Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кин-Дза-Дза се завръща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кин-Дза-Дза се завръща

Анимирана Кин-Дза-Дза ще излезе през 2013 г:

http://sweet.211.ru/kin-dza-dza-viidet-v-2013-godu.html

Продуцентът Сергей Селянов е заявил, че филмът ще излезе през 2013 г., като се надяват да приключат работа до края на 2012.

Ку, пацаки!
    Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
    Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

От: Кин-Дза-Дза се завръща

супер...
    LZ1RED

Коментар

Oт съветските филми - за този и Ну Погоди се сещам първо.

Коментар

Аз така и не го разбрах този филм .

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
          Аз така и не го разбрах този филм .
          Да си кажа правичката - и аз доста неща не ги разбирам, ама си мислех, че е защото не съм руснак..
          Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
          Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

моята националност ,не ми помогна много Има и едни филми на Тарковски ,тях ВООБЩЕ не схванах .Впрочем както и черния квадрат на Малевич
            МОжет потому что король голый

Коментар

Кю гравицапата...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Филмите на Данелия са класика. Конкретно този филм може и да е сполучлив като мултик.

Коментар

Двама съветски граждани — инженерът Владимир Николаевич Машков (чичо Вова) и грузинскиятстудент Гедеван Алексидзе (Цигуларя) - срещат странен човек, който зъзне бос на един ъгъл вМосква през зимата и разпитва минаващите за номера на планетата, където е попаднал. Този номер му трябва, за да си изчисли кода за връщане. Връщането щяло да стане с устройство, подобно на калкулатор или дистанционно за телевизор. Това е толкова налудничаво, че чичо Вова натиска произволно копче, за да демонстрира на човека, че всъщност е луд. Но устройството работи, така че Вова и Гедеван моментално попадат на друга планета.Планетата е Плюк (плювка) от галактиката Кин-дза-дза, под едноличното управление на някой си господин ПЖ. Тя прилича на пустиня, а жителите ѝ - на хора. Те разбират руски, тъй като могат да четат мисли, но техният собствен език е много ограничен и съдържа само няколко думи.
                  Парадоксът на планетата Плюк е, че цивилизацията там е високотехнологична — могат да пътуват бързо из галактиката, имат по-съвършениоръжия и прочее, - но е варварска в екологическо, социално и културно отношение.
                  Населението се дели на две касти: висша (чатлани) и низша (пацаки). За да се докаже към коя каста принадлежи човек, трябва да се изследва с малък прибор - визатор. Ако на прибора светне зелена лампичка, изследваният е „пацак“, ако е оранжева, той е „чатлан“. Освен това, чатланите се разпознават по цвета на панталоните, който при тях е жълт. Пустинността на планетата е изкуствена — всичката вода е била преработена в горивото за звездолети луц, а сега в подземни заводи от „луц“ се добива вода и се продава скъпо. Героите на филма попадат и на друга планета, където няма вече нито въздух, нито население.
                  Чичо Вова и Цигуларя се опитват през целия филм да се върнат на Земята, което в крайна сметка след множество приключения се случва.
                  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B4%D0%B7%D0%B0!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:002940.jpg
Прегледи:1
Размер:19.4 КБ
ID:5425165

Сещам се и един лаф оттам, питат нашите хора от снимката:
                  "-На вашата планета как преценявате кой, пред кого, колко пъти да прикляква?
                  -Ей така, на око.
                  -Варвари!"
                  Последно редактирано от Rabin; 15-11-12, 15:12.

Коментар

Оправи ми деня

А за разбирането на филма - всеки по своему...

За мен е алегория колко разбираеми биха изглеждали тогавашните привички в родината на авторите на пришълци от друга държава примерно.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Чудесно...Припомних си много сцени от този филм КЮ...
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Толкова ли е трудно една огромна държава да направи нещо смислено.
                        Ако оставите носталгията и погледнете отново първият пост -бихте ли го изгледали?
                        Иначе и аз го гледах 2 пъти на кино като малък( може би защото гледах Междузвездни войни след това).
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Нито е единственото смислено, нито съм спрял да го гледам. Гледам си го поне веднъж на всеки няколко месеца. Филмът е култов и гениален. Актьорите са невероятни. Единствено дразнят "фабрично избелелите съветски" цветове, но предполагам с това са разполагали хората. Въпреки че Сталкер примерно нямам спомен да е сниман на такава лента, чудя се дали не е сниман на нещо вносно...
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                            Чудесно...Припомних си много сцени от този филм КЮ...
                            Ку...Кю!....K'це!

Коментар

Повечето ми приятели приемат замислен образ когато наричам стария си бус-"пепелац"!Има и такива дето се сещат,ама не са твърде много.
                              Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X