Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оръжие за скрито носене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оръжие за скрито носене

Здравейте колеги,искам да питам дали знаете каде в България мога да купя това или подобно http://www.naaminis.com/short.html

От: Оръжие за скрито носене

В София, на ул. "Раковски" има магазин на представителя на Смит и Уесън за България. Там съм виждал подобни творения. Магазина е в близост до пресечката с ул. "Кирил и Методий". Фирмата има и сайт, но в момента не си спомням името и.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Револвер и скрито носене са малко взаимно изключващи се понятия. Все пак зависи и доколко е "скрито". Бих препоръчал оръжието да е поне в кал. 7,65 мм (.32)...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Дявол го знае. Със сигурност - само в най-най скъпите магазини, и сигурно пак по поръчка.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          ... Бих препоръчал оръжието да е поне в кал. 7,65 мм (.32)...
          И този калибър за нищо не става. От 5 метра ударили са мой приятел в гърди, точно в ляв нагръден джоб. Човек имал късмет, таман преди случката получил заплата, няколко милиарда динара , куршум не успял да мина през тази пачка. Има и хубави малки пистолети в нормален 9Х19 калибър.

Коментар

Аз си имам Глок 17,а това малкото ми е за второ оръжие на крака или на друго място.Може и да е самозарядно,но държа да е много малко.Има едно ЧЗ 6,35 дават го за 320лв. но нямам никакви впечатления от този калибър.

Коментар

Колега Снайпер, ако нямаш нищо против да попитам в твоята тема знаещите , че ме подсети?

А защо не ПСМ? Вярно ли е че са забранени изобщо? И какво му е толкова лошото на малкия калибър? И още въпроси ще има.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Сърби предлагат в 9Х19 този според мен не е лош пистолет EZ 9 Compact.

Коментар

Колега, вземи си Деринджър с два патрона .44 Special

http://www.amderringer.com/m7.html

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    А защо не ПСМ? Вярно ли е че са забранени изобщо? И какво му е толкова лошото на малкия калибър? И още въпроси ще има.
                    Вярно е, че са забранени за продажба в България. Освен това, не може да си намериш и боеприпаси за тях. А, малкия калибър просто има малък стопиращ ефект...
                    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                      Вярно е, че са забранени за продажба в България. Освен това, не може да си намериш и боеприпаси за тях. А, малкия калибър просто има малък стопиращ ефект...
                      Е какво му е толкова лошото та го забраняват?

Не ми се е налагало да ползвам огнестрелно оръжие за личната или на близък сигурност. Включително и в най-мутренските времена и при мойта професия. Някои колеги ходят окичени като коледни елхи с едни берети от по кило и половина парчето щото били с по нам колко патрона. Това всичкото заради стопиращия ефект го пиша. Аз си живея с убеждението, че стопиращия ефект в повечето случаи би трябвало да се очаква от към психика. А когато се стигне до там - пукот от изстрел, и болка някъде по тялото + насочено дуло .... ако не спира - следващия в главата. Пък и за малките калибри има издълбани патрони. Те не вършат ли работа?

Аз всъщност съм пълен лаик по темата. Установил съм , че Калашников тежи 2 години. Периодично се замислям дали пък и аз като мъжете да не си купя пистолет :-) и все се отказвам зарди свързаните с това простотии и собственото /на пистолета/ тегло. Кво му е на арбалета? И него не си го нося с мене всеки ден, както не бих носил и огнестрелното, и него мога да го употребя с приблизително същия успех при нужда. И никой не ми търси разрешителни , психотестове и .....

Абе нямам си работа в момента и си чешам пръстите. Ако е досадно моля модератор да го почисти.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от снайпер Преглед на мнение
                        ... а това малкото ми е за второ оръжие на крака или на друго място.Може и да е самозарядно,но държа да е много малко...
                        Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
                        Колега, вземи си Деринджър с два патрона .44 Special
                        Мислех да предложа същото. Пистолетът се произвежда с почти всички кно калибри. Толкова са малки, че може да се носят и като медальони.
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                          Е какво му е толкова лошото та го забраняват?

Не ми се е налагало да ползвам огнестрелно оръжие за личната или на близък сигурност. Включително и в най-мутренските времена и при мойта професия. Някои колеги ходят окичени като коледни елхи с едни берети от по кило и половина парчето щото били с по нам колко патрона. Това всичкото заради стопиращия ефект го пиша. Аз си живея с убеждението, че стопиращия ефект в повечето случаи би трябвало да се очаква от към психика. А когато се стигне до там - пукот от изстрел, и болка някъде по тялото + насочено дуло .... ако не спира - следващия в главата. Пък и за малките калибри има издълбани патрони. Те не вършат ли работа?
                          Проблемът е, че пистолетът е твърде малък, с къса мерна линия, така че точната стрелба с него е доста трудна. Другият проблем, че е записан като специален, а и за него не се предлагат боеприпаси, които са без стоманен сърдечник, който тип пък съгласно закона за контрол над взривните вещества и правилника му за приложение са забранени за продажба на граждани.
                          Боеприпасът е доста лек - около 2,6 грама по спомен и ефективността му е много малка. За сметка на това прави зверски рикушети.
                          Руснаците го предлагаха като ИЖ-75 в калибър 5,45х18 и във вариант 6,35х... (тук не си го спомням), но в България не може да се закупи законно.
                          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Такова http://www.naaminis.com/short.html подобно вчера видях във VIP комплекса...
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от снайпер Преглед на мнение
                              Аз си имам Глок 17,а това малкото ми е за второ оръжие на крака или на друго място.Може и да е самозарядно,но държа да е много малко.Има едно ЧЗ 6,35 дават го за 320лв. но нямам никакви впечатления от този калибър.
                              Съгласно сега действащия закон за КОС нямаш право да носиш повече от едно КНО така че като втори пистолет просто забрави .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X