Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Не съм длъжен да ти вярвам,нали!
    Понеже от години го практикувам,не можеш да ме убедиш.Това не пречи да пожелая приятна вечеря.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 г.
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

    Коментар


    • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

      След обед скокнах до Технополис в Бургас и взех машинката.
      Ето я вече накипрена на временно място в кухнята и заредена да прави първия хляб.
      След 2 часа ще докладвам какво сътворихме.

      Последно редактирано от Майкъл; 03-12-18, 17:20.

      Коментар


      • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

        Освен да се похвалиш с първия хляб и да споделиш дали ти е харесал друго не остава.
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

        Коментар


        • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

          Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
          ...След 2 часа ще докладвам какво сътворихме. ...
          Минаха 3
          Искам винаги да съм най-бързия, дори и на паркинга!
          Колин Макрий

          Коментар


          • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

            Заиграх се да опитвам вкусовите качества.

            Ето така изглежда:










            Коментар


            • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

              Ползвай бяло брашно,ако не лъже светлината
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 г.
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

              Коментар


              • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Ползвай бяло брашно,ако не лъже светлината
                Направихме микс 80% типово брашно и около 20% пълнозърнесто,
                защото по здравословни причини, не бива да ям бял хляб, поне на първо време.

                Коментар


                • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                  Много добре , но съвсем не е диетично - нито типовото е чисто от химия , нито пълнозърнестото. А добре изглежда хляба. То тези брашна са направени за това - да пълнят очите и винаги да имаш успех. А дали е здравословно???

                  Коментар


                  • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                    Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                    Заиграх се да опитвам вкусовите качества.

                    Ето така изглежда:......
                    Като се има предвид микса брашна и че все пак това е първия Ви хляб, изглежда чудесно! Поздрави!

                    А как са вкусовите качества?
                    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

                    Коментар


                    • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                      Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                      Като се има предвид микса брашна и че все пак това е първия Ви хляб, изглежда чудесно! Поздрави!

                      А как са вкусовите качества?
                      Вкуса е корено различен от купешкия.
                      Несъмнено качеството е превъзходно.
                      Следващия път, ще пробваме друга смеска и така напред.

                      Коментар


                      • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                        За пореден път- вертикално разположените нощви не стават за нищо. Старите бяха такива
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника

                        Коментар


                        • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                          Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
                          В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
                          Или си фантазираме?
                          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

                          Коментар


                          • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                            Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                            Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
                            В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
                            Или си фантазираме?
                            +1
                            ЕЖК докладва за някакви чували, които карали с вагони от някъде си и смесвали с брашното по мелниците. Поне по опаковките “от това което съм чел”, няма отбелязвания да е добавяно нещо към брашното.


                            Коментар


                            • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                              Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                              Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
                              Не е е много, но което знам от мелничар е, че слагат 'подобрители', когато брашното е слабо на глутен. Последния не е много полезен май....
                              Другото, за което знам са 'коректори'. Те май са по-вредни....
                              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

                              Коментар


                              • От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

                                Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                                Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
                                ...
                                На пакета на София мел пише "аскорбинова киселина и ензими".

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

                                Зареждам...
                                X