Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влагоабсорбатор за гаража

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е, той ще го сложи някъде около мивката и ще стои стационарка.

Коментар

След 24 часа работа, при 75% влажност в началото, успя да ги смъкне на 43% и събра почти 5 литра вода, имам отделен влагомер и той ми показва 40 % влажност, доволен съм от влагоабсорбатора, при следващия дъжд по джипката ще го включвам

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4798.jpeg
Прегледи:103
Размер:254.1 КБ
ID:6999371

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Вече си имаш неизчерпаем източник на дестилирана вода за радиатор и чистачки

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Изобщо не се сетих да сипа тази вода за чистачките, пък аз я изхвърлих, за другия път ще знам, мерси за това

Че тая джаджа няма ли автоматичен режим? Задаваш 50% и го оставяш да се труди.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Отводняването е проблем, ако нямаш канал, където да изтича кондензиралата вода. Като напълни контейнера, се изключва.

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Имам тоалетна с баня и канал на пода, но няма нужда, уреда ще се пуска само инцидентно след дъжд като вкарвам мокър джипа в гаража.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Че тая джаджа няма ли автоматичен режим? Задаваш 50% и го оставяш да се труди.
      Няма нужда, гаража си ми е сух и поддържа около 50% влага в норми и около 40% през зимата благодарение на ТЕЦ, проблема е само когато вкарвам джипа мокър след дъжд и само тогава ще се ползва уреда.

Коментар

Ако влагоуловителя има автоматичен режим и влажността е под зададената, той така или иначе няма да прави нищо. Ще свети някой лампион или дисплей, ще измерва каква е влажността, и толкова.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Ако влагоуловителя има автоматичен режим и влажността е под зададената, той така или иначе няма да прави нищо. Ще свети някой лампион или дисплей, ще измерва каква е влажността, и толкова.
          Има функция автоматичен режим и също така ако спре тока се включва после докъдето е стигнал като зададени стойности.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X