.

 • Самодържец
  коментира - отговор
  Това казвам, че в момента не ходя редовно, а сега след болницата в близкия месец няма да отида, че съм разклатен, живот и здраве като се повазстъновя имам отложени задачи, които трябва да свърша. Както се очертава ще е след нова година някога, нито ще изкарвам дългото за тренировка, нито съм в състояние и на някой лов да отида. Та кой знае кога ще е.

 • siem
  коментира - отговор
  Самодържецо, що не свирнете като ходите някой път. Стига да съм свободен, веднага ще дотичам. Ние с Иво ходим чат-пат ма тази година май не сме.

 • Самодържец
  коментира - отговор
  Ние сме се организирали в джима, гледам има и други.

  Аз доста рядко в последната година се занимавам, семейните ангажименти са ми много и разбира се на първо място. А и загубих най-близкия ми приятел, с който споделяхме тия интереси и заедно поддържахме формата и някак си за момента започнах да се упражнявам съвсем рядко, като колегите от полицията. А и професионално ми се налага рядко да съм въоръжен, нещата се промениха и рядко се посещават едни специфични места.
  Последно редактирано от Самодържец; 22-11-20, 15:39.

 • v_0
  коментира - отговор
  Ок, благодаря! Ще се разтърся.
  Преди десетина години, може и повече, един приятел ме канеше в The Gym, но за съжаление вече не е между живите. После на Герена бях питал, но там нещо ме пуснаха на пързалката и от тогава не съм се интересувал. Ходя от време на време да опресня патроните, но ми се занимава с нещо по-сериозно.

 • Самодържец
  коментира - отговор
  Има такива групи, поразрови се обаче във фейса. В нашата група само двамата организатори имат право да включват нови.

 • v_0
  отговори
  И на мен ми е мерак един револвер 357. Обаче, само като се сетя как се мъкне това джелезо и лошо ми става. Моето Глок-че взе нещо прах да хваща от чудене как да го мъкна.
  Организирате ли се в София да стреляте? Някакви динамични стрелби, нещо да се забавляваме ? По едно време търсих такава група, но ударих на камък.

  Остави коментар:


 • Esper
  коментира - отговор
  Нещо такова имах предвид.
  Купчината кюмюр ще се прибере и ще гори по един и същ начин независимо дали се работи по нея с лопата Fiskars или каквато и да било друга.

 • nbajani
  отговори
  ===
  kuzdov ..Сподели
  #98
  28-12-19, 11:05

  Ами очевидно на стрелбището е необходимо условие да предлагат патрони в твоя калибър, иначе няма как да ти се получи замяната. Ако оръжието ти стреля с патрони в различен калибър, примерно .38 и .357 Магнум, това си е лично твой избор кой от двата да ползваш. На мен прострелката ми е правена с .38, но го нося с магнуми. В закона няма дефинициии по тоя казус, значи не е незаконно То по същество калибъра е един, мощността на боеприпасите е различна.
  ----------------------------------------------------------------------------------------

  В разрешителното би трябвало да пише 357 маг. + 38 спешъл , иначе как се придобиват законно патрони 38.

  По фабричните маркировки на барабанлиите които съм виждал пише само 357.

  Остави коментар:


 • sek.1
  отговори
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Wisconsin1.jpg
Прегледи:136
Размер:35.9 КБ
ID:6674122 Хубава табела в щатите . Превод : Добре дошли в Уисконсин! Внимание престъпници и терористи! Повече от 170 000 жители на Уисконсин притежават разрешително за носене на късоцевно огнестрелно оръжие. Те са въоръжени и са готови да защитават себе си и околните от престъпни посегателства. Предупредени сте! Същевременно, за ваше удобство, ви информираме, че щатът Илинойс и Чикаго разоръжиха своите жители.

  Остави коментар:


 • sek.1
  коментира - отговор
  Инвестицията в оръжие не е задължително да е голяма . Моя Аркус струваше на времето равностойността в лева на 225 долара ; Маргото 140 долара а ТТто равностойността в лева на 100 американски зелени бележки . В момента Глок серия 17 - 19 е около 1000 лева а Макаров около 300 лева . Е има и пистолети по 3000 ++ лева ама те са за хора дето се чудят какво да си правят парите . Дали си застрелян с пистолет за 300 или 3000 лева няма никакво значение крайния резултат е един .

 • Esper
  коментира - отговор
  Да, тук си прав.
  С желЕзото за стреляне може да се случи след 5 години а с желЕзото на колела другият месец.
  Има логика, признавам

 • icos
  отговори
  Някои залитат на железа с колела за Н-стотин хилядарки, без да са сигурни дали ще имат пари за следващата лизингова вноска. На него фон 3-5 000 за стрелящо желязо, което могат да ти забранят да притежаваш по преценка на оргАните си е направо безплатно удоволствие. Един уикенд в чалготеката.

  Остави коментар:


 • sek.1
  коментира - отговор
  На времето КОСетата издаваха отделно разрешително един лист А4 за съхранението . Сега всичко е написано на разрешителното .

 • sek.1
  коментира - отговор
  По охранителните фирми работят със служебно оръжие . А са събрани от кол и въже щото шефчетата гледат ако може и минималната работна заплата да не плащат .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X