Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota LJ73

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota LJ73

Аз мисля че не толкова дългата база на 73-ката е предимство. По скоро по голямото междуосие. Моя Патрул е 2400 мм. и почна да ме дразни. Ама няма да го изтрая дълго.
    Между другото, колко е на 73-ката?

Коментар

Междуосието на 73-та е 2600мм.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetan LJ73 Преглед на мнение
        Междуосието на 73-та е 2600мм.
        Идеално!
        Сещам се че на Явор е идеалния вариант. Ресьорите горе, гуми 34/35 и още нещо, и става звер!

Коментар

Аз се чудя, как толкова дълго време се застоя тази жълта красавица- BJ73

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            Идеално!
            Сещам се че на Явор е идеалния вариант. Ресьорите горе, гуми 34/35 и още нещо, и става звер!
            Кофти да го правиш, ще се търкаляш като зарче от табла. тя вече е с +2" 35" гуми влизат само с фланци.

Първоначално публикуван от cvetan LJ73 Преглед на мнение
            Аз се чудя, как толкова дълго време се застоя тази жълта красавица- BJ73
            То да е само тя, форума и авто къщите са пълни с невероятни оферти.

Коментар

Ще си ги караме Яворе,момента не е за продаване,а за купуване.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                ...
                ще се търкаляш като зарче от табла...
                хмъъ... с пружините май е по лесно.
                Оная дето се изтъркаля на една разходка каква беше?

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                  Ще си ги караме Яворе,момента не е за продаване,а за купуване.
                  Ами да, една ТОYОТА повече в гаража никога не е излишна

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  хмъъ... с пружините май е по лесно.
                  Оная дето се изтъркаля на една разходка каква беше?
                  За какво е по лесно?
                  Изтъркаля се една BJ71 със шпригвани ресори втвърдени като камък.

Коментар

за лифт е по-лесно и по-евтино, ако е с пружини...
                    Кризата е когато и на който му изнася...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

[QUOTE=Superchief;1073759]Страхотен си, Яворе... Благодаря за контакта! Обадих му се веднага на Гената /идвало от Генади а не от Евгени както си мислех/
                      Но се оказа че продава 70-ка, а не 73-ка.. По обяснението на Гената, останах с впечатлението, че колата наистина е в отлично състояние поради факта, че инвестирал в почти по всичко в нея. За съжаление цената му ми е много висока, но той е напълно в правото си и логично да я търси заради инвестициите в нея!

Все пак аз наистина търся 73-ка, защото е с 30 см. по-дълга база, а това от своя страна ми е необходимо заради риболовното оборудване - При спортният риболов се лови с т.нар Щека звената на които са по 2 м., което прави оборудването претенциозно към пространството!
                      В 70-ката абсолютно невъзможно ми е да го събера, в 73-ката ако се постави под наклон и по диагонал /при махнати седалки отзад/ се събира перфектно.. Имам и някои технически и визуални аргументи в полза на 73-ката, за които сигурно се сещаш

P.S Не знам защо /проверих го няколко пъти/, но ПП текста, който си ми написал ми се появи едва когато използвах бутона Цитат... а го нямаше в основното съобщение. Съответно видях снимките на 70-ката на Гената след като му се обадих и разбрах подробностите. Може би това ще е интересен факт /бъг/ за модераторите

P.S 2: Към pilota7222 Благодаря за изпратеният линк. В течение съм на предложението на Любо, но колата е на 235 000 км. .. твърде много за мен.. Ще бъда търпелив докато намеря това което отговаря на изискванията ми![/QUOTE Мога да ти направя километрите колкото кажеш незнаех,че това е толкоз важно................................................................................................................................................. .......................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............За пореден път се убеждавам ,че на българина трябва да се продава след като се връща километража.Искам да кажа ,че преди една седмица купих от Германия Е-класа 2005 г на 230 000 км.в отлично състояние.Там никой не продава на 100 000км.
                      Последно редактирано от lyubo73; 08-03-10, 07:38. Причина: Сливане
                      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

На автомобил който е на 10-15г. хич не трябва да се обръща внимание на показанията на километража,много малко са случайте когато изминатите километри са под 500000.
                        Интерсно е да се гледа техническо състояние в момента на покупката,от това се разбира добре ли е поддържан автомобила,ако собственика е бил мундар дори и на 100000 ще е бракма.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                          На автомобил който е на 10-15г. хич не трябва да се обръща внимание на показанията на километража,много малко са случайте когато изминатите километри са под 500000.
                          Интерсно е да се гледа техническо състояние в момента на покупката,от това се разбира добре ли е поддържан автомобила,ако собственика е бил мундар дори и на 100000 ще е бракма.
                          Точно това е истината!
                          Ако някой се надява,че има кола на около 20 години и под 200 000км. да забрави!А,ако има такава надали ще се продава!
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            ...

За какво е по лесно?
                            Изтъркаля се една BJ71 със шпригвани ресори втвърдени като камък.
                            За ресьорите отгоре и за по лесното "търкаляне" ставаше въпрос.
                            По лесно е, разбира се. Всеки знае че като дигаме нагоре, вдигаме и центъра на тежеста. И като преработваме оригиналната конструкция, печелим едно, губим друго.
                            От друга страна има маса примери за търкалянания с не токова повдигнати джипки.
                            Въпроса с ресьорите отгоре и големите гуми, предимствата и недостатъците е доста обширен и касае ред други промени и предварителни сметки. Но излезнахме от темата за закупуването на конкретната Тойота на колегата.
                            И аз мисля че закупуването на 15-20 г. 73-ка под 250 хил. км. е утопия. Може и да има някъде такава, и идеално запазена, но или не се продава, или струва едни други пари.

Коментар

Благодаря на всички съфорумци които се включиха с мнения и препоръки дотук

Съгласен съм с изказаните коментари на някои от тях, че намирането на 18 - 20 годишен автомобил с километраж до 150 000 си е изключително трудна, може би дори невъзможна за реализация задачка. Поради това смятам да променя това си изискване и да не акцентирам толкова на него, колкото на особеностите на конректният автомобил

междувременно се появи една 73-ка в мобиле..
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...983&f1=details

някои ако има мнение за този автомобил, може да пише..

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
                                Благодаря на всички съфорумци които се включиха с мнения и препоръки дотук

Съгласен съм с изказаните коментари на някои от тях, че намирането на 18 - 20 годишен автомобил с километраж до 150 000 си е изключително трудна, може би дори невъзможна за реализация задачка. Поради това смятам да променя това си изискване и да не акцентирам толкова на него, колкото на особеностите на конректният автомобил

междувременно се появи една 73-ка в мобиле..
                                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...983&f1=details

някои ако има мнение за този автомобил, може да пише..
                                Ако са в общо взето добро състояние двигател и ходова част,мисля че си заслужава.
                                Но все пак трябва да се види на място.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X