Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Устройства за заключване на мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Устройства за заключване на мотори

Ха сега разкажете ,кой с какво си заключва (или би искал да си заключи) мотора . Нека разширим темата. Компресори ,помпи, патрони за сгъстен въздух ,пяна за гуми...
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

До: Устройства за заключване на мотори

Янко, може би, темата трябва да е за всичко, което е предназначено да предпази мотоциклета от кражби... аларми, блокировки и т.н., а за средствата за поддръжка да е отделна тема...

П.П. Въпреки, че вече е коментирано, че подобни теми ще се четът и от крадците....
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Катинар за диска като заключване-да не дава Господ някой да си го "хареса",мисля,че няма спасение

Вътрешна гума 6 мм за крос + пяна залепваща+малко компресорче,което се включва към буксата.С това се изчерпват нещата,които ползвам.
      Със сигурност пропускам нещо,ще се радвам да видя и други мнения.

Поздрави
      търся си подписа....

Коментар

Аз съм взел тази верига АBUS:

Предимства:
        1. Дълга е, можеш да се вържеш за някъде - стълб, парапет.
        2. Твърдят, че е здрава ... не се реже лесно.
        3. Този, черния конус се върти във всички посоки след заключване и е труден за захващае - чупене.
        4. Той самият е ключалка. Можеш да заключиш мотора за спирачния диск само с него без веригата. Мисля, че човек може да си го купи само него-без веригата.
        5. Ключът има светодиод-фенерче-, за да видиш вечер къде да го пъхнеш.

Недостатъци:
        1. Много е тежка.
        2. Голяма е и човек се чуди къде да я сложи.
        3. Рядко можеш да се вържеш за стълб реално.

В комплекта влиза и пластмасово жълто "въже" , което закачаш на ръкохватката на съединителя за да изкрещиш "Не тръгвай! Не и преди да си освободил спирачния диск !!!"

Ето така изглежда :

______2
        Е = MZ

Коментар

Купувам си сравнително стари и безинтересни от гледна точка на крадците мотори. Kawasaki KLX 650 - 1993г. В перфектно състояние на 20000 км. Вози ме идеално и не му треперя много. А заради хлапетиите слагам китайско заключвало за колело с цифров код.

Е , гледам да не дърпам дяволчето за опашлето и по провинциите паркирам предимно на платени паркинги за по-дълго време.

Това е положението в милата Родина.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Янко, може би, темата трябва да е за всичко, което е предназначено да предпази мотоциклета от кражби... аларми, блокировки и т.н., а за средствата за поддръжка да е отделна тема...

П.П. Въпреки, че вече е коментирано, че подобни теми ще се четът и от крадците....
            Нямам намерение да ,,учудвам света на крадците'' ,а питам ,какво да си купя ,за да спра някой ,който е ррешил да се поразходи с моя мотор. Професионалистите не можеш да ги спреш - за тях .застраховка...
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
              Купувам си сравнително стари и безинтересни от гледна точка на крадците мотори. .....
              Интересно решение - веднага си сменям мотора
              0899187766

Коментар

Не съм чел много по форуми и насам натам, а и настоящия мотор не го заключвам, но знам от добър източник че ABUS-а са доста сериозна фирма, на мен бастуна за колата ми е такъв, но определено като взема мотор за пътя ще се обзаведа с някой ABUS....само дето цената им е малко
                Per aspera ad astra.

Коментар

Два броя имам заключващи устройства Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05512.JPG
Прегледи:1
Размер:359.0 КБ
ID:5096565 и обикновенно не нося нито едното, та си заключвам само кормилото. Иначе са солидни, даже едното (черното) имаше етикетче с цена, която никога не бих платил, ама аз го купих от човек за в пъти по-малко пари. То не виждам голям смисъл да се престаравам в заключването на нещо дето двама души могат да го награбят както си е заключено и да го метнат в микробуса!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ео и моя вариант, АКО имах мотор който да оставям на улицата, и АКО беше от Супермото нагоре

Сори за рекламата. Ама са ми мания.

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Ео и моя вариант, АКО имах мотор който да оставям на улицата, и АКО беше от Супермото нагоре

Сори за рекламата. Ама са ми мания.
                      Ако правилно виждам това е спирачен апарат със заключване?

Може ли повече инфо. (може и на ЛС)
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        ..... То не виждам голям смисъл да се престаравам в заключването на нещо дето двама души могат да го награбят както си е заключено и да го метнат в микробуса!
                        Оповавам се ,че моторчето ми тежи 350 килограма ,незареден , дълъг е 2,50м , широк е 0,90м - колкото Опел корса !
                        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                          Оповавам се ,че моторчето ми тежи 350 килограма ,незареден , дълъг е 2,50м , широк е 0,90м - колкото Опел корса !
                          Твоя ако го гепят ще е по сериозна поръчка, за много пари и с добра подготовка! А иначе дай на 2 мангала по 100 лв. и им постави задачата да го товарят на микробус без да го одраскат, па си гледай сеира (ама не им казвай колко тежи, че ще ти търсят повече пари)! А представи си какво могат четирима!
                          На времето, на паркинга пред входа на завода за манометри във Варна бяха успели да товарят брониран джип на платформа, теглена от ладичка (не бяха мангали), и то посред бял ден, с пищяща аларма, както си е заключен!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Преди време имаше клип в ютуб,как се краде мотор с бус за 6 сек. Метода който използвем аз е да не го оставям без да го виждам за повече от пет мин(надявам се , че толкова бързо няма да успеят да се организират). Или го държа на охраняем паркинг.
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Твоя ако го гепят ще е по сериозна поръчка, за много пари и с добра подготовка! А иначе дай на 2 мангала по 100 лв. и им постави задачата да го товарят на микробус без да го одраскат, па си гледай сеира (ама не им казвай колко тежи, че ще ти търсят повече пари)! А представи си какво могат четирима!
                              На времето, на паркинга пред входа на завода за манометри във Варна бяха успели да товарят брониран джип на платформа, теглена от ладичка (не бяха мангали), и то посред бял ден, с пищяща аларма, както си е заключен!

От тия няма да сде спася ! Визирам само любители
                              0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X