Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всичко за Балкан 50, 75, 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Всичко за Балкан 50, 75, 250

@Driftacha , не сме писали ,колега.За продажба мисля ,че не съм го обявявал никъде,но по принцип се продава-да.

Коментар

Тука мераклиите за Балканя са много,

Баща ми преди беше много запален, имаше едно две, но когато бях на 6-7 ги разкара, а сега аз мисля да се зздобия с едно до 1оо лв. че с тия заплати дето ги взимаме :Д

А някой няма ли да сподели нещо за разход, скоростни характеристики?

Коментар

2.5-3 л./100км 1ва-15км,2ра-45км-3та-65-70км
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
          2.5-3 л./100км 1ва-15км,2ра-45км-3та-65-70км
          -- Мерси

То като днешните скутерчета бре... Самодето май си е друго да бръмчиш с Балканчето,

Коментар

Първоначално публикуван от tino1223 Преглед на мнение
            -- Мерси

То като днешните скутерчета бре... Самодето май си е друго да бръмчиш с Балканчето,
            Еее,друго си е да ръчкаш скоростите на балканчето,да натискаш съединителя,а не като на скутера,само да му даваш газ!Разбира се,да караш Балкан,тръпкат е е голяма!Все пак караш нещо родно!

Коментар

Гледам, че SCOOT са пуснали някакъв модел Балкан, ама то само името му е БГ.

Като ученик в средното проектирахме възли за 50 кубикови машинки и имахме идея да върнем Балканя, но си останаха само мечти.

Въпреки че завода в Русе още припка, с малко зор сега не ми се вижда толкова невъзможна идея, имайки предвид, че напоследък всичко е бъкано с електроника за 1-че иначе струваща 1000 :Д

Иначе за зимния период ще отделя едни малки пари и аз почвам да бръмча
              Последно редактирано от viki terzieva; 27-08-12, 20:56.

Коментар

Първоначално публикуван от tino1223 Преглед на мнение
                Гледам, че SCOOT са пуснали някакъв модел Балкан, ама то само името му е БГ.

Като ученик в средното проектирахме възли за 50 кубикови машинки и имахме идея да върнем Балканя но си останаха само мечти.

Въпреки че завода в русе още припка, с малко зор сега не ми се вижда толкова невъзможна идея, имаки предвид че напоследък всичко е бъхано с електроника за 1-че иначе струваща 1000 :Д

Иначе за зимният период ще отделя едни малки пари и аз почвам да бръмча
                Какво,пък се произвежда в Русе???

Коментар

Русе пък аз, така е кой за какво си мисли,

Разград - Дружба http://www.drouzhba.bg/BG/index.html
                  бутала и части по двигателя

Коментар

Здравейте.Искам да ви попитам някой може ли да снима как да си свържа ел.уредбата от ключа до фара и стопа.Имам схемата,но там ми е много объркано и незнам какво да направя.Просто искам да видя кое къде или ако някой може да обясни подробно.Благодаря предварително.

Коментар

Колеги, Балкан 50 сс. е най-успешния модел на марката, за съжаление по препоръка на СИВ производството им е прекратено. Добре възстановено и подържано дори и днес, след повече от 35 г. след като вече не се произвежда, е добър и сигурен мотопед с който можете да измините доста километри. Изказванията на някои от колегите които омаловажават качествата на моторчето мисля, че са продиктувани от некачествения ремонт който са му правили. За да се убедите, че това за което говоря е истина Ви качвам един клип който снимах миналата година с едно от моите балканчета, дори съм сигурен, че някои от колегите са го гледали ........... http://vbox7.com/play:c449c6280a

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:155.1 КБ
ID:5447652Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.JPG
Размер:83.0 КБ
ID:5447653Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:149.0 КБ
ID:5447654Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:141.3 КБ
ID:5447655Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Размер:199.4 КБ
ID:5447656

Това е моя велик Балкан 50 . Оригинално си беше със зелената рама, като дори му пазя и талона някъде в къщи. Мисля, че беше 60 и някоя година. До смяна се стигна след опит за каране на задна гума или по скоро след приземяването... по очи. Новата мисля, че е от 75 кубиков заради задната гума, но не съм сигурен. От 4-5 години не е в движение, защото както си личи на последната снимка, му изкъртих гърнето и така го карах около 1-2 километра и повече не пожела да запали (за двутактовите съм чувал било важно наличието на гърне, нещо свързано със смазването на двигателя?) , както и на мен ми се изпари ентусиазма.

Идеята в момента е да му боядисам и калниците, да му докарам вид и да го закача на стената в гаража, като експонат.

Коментар

Вчера направих центровката на моята играчка и започна да пали на манивела. Имам проблем обаче с горивото, защото като тръгна и включа на втора мотора спира. Предполагам че не му достига гориво от резервоара.
                          Във тази връзка някой слагал ли е карбуратор от скутер който сам си бърка сместа.

Коментар

Здравейте имам проблем със скоростите на балкан 50.
                            Смених оста но сачмата продължава да пада.
                            Помогнете със съвет. Благодаря предварително.

п.с. начинаещ съм

Коментар

Първоначално публикуван от cvetozar96 Преглед на мнение
                              Здравейте имам проблем със скоростите на балкан 50.
                              Смених оста но сачмата продължава да пада.
                              Помогнете със съвет. Благодаря предварително.

п.с. начинаещ съм
                              Коя съчма пада, тази на плочката ли ?
                              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

И так, днес си регистрирах Балкана и му направих първите 30 км. градско.
                                13 000 км. е но на колко км. трябва да се прави основен ремонт не знам. Понякога като е загрял и ритам на манивелата няма компресия.
                                Гумите са Български и имат още малки мустачки, ти да видиш.

Търся си лявото капаче на карбуратора.

Ето и снимкиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 389.jpg
Размер:173.5 КБ
ID:5482084Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 390.jpg
Размер:335.8 КБ
ID:5482085Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 392.jpg
Прегледи:2
Размер:312.5 КБ
ID:5482086Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 393.jpg
Прегледи:2
Размер:305.5 КБ
ID:5482087

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X