Имам надземен тухлен гараж и целогодишно няма влага, влажността му е между 30-40%, а през зимата е отопляем от ТЕЦ, проблема е когато вкарвам джипа мокър от дъждовете в гаража и се вдига влажността до 70%, през зимата го нямам този проблем благодарение на парното, нямам възможност за вентилация, тъй като трябва да се пробива отвор към фасадата на блока, нещо което няма да се хареса и одобри от живущите в блока.
Имам баня и тоалетна, но няма вентилация.
Препоръчайте ми читав влагоабсорбатор със компресор, който ще се ползва само когато вкарвам джипа мокър от дъждовете, гаража е 25 квадрата, марка и модел?
Да поясня пак, в гаража нямам никаква влага, само когато вкарвам джипа мокър и ми се ще да ползвам подходящ влагоабсорбатор който ще ми свърши реална работа да отнеме влагата за 24 часа?
Бюджета е максимум до 600 лв?
Това е гаража:
Имам баня и тоалетна, но няма вентилация.
Препоръчайте ми читав влагоабсорбатор със компресор, който ще се ползва само когато вкарвам джипа мокър от дъждовете, гаража е 25 квадрата, марка и модел?
Да поясня пак, в гаража нямам никаква влага, само когато вкарвам джипа мокър и ми се ще да ползвам подходящ влагоабсорбатор който ще ми свърши реална работа да отнеме влагата за 24 часа?
Бюджета е максимум до 600 лв?
Това е гаража:
Коментар